Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 102 103 104 105 106 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
2REP pre Matus

Re:Francúzska légia - 21/02/2010 23:21
tu sa zapotis s vyslovnostou... a inak je to dobra piesen LE. Nejde o to, ale ta baba "diablik 7 " to musi byt nejaka Slovenka, v komentaroch, tam si to dole najdite, ma pobavila. A odpovede este viac.Ze baby v LE. Fakt diablik 7. Skor cica- mica. Ale cest jej ze sa zaujima .Mnam...Ci vlastne mnau...
2REP

2REP

Re:Francúzska légia - 21/02/2010 23:23
http://www.youtube.com/watch?v=rdY_LnTdkcs&NR=1
ja kokot, ved pisem a link nikde.Sorry chalani...

Majo

Re:Francúzska légia - 21/02/2010 23:52
2REP tuším nemôžeš spať. Či sila zvyku? Ten adieu vielle europe patrí medzi moje najobľúbenejšie. Ale neviem sa naučiť ani jeden kompletný text. To bude tým že máločomu tam rozumiem. Asi by bolo lepšie sa to naučiť najprv po slovensky

2REP

Re:Francúzska légia - 21/02/2010 23:53
http://www.youtube.com/watch?v=4CqvQeUa38U
nieco ako mladeznicke besnenie...po vasom haluzovina.
http://www.youtube.com/watch?v=W5QsNaGFRN0&feature=related

Muzika mojej mladosti.Vyzeraju sice ako buzici, ale my sme vtedy picu vedeli ako vyzeraju, neboli ziadne videa ani You tube.Boli sme radi ze mame magice (magnetaky) a nosili sme si ich po internatoch, kazety a kopirovali pesnicky.Fajcili sme Marsky, Olympie a zlaty vek Revolution.Now!!!! Hudba bez syntetizerov, ojebavania -klasika-styria-gitara, basa, bubny, doprovod. Hotovo. Kurva. Tak fungovali Beatles-chrobaci, Sweet, Slade, Led Zeppelin,Bob Marley... Nosili sa rifle z Tuzexu za 70 bonov, do skoly sa nesmelo... http://www.youtube.com/watch?v=6grs9Aj5NOw&feature=related

Ale zalyzoval som to, co niektori akrobati dnes nedokazu.Darmo, sme stara skola-nemame dva metre, ale sme hustejsi.Kompaktnejsi, zdravy koren, ziadne chemikalie.Ako moze byt jogurt dobry, ked ma zarucnu lehotu 6 mesiacov ?-chemia.
Chytali sme pri Martine v potoku pstruhy do ruk spod kamenov a mamky nam ich piekli na masle z kravskeho mlieka.Maso sa udilo na rezine, vydrzalo to „prosuto“ do druhej zabijacky v komorach, tak co , mes freres d´arme, aku dobu zijeme? Chemicku...

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 21/02/2010 23:58
Zdravým chalani !
toto som raz našiel teraz som si na to spomenul dosť sa tam ale rozpráva po fr.
2REP pozri to čo to zač

http://www.dailymotion.com/video/xwlkq_elie-et-dieudonne-la-legion_fun

2REP pre Majoslava

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:07
Ale coby ma bolelo zapastie...

Stara Europa - to ti donesiem na CD, aj tak ich bude kompletne. Sak secko, ako vy trnafcane hovorite, ne??? Smich. Mam v jednotke dvoch, tak uz ma naucili...
Inak asi som to s tym Tiborom netrafil, ono som si spomenul az potom ja blb, ze to nie je K1-icka.
Takze zaspatie funguje, ale G....eve je ettte vonku, lebo ma s kamaratkou „pti“ caffe a asi aj „dmi sec“. Tak jebem do picitaca. Smich. Ale ak chces text, pas problem.

