|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 08:45
sevas . Brano . Prosim ta preloz do slovenciny ten prispevok co si sem dal. To co ti poslali z Legie. Je to par stran dozadu.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 11:35
sedd - existuje aj translator.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 17:01
Majo, je to pravda, ale ten translator funguje dost blbo.Sedd111- nechcem ta urazit, ale kto ma zaujem, preklad si zozenie.To snad nemyslis vazne.Brano sem da dobru vec a este ti bude aj robit prekladatela? Trochu ma to nadvihlo...Inak vela veci z toho uz neplati.Posielaju to generelne(vseobecne) zaujemcom o sluzbu v LE v roznych jazykoch, vacsinou v anglictine, to uz je viacmenej nie jazyk, ale esperanto. Je to ich povinnost, tak odpovedat na maily musia, lebo inak by boli domrdani, vsetka posta LE sa kontroluje gestapom smerom dnu aj von.Zistuju sa v konkretnych pripadoch aj ti co to poslali, ak obsah by bol podozrivy.To sa pravda, netyka beznych veci, takych mailov sem chodia tisice. V 4RE mozes natrafit na sergenta, co ti necha discmana, ak skontroluje, ze na nom nemas nic, co by skodilo LE, -ak su tam len pesnicky LE, aby si sa ich naucil, daju ti to spat po 16 tyzdnoch. Takze nie je pravdou, ze si to nesmies doniest.Tie podmienky su robene na 138 narodnosti, tak chap. A tiez zalezi na tom ako sa ten dotycny vyspi. Smiiich. A do legie nejdu len chalani zo SVK, vychodnej Europy, co to myslia uprimne a jedinou ich tuzbou je dat sa zverbovat a mat zamestnanie.Lebo sluzba v LE je zamestnanie-si vojak, legionar, pracujuci.Chodia sem aj spicli, co to potom chcu vyuzit.Posielaju ich priamo vlady, ci komercne skupiny dokonca.Preto vo vojenskej policii LE (gestapo) pracuju ludia co uz maju nieco za sebou-skusenosti, psychologiu, pracu s ludmi.Z roznych regimentov a nikto nevie niekedy odkial sa zobrali. Jasne, po case to vyjde, lebo ten pozna toho, ten zase videl ineho v konkretnom regimente... LE si svoje veci strazi, ale je to otvorena spolocnost.pre cely svet.Tak nedivte sa, ze tie podmienky su trochu specificke.Dnes existuju priemyselne spionaze, za ktorymi su vyrobcovia strojov, zbrojarske koncerny, atd. V armade je vsetko prve-na celom svete.Je to tak- Samarovic- pamatas si V3S? takzvana vetrieska. U nas, v Ceskoslovensku.Najprv ju vyvinuli pre armadu, az potom , ked sa to vyradovalo, lebo prisli Tatry 138 a 148, ju mal hocikto aj na kolchoze. To je tak so vsetkym. 58-cku nam Rusi jedneho casu zakazali vyrabat, lebo bol ohrozeny kalach.Jeho produkcia. 58-cka nema konkurenciu, to tvrdim.Robili testy na material- vz.58 lezala v bahne 2 tyzdne.Potom ju vytiahli, natiahli a sup! Fungovala ako hodinky! A tzv. Skorpik-rychlopalna poloaut/aut. pistol - Skorpion, ci ako sa to vola-klobuk dole. V jednom su tito nasi (ceskoslovenski) vyvojari dobri-vedia, naozaj. Raz som bol v UB-zbrojovke a ked ma tam previedli a ukazali co vsetko by sa dalo,keby bolo, bolo mi na zaplakanie z kommentara- kdyby sme mneli penize. Famas tiez nevyraba LE, ale robi ju fabrika na kontrakt.Kanady nam tiez sije spolocnost, co robi aj veci pre civilov. Maskace tiez su z vyberoveho konania 14 firiem.Tak to proste funguje... No, rozpisal som sa. Len este pre chalanov na to stretko.Je to volne,spontanne, tak ziadny stres.Dufam nikto teraz nebude behat 10 km kazdy den, aby sa predviedol v tej najlepsej forme. Forma je v hlave. Doneste seba a dobru naladu, fyzicka nikoho nezaujima. P.S. A tu poznamku G. si nevsimajte.Ved viete- cherchez la femme. --Kva-kva-kva... smiiich. Bola nasrata, ze mi prsty behaju po klavesnici a nie inde. Smiiich. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 17:27
veď aj ja som sem dal 2 vety po FR z translatora. Určite tam boli chyby. Ale ak človek chce zmysel nájde. Je to otázka chuti a dravosti. A teda aj záujmu. Ja som si tam tiež niečo potreboval prekladať. Mne ešte dávnejšie poslali tiež ten istý mail. Ale tak tam je v podstate písané to čo sa dozvieš aj na stránkach. Jednoducho treba prísť a povedia konkrétne na prípad dotyčného či na to má alebo nie.  PS - makať na sebe by mi teraz nepomohlo aj keby behám celý týždeň v kuse. Tak no stress. Nejde o to. Ide o to aby sme sa konečne stretli. Myslím že nikto z nás sa nepotrebuje nijak predvádzať. Aj tak si myslím že sa docela názorovo poznáme tu z fóra tak by to ani význam nemalo. Inak chalani, legitimácia identity bude. Smích. nikdy nevieš
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 17:32
Kurva, chlapi teším sa na Vás. wrááááum
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 17:42
Mimo reč, haluz je že firu Tatra teraz vlastní USA.  A V3S nemám slov. Prejde všetko vždy a všade. či plus 50 alebo mínus 40 stupňov. Ale zabilo ma vo filme věsničko má středisková keď mal vo V3S (Labuda) rádio.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 18:41
Zistujem, ze viaceri z jednotky citaju toto forum, tak sa mi dostala do ruk bichla s citatmi. Jeden z nich: (vyroky slavnych ludi pred smrtou) Enrico Maria Velasquez- „ Svojim nepriatelom nic nemusim odpustat. Vsetkych som ich totiz dal predtym postrielat.“ No, proti gustu ziadny disputat...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 19:08
Opakovane mi to nejde sem dat tie fotky.Ale spominam si, ze aj 2Rep! mal s tym problem, ked daval tusim ten Camelbag a to ostatne.Asi to treba zmensit. Tak vyskusam nieco cez kody. Inak, donesiem CD s pesnickami LE, tak este robim preklady a fonetiku, aby ste z toho nieco mali.Lebo nie je to na zahodenie. Kod cti vas vsetkych vyskusam, tak sa ucte.Smiiich.
A pochopte aj to-naco skolit armadu SR, ked v nej nesluzim.Ja sluzim LE. A je mi luto, ze chlapi, co su byvali LE, teraz robia pre ZA-jednotku, si len zaspominaju, ako to bolo u nas. Nemoralizujem, na to uz mam sice vek, ale chalani-jedno- legionara nerobi Kepi blanc, ci Kepi noir, legionara robi spravanie.Chovajte sa uz teraz ako legionari a cely stat vam moze vylizat zadok.Tužur(kurva tie klavesnice ) modest-stale skromny.A fier-hrdy na svoj statut legionara. Uz vidim niektore ohlasy- propaganda, jebes ludom mozgy, legionari su ini.Picu makovu a barani kkt! Legionara sluzba neurobi. Vo svojom vnutri clovek ostane aj nadalej tym, cim je.LE ho nauci sa len chovat modeste navonok.A pritom to moze byt grazel. Odbocim trochu od temy... Preto- tu na fore pre nemenovanych freres, co sa obavaju veku, ci mam tolko a nebude to trapne ze mam tolko a tolko... To si mam s niektorymi z vas povykat? Doteraz si tykame, tak o co go? Hovori sa o celosvetovej krize.Kriza-je v hlave! Budem stale tvrdit, aj ked ma niekto bude chciet zabit, cim viac Slovakov, Moravanov a Cechov pojde do LE, vratia sa po case , daju rozumy, tym bude stat bohatsi. Stat nie je bohaty peniazmi, ale ludmi, co tie peniaze pre stat vedia zarobit a platia dane.
