|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2010 15:57
http://www.youtube.com/watch?v=B9f5BQHF96M&feature=related Do zbrane, občania! Nech naša krv nenaplní potoky.Nech ich naplní krv našich vrahov! Utláčateľov.Do smrti ostanem Slovákom, preto sa krv búri a Štefánikova myšlienka žije. Liberté, liberté šeri...Ach sloboda sladká... 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2010 16:09
Na tomto, čo tu stvárajú sa viem vždy pobaviť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2010 16:21
Do riti keby to aspoň nejaký význam dávalo. Keby to hlbšiu hodnotu skrývalo.
Rocky Balboa de la LE to je hodnotné videjko. smích.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2010 16:27
Ja ti to sem preložím, ale nie kvôli vínčisku. Kvôli tomu aby som sa naučil nejaké slovíčka. A aby tu bol aj text pre všetkých. Idem na to.
|
|
|
Le volontaire - 25/02/2010 16:46
Dobrovoľník
Čo som na tejto zemi, Muž, ktorý je pripravený zomrieť, pripravený zomrieť. Muži menom dobrovoľník Ktorí vedia, vedia slúžiť a umierať, a vedia, ako zomrieť.
Záleží na tom, aby mi to život Za predpokladu, čo kedysi môj nápad, môj nápad. Čo ja sa starám o všetky tie dievčatá, Ja som nikdy nepoznala lásku, áno, nie láska.
Bola blondína, ako je krásna A potom jedného dňa odišla, odišla. Pri vykonávaní všetko za to, Moje srdce, môj žal a môj život, a áno, môj život.
A keď som išiel do vojny, Srdce smutnejšie, ako kedykoľvek predtým. Povedala by som, že to ešte, Zo (asi zo srdca, nasledovné slovo nie je v slovníku) /creuver/ pre pluku, pre pluk.
O ženě, ktorá zostala verná Počuť túto pieseň a /čítať/, a premýšľať. Nechcem /lámať/ rozmar, Lásky života, celého života.
Myslieť, že zlá dobrovoľných Smrť za slobodu, oslobodenie. Tiež si myslím, že bol hrdý A kto je žena, ktorá bola zabitá, kto ju zabil.
/.../ - v takých slovách v takej zátvorke som v neistote. Ale uprav to aj tak čo tam je zle ak sa ti bude chcieť. Predsa neviem po FR ale takto si to do seba dostanem.
PS super text to má. Myšlienka silná teda ( teda ten čo je tu)
|
|
|
Re:Le volontaire - 25/02/2010 17:56
Hercules na Calvi
|
|
|
Re:Le volontaire - 25/02/2010 17:57
Zabudol som priložiť video.
|
|