|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 21:41
Majko, nezahravaj sa s osudom.Chalani mi to nastavili tak(chiffreurs),ze okamzite pri pokuse o vstup sa mi objavuje IP adresa pouzivatela a aj jeho osobne data. Ak pisem z pocitaca- sluz. -LE, vsetko je evidovane. Inak napisem nieco za chvilu, lebo mam mail.A sila... CM, takze som to ja.2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 21:43
2REP - teraz nechápem. Aký prístup?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 21:46
Sok! Hotovo-pizdec! Chalani mi teraz rozmotali nieco a zistujeme, ze niekto nam dal pokoj. Dolezite je to, ze som dostal (ne) oficialny mail.Ved pristupove kody sa daju vygenerovat tak nic nove.Ale sranda, co vsetko sa da.
Pan minister B...., nepochybujem, ze ste seriozny chlap.Ak viete prist na stretnutie na fakultu, asi budete ferovy. Neskryvate sa za lietadla a vily. Co viem, nie ste zbohatlik, patrite do rangu slusnych, obycajnych obcanov SR.Vsetka cest vam.
Ja organizujem to stretnutie s chalanmi, tak vitajte aj vy na kus reci a pohar dobreho vina.Ak v Schedule najdete cas.
Viem, ze z titulu vasej funkcie asi nemozete ako fyzicka osoba v rifliach a rozhalenke, mozno ano...Nepoznam vase predpisy. Legionari nehryzu,nie sme selmy, tak vsetko je v pohode. Pridte, ste vitany a pokecame. S chalanmi, co sa vam predstavia menami a vysvetlia, preco chcu ist sluzit do LE. Ak mate stop stav v armade vasej-SR, nevadi, chlapci sa mozno (niektori) vratia po rokoch a zvysia kvalitu armady SR.Lebo legionar, ale to iste viete, nemoze po kontraktoch podnikat. Moze posobit len vo vojenskej sfere. Ja len dufam, ze konkretne niekoho nepodrazdim, aj ked iste chapete, ze ako obcana RF by ma to asi velmo netankovalo. Neviem ci mate vojensku hodnost, ale to nie je meritum veci.Niekedy je lepsi minister bez hodnosti ako „guma“. Ta moja hodnost je Commandant.Takze po vasom major. Funkciu, co z toho vyplyva si domyslite sam.Urcite mate prehlad, lebo Slovaci utekaju do LE ako mysi z potapajucej sa lode.Ale nic v zlom. A mozno raz sa budeme chciet na SVK vratit a tiez nam povedia-stop stav!
S oficialnym pozdravom 2REP-CM.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 21:54
2 REP - nechápem s čím sa nemám hrať. Bol by som rád keby si mi to objasnil. Je tu niečo o čom neviem?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 21:59
Preklad: Svatá válka Již vstávej země ohromná, již vstávej vkrutý boj, jde cháska vrahů ničemná, ji rázně bít se stroj! Refren: Ať svaté naše nadšení se vzdouvá jak vln proud! Svět válka naše přemění, jež má vždy svatou slout! Ref. Jak pólům v ničem společným vždy soupeřit je nám. Chcem vést lid ke dnům slunečným, chtí vládnout oni tmám. Ref. Hned rány naše zakusí, kdo týrat přišel nás, jich loupeživé pokusy a trýzně smetem v ráz. Ref. Jak vzlétnou hordy divoké nad krásnou naši zem, ty pláně rodné široké, my bránit všichni jdem. Ref. Nic chásku vrahů nečeká, než koule přímo v leb, ta trýznitele člověka hned sklátí v širou step. Ref. My rvát se budem ze všech sil, nám vůle v srdci plá, by v krátku vrahů zbaven byl Svaz náš, zem veliká. Ref. Již vstává země ohromná, již vstává v krutý boj, jde cháska vrahů ničemná, již rázně bít se stroj. Ref.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 22:21
Rád by som o čo sa jedná. Nie som nedočkavý, ale dosť ma to serie. Príde mi to ako obvinenie z niečoho. A dosť vážne. Prosím objasnenie, pokiaľ ti je môj terazjší zdravotný stav milý (smích )
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 22:41
Ok, posielam mail.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 23:00
super video si tu dal 2 REP, chalanov poznam velmi dobre bolo to na strelnici casta, velitela tam vtedy mali sch handlera super chlap, inak ti dvaja vo vabe boli dobry showmani a vianocne scenky v ich podani boli super!! a chlapik co tam hovori "pas mal" sa volal popov! inak myslel som si ze polovicka ludi na tomto fore sa angazuje tento rok ale vidim skutek utek pani! jednoznacne som pre 2 rep ako regiment prefere, 2 reg by som tu moc neospevoval, lebo som mal tu cest byt v djibouty s panmi buldozeristami a ziadna slava! ani nie po tyzdni aklimatizacie sme isli okamzite do terenu na 3 tyzdne, to zaten cas 2 reg tahal v kasarnach gardy a to tam uz bol o dva tyzdne pred nami!po terene sme sa ani neumyli a uz sme tahali gardy mi!2 reg sa zaten cas sral z nejakou cestou a polovicka hnila v kasarnach.potom prisla staz "comando" a co myslite si zenisti ju robili? nie! ak su to len strasni komandosi. kolko krat sme skakali v noci do puste zatial co strasne dobry legionari z 2 reg spinakali!!!chudadka moje.... pocas staze caporala zenisti vobec nepoznali minimi alebo LGA!!! ale to je jedno legia je aka je a vzdy taka zostane a zostane len pre chlapov a nie pre poniektorych spisovatelov na tomto fore....to len na povzbudenie....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 23:01
No nazdárek bráxo ve zbrani.Co to tam organizuješ? Jinak ale to jistě víš je už St-Cl . L. v duchodu dva mĕsíce..Ancien. Kurwa... Tady pohoda.Až na ty kokoty z US armi.Lezou do všeho, jak kdyby cely svět byl jejich.Čuráci.La quille-bordel. A máš recht. Do legie museji jit chlapi.Tak to tam na tom vašom „stretku“ dotáhni s těma Slovakama.Ať nam Xaxarum neudelaji ostudu, paličáci. V Hodonine za vojačka mja vzali.Moje vlaski nakratučko střihali. Drž se anepiš tam hodnosti.lide jso kurvy. Necky
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 23:36
Pre CEA- ved dobre, uz len to, ze sa zapajas je plus.Na Compagnie d, .. et Appui nie su sraci,mal som tu cest, ale aj v DINOPSE si nevalame sunky.Mrzi ma ze prave ty tu hovoris o buldozeristoch. Mas komplexy z vysokoskolakov? Popov je povodom Slovak, to asi vies.CEA. To ako keby som si teraz sral do vlastneho hniezda ako legionar.Ale dobre, podme sa camaradement povadit- to ti je dobry ten, co ti nohu zachrani od miny a ty na nu nestupis? To uz nie sme zli, ze? 2REP ako retgiment si musi zvyknut, ze je elita elit a preto aj take naroky-umyvate hajzle, varite obcas v kuchyni.Ale ste elita, tak co picujes? To ta zahanbi? Chlape aj my skaceme do puste, ved misie 2REP a 2REG v Djibouti(nie Djibouty) su spolocne, tak co picujes? Nic v zlom...Kazdemu legionarovi, aj mlademu odpoviem. Ty asi budes tak druhy kontrakt.A dost tvrdy chlap.Ale nejeb do mna a do 2REG.Mam za sebou 2 staze v ... a na Corse tak asi by sme sa mali poznat, ked si v CEA. A spisovatela si odpust-mas komplexy? Gard- a- tu, mon gar... A nech bude nejaky usmev- 2Rep! to ta bavi pisat pod inym nickom?
Tak ta povzbudim aj ja... Ale usmev a zdravim ta tam kde momentalne si, 2Rep!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 23:39
Pali-dik.bodlo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 23:45
Majko, my sa toho zaspatia asi nezbavime a to uz je la grande comedie... Co ta furt serie? Vsetko je ok, ale 2Rep! mi tu uz nadava do spisovatelov.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2010 23:49
So všetkou úctou ,nehnevaj sa ale pre mňa to nie je v poriadku pokiaľ neviem čo si myslel tým že nemám pokúšať osud a niečo v tom zmysle čo som z toho pochopil že práve ja sa ti dobíjam na mail. Tak ma to serie. No. Tak by som rád vedel či išlo niečo mimo mojej osoby, pomýlil si sa alebo sa niekto zahráva s mojimi údajmi? 
Dúfam že ti to nepríde blbé že žiadam vysvetlenie ale pochop, ide tu o moju osobu. Ani ty si nenecháš krivdiť. Či?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2010 00:10
CEA MAM TU NEAKY ZAVEZOK,,KTORY SOM POVEDAL ,,ZE SPLNIM ,,JEDEN CLOVEK ODTIALTO VIE ,,O CO SA JEDNA,,ALE UZ SOM SKORO NA KONCI ,,KEBY SI BOL TI NA MOJOM MIESTE ,,ALEBO BARS DO ODTIALTO ,,TAK SPRAVI TO ISTEE !!TEDA NAJDU SA BARS AKY SRACI V DNESNEJ DOBEE ..KEBY SOM MAL S TEBOU KONFRONTACIU,,BY SI POCHOPIL ,,A DALEJ TO NEBUDEM ROZVIJAT ,,,JE TO ZBYTOCNEE ,,A KAZDY KTO TU PISE A ESTE NESIEL,,MA NA TO PARNY DOVOD,,ASPON MYSLIM ,,ALE TO JE KAZDEHO VEC ...ALE TEN SPISOVATEL JE DOBRA MYSLIENKA ,,,MOZNO RAZ NAPISEM KNIHUUU ...BUDEM SI TO PAMETAT
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2010 00:13
JAA to vystihol. Keď niečo začnem tak to dokončím. Ja tu niečo začaté mám. A teda keby len to. Nerozvíjam. 2REP - aaa, do riti, srať na to. Keď hovoríš že to je OK tak je to ok. Dôvera.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2010 00:21
2Rep! ja uz neviem, ci sa mam smiat, alebo plakat.Smiich.Nie je lepsie napisat sem na forum- ano som na CEA, dostanem sa k mailu v nedelu, a v poho? Ved si na CEA, tak chod zajtra rano za Col de Miniere a spytaj sa, akej je narodnosti.Naseries si do kalhot, ked ti odpovie po slovensky? Takto pises o polrocnych stazach,ze sa odmlcis a pod.Nic v zlom, len to chalanov zavadza. Kto ti berie ten tvoj druhy kontrakt? Vnasas tu dobre poznatky, hovoris pravdu o LE, tak coho sa kurva furt bojis? Ozivujes forum, davas sem dobre veci, picujes , ze ja si to nedovolim a to vies aka je moja pozicia... Nikto nema nic na robotu, len si Karola sledovat...To prehanas... S tymi buldozeristami si to jednoducho prehnal, to sa nehnevaj,takto sa legionari k sebe nechovaju.To mam 1RECu vycitat, ze v Orange nenasadol do transportera, ale isiel na kavu do cantiny? Pozdravuje ta M.M.
|
|