Majo

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:10
camerone - to mi príde ako by si regulárna armáda FR robila srandu z FCL. Aj tam bolo napísané 4 RIMA a to je regiment regulárnej army. Či sa mýlim? (nerozumiem rozhovorom tak neviem isto. Len úsudok)

Majo

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:21
2REP - text netreba, ten mám. Fonetiku mám z nahrávky. Ale mi to nejde.
http://chants.militaires.free.fr/chants/europe.htm
Hádam je dobrý ten text, bez chýb. (tú pieseň učili aj chalanov čo boli v seriáli escape to the legion. Kde aj Bear bol.)
Vidíš to, môj duch by možno už aj spal ale telo je ešte čulé. Minulý týždeň presne neviem už kedy som nespal ani minútu. Vtedy by mi ten demi sec dobre padou. By som spal ako bábätko. Ale ja mám celkovo problém s nespavosťou dosť dlho takže zvyk. Vo výbere so spánkom problém nebude. (smích) A spím keď nemám.

PS - príspevok pred týmto odo mňa nie camerone ale SAMAROVIC. Sorry.

Majo

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:22
PS - áno 2REP zaspatie niekedy bolí.

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:23
no šak za to !!

pre Samarovica

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:27
tak to je sila.branica nestiha. na stretavke mas za to flasu archivneho.A nie hociakeho.. kuuurva. Dik kamo..
dobre padlo.Co uz-kto umi ten umi.Salut,nemam slov.rehocem sa este teraz.po pici samarovici.Vystaveny zo smiechu, hotovo, pizdec.
2REP

2REP

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:32
Majko, preto RIMA., lebo inak je to oficialne RPIMA.
Ved vidis ze je to parodia. Ja este chytam dych od smiechu.

Baby

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:36
Dobrá parodia, hlavne úvod ma rozsekal
Inak 2REP už mi na tom stretku len 'kurvy' chýbajú, inak tam bude skoro všetko

Majo

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:41
No baby si trafil. Ten termínátor čo ich tam na začiatku
ramasuje ten tam sedí ako riť na šerbeľ. A neviem či sa mi to zdá ale miesto výložiek má tuším vyznamenania. Teda tie farebné prúžky čo sú za misie ak sa nemýlim.
A nehovor slovo kurvy lebo admin bude mať robotu

Baby

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:44
Tak teda lahšie ženy
Inak čo sa stalo že sme tu všetci v jednu hodinu ? to aj vy čakáte na hokej ?

Baby

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:49
Inak Majo potom sa nejak dohodneme kedy a kde sa stretneme kedže u nás dvoch to nebude problém.

Majo

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:50
Jasné, to nerobí problém. Ale to dohodneme cez mail. Bezpečnosť a zdravie na prvom mieste.

Baby

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 00:53
Tak toto je vylodenie na úrovni Remi znova zabodoval !!! http://www.dailymotion.com/video/x9s43b_guerre-remi-gaillard_fun

2REP

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 01:00
Dnesny moj mail.- Mon camarade - frere d´ arme- S/off, si to precital a pisal hned mail.Ze ci to bude stacit, ked pridu taki vituzi.Netreba priobjednat? A co sa tyka casu- ja si vybavim aj den naviac.
Chalani-pocity sem nepatria, ale tesim sa . Uz aj...
A nevinte ma za toto dole, uz raz som taky.Nenapravitelny.
Potom prelozim, vysvetlim slova , pointu, a aj spolu zaspievame.

http://www.youtube.com/watch?v=SpG9sPZ7Xi4&feature=related

Степь да степь кругом
Сердце грусть берёт,
Про широкую
степь ямщик поёт:

Как во той степи
Ямщик умирал,
Он товарищу
свой наказ давал

«Ты, товарищ мой!
Не попомни зла,
Не попомни зла
Схорони меня

Схорони меня
Здесь, в степи глухой;
Вороных коней
Отведи домой

Отведи домой
отдай батюшке,
Мой поклон земной
Снеси матушке

А жене младой
Передай, друг мой,
Чтоб она меня
Не ждала домой

А ещё словцо
Ей прощальное:
Передай кольцо
Обручальное

Кто по сердцу мил
Пусть венчается,
А моим кольцом
Обручается"

Степь да степь кругом,
Сердце грусть берёт,
Про широкую
степь ямщик поёт

Majo

Re:Francúzska légia - 22/02/2010 01:06
čo nenapraviteľný? Rusi sú kamaráti. Dávali dedovi cigarety keď bol malý. Malinovskeho armáda. Západné slovensko. Samí trestanec. A kurva prešli až do Berlína. Stačila im vodka, cigarety a zbraň v ruke. O ostatné sa postarali. Za cenu svojej slobody.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 102 103 104 105 106 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport