|
|
Re:Francúzska légia - 11/01/2010 22:42
Spomíname tu admina, ktorý to má zachraňovať... Ten musí byť už šedivý z tých vulgarizmov, hlavne mojich v poslednom čase, aj keď...
písal som tu už dávno, že k legionárom trochu tej vulgárnosti patrí, a on zase písal, že vulgárne príspevky sa budú mazať. Má pravdu, súhlasím, len nech zváži, čo je vulgárne, -či slovami, alebo obsahom? Á propos, nezabudli sme sa poďakovať „nejakému „Martinovi Bellovi-autorovi článku o légii? Boli by sme tu my bez jeho článku? Poslali sme preč odtiaľto pár žien... ok, v légii ženy nie sú. Toto je chlapské fórum.Nehrejem si polievočku, ale čo tak pani Lydka (Lýdia) Koňárová- žena - a tak krásne napísala o légii(regimenty, emblémy...), že tí sráči, čo tu vletia a pýtajú sa kokotiny sa na ňu vedomosťami nehrabú ani keby žili tri životy. Komu teda úcta? Všetkým, čo sú tu, a myslia to s tématikou LE dobre. Vyhlasujem súťaž o fľašu Rémy Martin ( a platím ju aj keď vyhrám), kto mi zoženie českú verziu Seven Spanish Angels.Myslím, že to bola nejaká zálesácka boule 1983, ale tápem, (veď preto to stále nemám).... Slová viem naspamäť, to je jasné, ale chýba mi hudba.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/01/2010 22:47
branko 86-noo? nie si náhodou v niektorom regimente? Wow!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/01/2010 23:13
Dobre Samo (moja skratka pre samarovic, tak dúfam, že sa nehneváš), lenže nečakaj pochvalu,veď u starej vojny ako si ty by sa už aj patrilo vedieť, tak to beriem skoro ako samozrejmosť. Správne, ale je tam ešte vylepšenie na dvojvýstrel (jedným potiahnutím kohútika pália dvojku) a strelivo je niekedy (smííích ) nielen FMJ ale aj jadro. Netreba zabúdať, že je to vojenské strelivo, nie civilné, a majú to len niektorí. A neodpovedal si mi, kto to nosi...
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/01/2010 00:23
odpoveď by mala byť C.R.A.P. /GCP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/01/2010 02:13
jaaaj chalani "staro-nova" partia tu stale žije a drži si zostavu velmi ma to potešilo ked som si to pozrel po tyždni normalne som utekal sa pozriet na forum čo nove famas čoskoro dufam po našom boku ako naše "železne manželky" heh stara partia je silna a pevna ako činsky mur a drži sa silno Majo 2REP SAMAROVIC Baby ,aj Branko došiel chalani tak to ma byt svojich kryt a cudzich bit stači nabor novych členov a po nespravnych nazoroch hned idu dole odtial preč robite tu poriadok ako v komunizme VB DDD ste pani držte sa
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/01/2010 13:13
2rep jako jasne,,,da sa tu este baars co povedat a rozoberat,,ja som mal na mysli ,,ze setko bolo povedane ohladom vstupuu a taak ...a samozrejme,,,ze sebavedomie je dolezitee ,,ci uz v civile alebo v le ... a co sa tyka vasej temy ,,nebudem sa moc pripajat ,,lebo sa tomu malo rozumiem a nechcem tuna zbytocne mudrovat,,ked o tom viem holu rit,, ale citam a je to zaujimave ,,a samozrejme poucnee a ja sa raad ucim nove veci ,,a hlavne rychlooo .. salut ..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/01/2010 17:04
Chalani- branko86, samarovic, sklamem vás, nie je to ono. Toto, čo ste sem dali je Pavel Bobek, tamto spievajú tuším Greenhorns. Ale melódia je tá istá, inak na tú melódiu je toľko textov, až hrúza. V každom prípade vám ďakujem za ochotu. Volal som s Neckym (mám vám odovzdať od neho pozdrav) a ten to má na MC-kazete, tak hneď mi ponúkol, že mi to stočí. Čiže je to s tou pesničkou už o.k. Je tu toľko dobrých vecí, čo ste sem podávali, ešte tak mať aj toľko času si to všetko popozerať. coskor pojdem- no ty si nám dal po boku... ale v pohode, viem, že je to žartom ,smíích.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/01/2010 21:21
jožo1 napísal: je za potreby pri vstupe do légie ovládať francúzsky ? o to je dobre potom a na nábor môžem prísť ako jednotlivec alebo sa musí vyzberať aspoň nejaká skupina
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/01/2010 19:34
stale ziadny mail ??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/01/2010 20:34
Zdravíčko páni, vidím, že ste to tu spestrili už odbornými témami. Chvála!!!
