|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2010 22:20
Baby-treba citat aj maily.
Adminko -mas to u mna dakujem.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2010 22:49
Jasne 2REP. Tak potom niekedy odpíš.
Teraz mám na piču obdobie. Tak ked dohodneme to stretko chlapi tak sa napijeme jak kone
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/02/2010 22:59
Baby len aby som sa domov dostal. A obdobie neobdobie, poriešime, po prípade poradíme. Na to sa poznáme. Na to to robíme. 8-)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 01:46
chalani nechcem nikoho zvas urazit ani nic ine chcem len jedno ani nie ze by ste mi odpovedali otazkami ale normalnymy odpovedami kolky ztych co boli dakedy na tomto fori sluzili vo francuzskej cudzineckejlegii
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 01:57
http://www.youtube.com/watch?v=qmZfYwg3gmo&feature=fvw
pre fonetiku-Matusa apod. Ked budete tapat, dam aj doslovne. http://www.youtube.com/watch?v=ccRLFLjxDrI&feature=related
Vypovedacia schopnost tej pesnicky je to, ze kedysi to bolo uplne opacne .Ale to necham na vas.Kto vlastne prebral pesnicku komu? Inak v 2 REG, ako mladom regimente- je vacsina vysokoskolakov, takze vodici buldozerov nebojte sa, vazime si vas, lebo vieme, ze lyzovat vas naucime, potapat sa tiez, strielat musite vediet, ale co si u vas budeme vazit je to , ze mate v hlave a nie v gatiach.To co z vas chceme mat, si vycvicime,berieme inteligentov a nie hlavohrude.A cim viac vzdelania, pod ho!- do St.Christol! Priatelstvo, legia, praca, ako vojak, nie ako chuuuuuuuuj! Hlboka ucta voci ostatnym regimentom- tomu, ze kavaleristi si valaju sunky, nakopem rit,naopak, tvrdi chlapi.A kto sa po Castli dostane do 3REI- no-klobuk dole. Seru ma chalani z inych regimentov, ze neprispievaju. http://www.youtube.com/watch?v=PE8ZtSrFUk4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pdHWRMql38A&feature=related Chlapci, tu sa vsetci ohaname plukmi a skusenostami- co tak pan (Monsieur Leclerc? )Slovaci nic vam to nepripomina?)
Chalani, G- to ma v pici, verte.Skor to podporujú ... . pozrite sa na diskusie v inych krajinach. Co mate v gatiach? Serie ma Rocco, 2REG(vsak ja ta najdem), Lubo2REI-vy mate podporovat tychto nasich mladych.Ako sa im chcete pozriet do oci, ked sem prijdu ako teliatka? Dobre , 2 REP 2x 2 roky-staci? Rozdam si to s kazdym parasutistom- vynoris sa po 3,5 min a vies strielat na SQ14A? Vratis sa do vody a to iste po 15 sec? Zlyzujes kopec za 17 sec? Strielat pritom na TR? Bud frajer. Chod do Afriky,Guy, a vrat sa zivy. Stale len zenisti-vodici buldozerov? Dostojnik nepodcenuje, dostojnik je vyzrety clovek, co riadi, uci a musi byt vzorom! Nie kokotom pupkatym z 4RE! Serzantom co jebe lebo on sam bol jebany a na viac teraz nema tak sa pomsti, Alebo z ..... Merde ! Putain! A na zaver- uz ma neskonale vytaca ten preklad hesla – rianompesh-znamena nic nas nezastavi a nie podobne kokotiny ako nic nas neobmedzi a pod. Som na to alergicky! Co ma co legionara obmedzovat! Obmedzovat ma tak moze moja rit, ak sa idem vys....s prepacenim.
Nas nic nezastavi ! to je heslo 2REG–Rianompesh(foneticky)- Rien n´empeche!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 06:07
Duchaplny nick... Pozri priatelko,je pomerne kludny vecer a ja ho nestravim tym, ze budem oponovat rypakom.Ak ti o nieco ide, opytaj sa inak.A mam sto chuti ti to napisat vo francuzstine, ak to vobec budes vediet precitat.Po slovensky pisem preto lebo na to mame tu vsetci a ja sa stale citim byt/aspon polovicnym/ Slovakom. Patria Nostra je organizacia, kde sa vsetci legionari vrtaju v nose od nudy a civili co chcu do LE ist si honia tiez od nudy, lebo to maju namiesto cvicenia a behania. A ucenia franiny. Ak si to vo svojom zivote posral a dezertoval si, chces sa zapojit do debaty, zmen si nick. Alebo sa vrat k tomu povodnemu.Nevadi.Ale neryp. To je moj nazor, tusim o koho ide, kto si, ale nikto dalsi sa s mojim frnakom nemusi stotoznit. Viem len ze na takych ako si ty, mam nos. A neboj, trafena husa nezagagala, len mi vadi ze ides na to tak rafinovane. Kolko sa vas tu este objavi, aby ste tych chlapcov odradzovali a znechucovali? Zakazane ovocie najviac chuti, takze dosiahnete len pravy opak. Idu tam, kde im bude lepsie a seru ti na celu vlast. Coucou! Chces to moje mle? S radostou. Dam sem aj moje krstne civilne meno, ak po tom tuzis. 2REP. M.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 11:49
xD sa mi nenormálne začína páčiť, tá francúzština
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 12:27
Chlapci odpísal som vám na e-mail tak si to pozrite a dohodnite sa na presnom termíne, já sa nejak prispôsobím. Mohol by aj 2REP prísť rýchlikom za nami na to jedno pivo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 12:39
no to by mohol ,,,myslim ,ze paar dni volno by mu nezaskodiloo
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 13:09
no tak dufam ze sa to nakoniec podari Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 13:42
No tak ste ma nacali... Je pravda, ze keby to bolo cez vikend tak nastartujem auto a som za par hodin tam. Tak ak chcete, mozeme dat par orosenych.A mozno by som zbehol aj rodinu pozriet.Tak jednym vrzom...Navrhnite termin, ak to bude cez vikend, skusim.Detaily cez maily.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 14:07
Len pisem a rehocem sa nad predstavou, lebo mi napadlo ze pridem v uniforme, kolko bude sediet za vedlajsimi stolmi nenapadnych s teplou vodou, co si budu pisat poznamky na glotove rukavy... A mozno by dobehol aj niekto zo Sniny je to tiez par hodin.Ten je na nich ako byk na cervenu farbu. Potom si vyskusate aj vy v praxi, ako sa vedia legionari zabavat, ked ich niekto naserie. Ale bude sranda. Aspon si trochu rozcvicim tu nohu. A dufam, ze sa nas zastanete, ked nas pojdu bit...Smiiich. Ale ta uniforma sa neda nosit vzdy a vsade, to je pravda.2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 14:14
2REP - poslal som na mail na kedy sme zatiaľ dohodnutý.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 14:43
Tak to ma poser na holé záda 2REP by prišiel. HUrááááááááááááááááááááááááá. Já sa ale teším. Tak snad sa tam stretneme.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/02/2010 14:54
"štát má slúžiť ľudu. Nie ľud štátu" (J.G.)
|
|