Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 99 100 101 102 103 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
Majo

Re:Francúzska légia - 18/02/2010 23:57
Môže byť aj BA. To už je jedno. Nejako to dohodnite ja si to zajtra prečítam.

Baby

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 11:43
2REP pošli Majovi prosimta môj e-mail. Ak tam ešte chodíš a poprípade odpíš na môj e-mail. Dlho si sa neozval. Majo ak by ty ho 2REP neposlal tak ho zajtra sem napíšem já.

Majo

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 13:36
Baby - Ja už tu svoj mám tak v poho. matatajko@zoznam.sk
Mám v p.č. Tam môžeš napísať

Majo

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 13:37
Dám potom tvoj mail aj samarovičovi lebo to asi bude organizovať. To ešte neviem. Okey?

Majo

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 13:42
Ozaj chalani, možno by to bolo najideálnejšie cez víkend. Možno by som si vedel aj cez týždeň spraviť voľno ale to len v utorok. Potom navrhnite nejaký termín a zhodneme sa nejako.

vlado

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 18:47
majo...citam toto forum asi od zaciatku,je to zaujimave...tiez by som mal zaujem.-rad by som sa zpojil do debaty..Tiez by som chcel vediet ci sa tam uz stych chlapcou co tu pisali niekto dostal...iwanes,rocco,filip....neviete co je snima?

Majo

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 18:54
vlado - či sa dostali to nie je moja vec a ani tvoja. či sa zapojíš je len na tebe.

vlado

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 20:06
majo...ja som sa len slusne pytal,ako sa maju,lebo ich tu niet,myslim ze to boli dobry chalani,,,nemusis hned tak reagovat...

Majo

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 20:16
Vlado - to nemal byť útok ani nič negatívne. Iba som tým chcel podotknúť že ak to budú chcieť tak napíšu. Všetko v poho. Len si to zle zobral

vlado

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 20:22
ok majko,uz som myslel ze je to tu uzavreta spolocnost...kazdopadne som rad ze si tak napisal

Matus

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 22:32
http://www.martinus.sk/?uItem=25085 Mohla, by to býť celkom zaujímavá kniha pre tých, ktorý sa chystajú niekam do armády, aj keď je to len teoria, ale určite by to bolo zaujímavé aplikovať v praxi

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 19/02/2010 23:00
Zdravým všetkých !
Majo s mojej strany to platí .
a kde je camerone ?

JAA

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 11:09
jaa som pisal samarovicovy moj nazor,,z mojej strany plati takysto ...
A BJENTOO ..

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 12:49
Nazdar Pani!
Tak uz som tu, sorry ale v praci nemam pristup k netu...
To pivo jasne len mi dajte vediet na mail kedy a kde, ale vyhovovalo by to az tak od piatku?
Srdecne zdravim!
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 17:46
Zdravým všetkých správnych !
camerone -posli tvoj mail adresu Majovi on mi ho prepošle ,napíšem ti "suhlas" ??

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 17:52
uz som mu poslal mail tarez cakam kedy mi odpovie na maila
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

Majo

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 18:29
Už som poposielal asi všetky maily čo som mal.
samarovič - mal by si mať už aj na camerone mail.

"Všechny ty jasné myšlenky, vytetované do omítky kasárenských zdí, jsou mužnou filozofií těch, kteří žízní po slavných činech a dobrodružstvích a seskupili se tu jako bratři bez ohledu na různost jazyků a ras.
Vyjadřují ducha cizinecké legie: posláním není plnit rozkazy se slepou a otrockou poslušností, ale přinášet bez váhání obět' šlechetnému cíli."
Karel Hora- Moje matka cizinecká legie

Držte sa

2REP

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 21:07
http://www.youtube.com/watch?v=lKXzeta0CMI&feature=related

Nic proti clnkovaniu ani padlovaniu. Len tu si utvorte nazor, kde je 2 REP a 2 REG. A ja osobne tvrdim, ako sme prepojeni.Ale nevadi *LE ide dalej, len psi stekaju, karavana ide dalej.....A Legionnaire –nezabudaj-honneur et fidelite, lebo aj zajtra moze byt ten den posledny... zazij raz a pocitis ako si maly v tejto „earth“ Ja to mam po x-krat za sebou . A zijem!. Ti co viete anglicky, precitajte si tie commentaires dole pod videom, stoji to za to...

Motto:
ked si na Sahare,hovor o Alpach.Ked si na Mayotte, hovor o Europe....Ked si na piesku, chval sneh.A ONI to pochopia.
Navzdy su ONI a my sme my.
Nic neviete o politike....Chvalabohu ani ja.
Som LEN vojak-legionar! Chodte do legie a zmente to co sme my nedokazali...

Ale pesnicka je dobra...
2REP

Baby

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 21:34
Zdarova 2REP.
Dlho si tu nebol a po pravde som bol už nervózny.
Inak neodpísal si ani na e-mail tak sa pýtam či prišiel ? je docela možné že ani ne.

2REP

Re:Francúzska légia - 20/02/2010 22:19
Lokalna vojna sa da vyhrat aj v zon enterdi.Ale za aku cenu? Kto je vitaz a kto porazeny?Je vitaz ten kto porazil odpor? Kolko ludi ti fandi! Nie si len Soldat d´elite? O ! Aj na to si zvyknut-budete musiet. Nie vsade budete vitani ako osloboditelia.Budete vojaci-hrdi na 7 clankov kodu legionara-ten vas zavazuje – legionar! Si dobrovolnik! Si zoldnier! Ano, som zoldnier...beriem zold, plat. Co robia vasi posranci v parlamente, co tam sedia (neviem, co tam robia, asi sa vrtaju v nose), zbavujem sa obcianstva SR a neviem ci robim dobre.Je vas tak vela a s takymi mozgami... a musite utekat si zarobit von. Pytam sa preco??? Preco ti k....ti sa nepostaraju, nedaju zakon, moznosti, aby ti chalani v svojej krajine mohli cvicit, hadzat sa do bahna, nechat sa tyrat mnou, Lopezom (oblubene slovo kurwa) inymi. Nechat sa dotyrat vo vycviku do maxima, ale kurva doma!!!
Preco? Toto v tej reportazi hovoril Dodo, preto to zakazali, lebo poukazoval na system republiky.Ale ked sa opije a lietaju pohare na *Kamei, to uz je tam hyen novinarov ako prrrdel!
Sval sa zahoji.Dobre, nie je to prvykrat.Ale co ta rana na dusi? Ta stale otvorena nehojaca sa –hnijuca rana mysle , ze vidim chalana z SK ktory sa sem dostane a povie si to iste ,ako ja predvcerom? – uff- kuuurva, to bola fuska! Kto je vitaz? Ja, alebo ten chalan, co sa dostal do regimentu? On! On totiz este nevie, co prezije.Ja uz ano.
Netypicky –srdecne, teda cordialement vas zdravi (v tejto chvili pochopitelne vsetci pod parou, ale som rad ) nejaky blby dostojnik z LE. M. 2REP

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 99 100 101 102 103 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport