|
|
. - 25/02/2010 22:10
2 REP nerozumel som tvojej otazke asi to tu nie je cele.Inak mas pravdu nechajme popova na "ostrove" v klude. neviem ci je to tvoj kamarat alebo nie, ale podla toho, ze dezerterov nemas rad, tak asi nebude. o tom colonelovy ze ma nieco zo slovenskom som nevedel, ale aspon ma vodica slovaka roba z martina, vsak on zacinal v 2 reg a potom cez 4 re prisiel do repu.od neho mam info o 2 reg a tiez od chalanov zo stazi, ako napriklad tchantchu. hlavne ze dnes slovaci vyhrali..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2010 23:30
CEA , teraz som domotaný ja.Popova mám rád, super chlapík. Vieš, s tými dezertérmi je to všelijako-niekto dezertoval(či lepšie povedané odišiel, lebo musel), iný jebal na LE.Ten čo musel má moju úctu, ten čo sám zdrhol-no-jeho vec. C.de M ...iere.. Má skutočne vodiča Slováka, je veliteľ regimentu, a vodič musí byť najlepší-teda Slovák. To si ma teda dal na lopatky, išiel som do kolien, že to vieš. Cháp, nedá sa tu všetko , ale určite po slovensky vie odpovedať.Dôvod si domysli, veď si bystrý, tak čo ťa tu mám navádzať ako nováčika,.kámo. Aký máš názor na „Pepe a Žeže“ ? Slovák- 8-my rok na Calvi.Podľa mňa super chlap. Vieš sám dobre, ako je to s preselekciou. Z DINOPSU idú ľudia do CRAPu(veď vieš), aby sa naučili a vaši potom na BST(ME) na testy k nám, aby vám na tej Korzike nebolo tak teplo.Zapotíte sa aj na lyžiach, nemám pravdu? A prepáč, trochu ťa opravím, Robo nie je priamo z Martina, tuším Poruba.(súčasť Martina). Ale krajan, tak ho mám rád a dobre vychádzame.Funguje ako hodinky. Dôkaz toho, že Slováci sú dobrí legionári. Inak nevieš niečo o našich v Afgoši? Tá otázka- len preto, aby som ti zdvihol tlak a náladu. Sampiero mi minule volal a vraj je to tvrdé....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/02/2010 23:57
http://www.youtube.com/watch?v=OFPw5NTi1NQ&NR=1
Dvíhaš mi žily, že radšej mlčím. Inak tie vaše voľby možno dopadnú prekvapivo.. Teda chalan s tým fúzikom od A.H.inak fajn chlap je z ZA, alebo Žiar nad Hronom. Tuším sa volá Marián. K....Burcuje Slovákov, čo zabudli na to, aká je ich národnosť, tak skôr ho mám rád, ako niečo proti. A myslím, že aj keď polovica na tomto fóre to neprizná, radi by ste čistú republiku...
http://www.youtube.com/watch?v=NjGtR_whEQc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=yMm-sxhho_g&feature=related to len tak , y si niketokokot nemysleu, že RA/SA/ má 55 -čka.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2010 00:15
http://www.youtube.com/watch?v=yMm-sxhho_g&feature=related to len tak ,aby si niketokokoti nemysleuli, že RA/SA/ má 55 -čka.
For 00:57- fuck your mother! Stupid American idiot. an Army of Russia ...
live forever! Be an stupid dirty farmer in UStates nde be quite to an our power! Look --a our military power, We are Russian, not a fucking Jewish debils coming from Israel. To America, you kill yourselves, what a was in N.Y-doubles ? Isnt was a mater of a CIA n Israeli Mossad? Brigade in Mountain n my name is 2REP! Without „!“
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2010 00:22
fr kept a 15 minutes- yr ftr was a fucker to felt yr mother be a pregnant.Kepting yr playstation? 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2010 00:32
U moda fucka,Korean pilots never in MIG 29 or MIG 31, wake up!
2REP from LE.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2010 15:49
salut 2 REP o robovi vies asi aj viac ako ja!popili sme spolu vela piva po veceroch kecali o zivote o legii, je to super vojak a clovek!mozno ta mam aj na facebooku ako sugestion a ani neviem o tom afgosi moc neviem chalani nedpovedaju na sms, a zatial co viem nik mrtvy a same "skece" ved vies ako to chodi ak ide regiment aj s colonelom! vela stresu pre nic zanic a vsetko zakazane! je tam natlak na vsetkych jasne ze stresuju hlavne velitelia, normalny legionari len ramasuju koli blbym rozkazom! hovorim z vlastnej skusenosti s pouletom a houdetom jeden na pobrezi slonoviny a druhy v cade! vcera som si listoval kepi blanc a vidim, ze ach ruart ide do civilu, to bol chlap! behal si snim? dones mladym na slovensko nejake tie kepi blanc, ved je ich po kasarnach vela a budu aspon vidiet ako to tu chodi.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2010 19:07
Baby keď budeš môcť ozvi sa. Máš mail.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2010 23:51
chlapci ja sem neprispievam iba to citam ale vidim aky ste v pohode a mam vas rad a jedno co chcem je to aby som si vas mohol sj nadalej citat ste sikovy chcem byt vas kolega kamarat a brat a preto neodpisem na tvoje otazky 2REP lebo co si mam vziat a co si vziat chcem tak to nikomu nepoviem je to moja vec a si myslim ze toto forum neni ziadny quiz alebo neco podobne tak som zvedavi co mi nato odpisete nakolko som neni ziadny vojak ani nieco podobne si myslim ze legionar by nemal viniest ani kvapku von zo svojej rodiny akze uvidim majte sa pekne
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 00:59
Majo ak si tu, tak rýchlo e-mail pozri
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 01:12
No nič Já musím íst, lebo som v práci, vedúci mi dovolil ísť na PC tak ráno ked pozriem e-mail. tak dúfam že tam niečo bude.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 07:16
Baby, nájdeš si ho tam.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 08:59
mac. - Tie otázky neber ako quíz, ale niečo ako prípravu. V LE ti mozog bude fungovať stále, v kuse a na plný výkon. A to hlavne prvý kontrakt. Hlavu treba používať a treba sa vedieť vynájsť v každej situácii. Tie otázky ale dajú ešte niečo. Napríklad ten FAMAS. Budem to vedieť teraz a nebudem sa to musieť učiť tam. Svoju zbraň musíš poznať ako len vieš. Takže tie otázky nie sú na zahodenie. Z histórie, tak tú tiež budeš musieť vedieť. Aj Stan Gazdík písal že pri stáži na poddôstojníka (sergent) sa museli učiť viac do podrobna históriu a prehlbovať tradície. Všetko má svoje plus. Tuto. Mínus tu nenájdeš. Drž sa Podstata vo veci je niekedy skrytá a musíš ju nájsť.
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 12:35
Majo si tu niekde ? alebo Baby ? Jaa ?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 13:25
2REP, samarovič. - máte mail. Súrne čítajte.
|
|