Asi vas vsetkych vytocim, ale socializmus nebola zla myslienka.Len nespravne aplikovana.Mozno... Nikdy som nebol v strane.Tej komunistickej.Preto som utiekol do LE. Ale som hrdy, ked si mozem zaspievat Ceskoslovensku hymnu. Celu a bez pomlky.
Aj tu rusku ... Sajuz nerushimyj, respublik svabodnych...splatjila neveky velikayja Rus...Da zdravstvujet sozdannyij voljej narodov...
Nastenka,(Kuzmina) je ti zima? V BB na SVK bude horuco...Vitaj medailistka tam doma-ked sa vratis tam, kde ta prijali, ked jobnutyje ruskie ta vyhodili, ze si tehotna a nemohla si podavat vykony. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 19:18
Pre tych,co maju nad 30 a veria sebe a my hlavne im, lebo su vyzreti a skuseni-len tolko- osobne - ja sa postaram o to, aby ste boli v LE.A to je kurva velke slovo...2REP
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 19:28
2REP tých čo to zažili tých tým nevytočíš lebo ti dajú za pravdu a dnes tu na slovensku na ulici ti z 10tich 9,9 povie že majú taký istý názor. Tento prehnitý systém ta nechá skapať a dokonca ne na ulici ale už aj v nemocnici.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 19:51
Tak sa zase pokusam opakovat slova, lebo vyjebanci u vas to vymazali. Lisa nie je jej priezvisko - je Gerardina Jakowna Elisaveta.Ruska zidovka zijuca v Italy, momentalne ak sa nepletiem v New Jersey, G. je profesionalna potapacka a nie Ann Duperrey, ci Parillaud, to len pre tych, co mi pisu a neviem odkial maju moj mail, somariny... Vymazany bol najlepsi prispevok, kde som otvorene slovne napadol utvar v ZA a specialne jednotky na SVK. Asi preto bol vymazany... Holt, asi niekomu poriadne rozkopem papulu ked pridem na Slovensko. http://www.youtube.com/watch?v=UVjjyQiqJ2k&feature=related
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 20:12
Ahoj 2REP dávaj fotky cez http://imgupload.cz/ je to ejdnoduché a pôjde to určite
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/02/2010 20:40
Tak teraz mi zovrela krv v zilach... Dobre, babkovci zili v dedinke pri Martine. Bela .Ale takych je aj pri Ziline, aj na vychode.Teraz sa to tusim vola Bela-Dulice.Babka sluzila u Franklina, ako kucharka.Na Kysuciach mame rodinu.A co sme ? vyvrheli? Kurwa? Sedi tu pri mne chalan, pisem ja a on je z tiez 2REG. Davajte mapu na Google a pozrite caserne de LE.Ved satelit nepusti.Satelitna mapa. Tak co tajit... LE mame kodovane veci,tak pohoda. Samo, pokoj, lebo ta inak jebne ako aj mna.Ale v den D sa s tebou napijem.Podam ruku a poviem-vitaj v LE. Armada SR je na dve veci-na kokot a na picu.Uplatkari, co idu na misie.Preto si ju nikto nevazi.A tu ma nech kokoti obvinuju.. Dufam, ze toto nevymaze nikto. 2REP 2Rep! raz napisal, ze Zidia maju na prvej Cie svoje pocitace.(v 2REPe) .Keby len tam....Uz sa mu necudujem, ze je .... Takze -Hej Slovaci, este nasa slovenska zem zije... Inak Baby-dobry napad...
|
|