Baby - vieš, keď človek nemôže spať tak čo budem robiť? Silno som rozmýšľal že si pôjdem aspoň zabehať ale ráno som odchádzal na prax tak to by som sa zničil. Som bol potom zas hore skoro celú noc. Bolo roboty. 
2REP - Myslím že vo formácii GCP nosí pištoľ leader. Teda čo som videl nácvik CQB tak tam to mal leader. A ak sa nemýlim tak zadák nosí combat brokovnicu a s citom "otvára dvere". Ak sa mýlim tak nič
Páni, posielam pozdrav ináč zo sporo zasnežených tatier. Ale je tu pekne. Jáj tá naša domovina má čarovné kúzlo. 
Už teraz sa teším ako si prečítam ďalšie príspevky, tak sa snažte a zaplnte aspoň 3 strany 
Držím Vám palce, nech sa Vám darí.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/01/2010 20:40
2REP - Taktiež posielam/e Neckymu pozdrav.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/01/2010 20:50
2REP - Nie som si istý, ale zdravý rozum mi hovorí, že ak je ten rozdiel v ráži s nepriateľmi, tak nemôžu potom zneužiť muníciu bez zbrane alebo zbraň bez munície. To som si vyvodil z toho že je tam ten malý rozdiel, ale nemôžu to narvať do toho menšieho. 
jožo1 - v náborovom sa musíte pozbierať. Nikto s tebou nepôjde ako s jednotlivcom do Castlu.
Opúšťam Vás zasa na čas. Pápá
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/01/2010 20:33
Deje sa niečo keď tu nikoho nie je?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/01/2010 21:46
sa to zastavilo nej? pište pište nech čitam nech sa učim a v nektorych pripadoch sa smejem
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/01/2010 23:44
Kua chalani kde ste boli !!! už som mal nerv z toho ticha som rád že Vás vidím
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/01/2010 17:28
Nápodobne.. Legionárov ešte pochopím. Je dosť možné že vypomáhajú po zemetrasení. Môj odhad. Ale civilisti pome.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/01/2010 21:20
teraz davali na stv2 dokument o slovakoch zijucich vo cl no a pani obdivujem vas, klobuk dolu ja sa chcem vidat do cl uz davnejsie len ci by am este nekto isiel pozbierat sa viacery si myslim ze by bolo lebsie
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/01/2010 23:35
dnes v škole sme mali besedu s ministrom obrany jaroslavom baškom samozrejme osobne on prišiel prišiel aj profesionalny vojak meno si nespomeniem vraveli o misiach a tak podobne dost zaživne a to nemyslim ironicky bolo cele posedenie,kukal som jak dravec na myš pan minister vzdelane a mudro vela krat so štipkou humoru rozpraval a je videt že niečo v hlave ma...po asi dvojhodinovom sedeni sa pozbieral a odišiel .samozrejme moja šikovnost si ho odchytit a opytat sa na velmi pre nas važnu a zaujimavu otazku že " či neuvažujete alebo neriešite v blizkej buducnosti zrušenie služby v cudzej zložke ,cudziom štate teda armade kedže je to zakazane a tento zakaz može schvalit a dovolit nam len prezident...bude to niekedy aj unas ako v inych štatoch kedže len v jedinej krajine EU a NATO sme štat ktorý to ma zakazane a je to trestne ? odpovedal už ale nie velmi ako som scel sme slovaci SME HRDÍ (dalej som ho nepočuval velmi ...) ked armada,tak naša,prečo cudzia?hned sa opytal či myslim konkretne LE a povedal som že nie to len tak zo zvedavosti.ale hlupak nieje videl som nanom a dobre vedel o čo išlo ja len tak pre zaujimavost že je to čerstva originalna a prava infoška od praveho osobne ministera obrany uja bašku takže chalani jebat na naš štat...načo to všetko?hrdost?a za čo?že ani na lietadla nemame peniaze a ked chalani vydržia mesiace na misii a zomru len preto lebo cestou naspat najebu do kopca?šetria beru do penaženky a ani poriadne lietadlo neni...jebat slovensku vladu a ministerstva a všetkych politikov do huby MIER všetkym vojakom ktorí 19.januára 2006 zomreli pripojim aj toto http://referaty.atlas.sk/slovencina_a_cestina/uvahy/23631 ked som to čital mal som zimomriavky SALUT
|
|