|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 15:25
De ste bohaa?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 16:23
Ozvite sa niekto rýchlo. Už čakáme hodnú chvíľku čo a ako.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 18:42
Salut chalani, No moje nervy! To má byť dnes a nie budúcu sobotu? Veď ja som z tých mailov v pondelok a utorok vyrozumel, že následujúci víkend.Tak som to aj zariaďoval. Ale asi som niečo poriadne posral. Tak čo teraz?,poraďte.Myslel som, že sem pridám srandičku o sobote, a ono takto.Ide ma jebnúť. To už teraz asi ani raketou nedoletím.Autom to má dosť hodín, aj keď to poženiem akokoľvek.Pozriem ešte nejaké lietadlo.Možno sa zadarí. Ale to miesto stretnutia je organizované na budúcu sobotu, tak neviem, či takto narýchlo sa mi to podarí napraviť. Ale sa cítim mizerne, do riti, do riti! ... Od utorka mi chodili čudné maily tak som radšej písal len na fórum. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 19:11
Pre CEA- budem rád keď im donesiem aspoň seba, veď vidíš tie veci dookola.Ale KB vezmem.Už začínam asi meniť názor a čím ďalej, tým viac súhlasím s názormi teba a 2Rep! Špinavosti nad špinavosti sa tu dejú. Potom sa už ani ja nečudujem, že väčšina dôstojníkov je v „obľube“ do kelu. Je sobota večer, a ja som mal teraz telefonát, že nech radšej prestanem s tým agitovaním do LE...
Asi sem dám jedno vídeo a potom sa uvidí, čo to je agitácia.
Inak súhlas s názorom na misiu v Afganistane-veď oficiálne všetko vedú Amíci.Naši sú im dobrí len na to, aby riešili a oni sami agitujú obyvateľstvo k spolupráci.Asi im dochádzajú zásoby opia na predaj a financovanie svojich „čistých“ operácií... Tak chalani dnes vzdám to stretko. Mám zlú predtuchu.Ospravedlňujem sa. 2REP P.S. Veci, čo treba poriešiť- poriešime, bez obáv.Samarovic- to, že si sa prehnal na letisko ti vynahradím.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 20:55
ja som akurat dofical z baa,,,chalani su este asi na cestee,,,tak nevadi,,aspon sme sa stretli a pokecali,,fajn den dneska,,chalani su super,,,"popili sme neake pivka,,presli sme sa po mestee,,este ,,ze bolo tak peknee ,,a nie neake usmoklene pocasieee ,,toto bolo velkeee nedorozumenieeee (smiiich)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 21:19
2REPE jdi už do prdele! Promiň. Tohle ti má psát chlap, který diky tobě žije? Jdi do hospody, ožer se jako prase, Někomu třeba rozbij hubu, vyčisti hlavu.A nezapomínej bráško, jsou i jiné věci.Huba na špacíru tě může stát hodně, v prnďelí tě můžou předvolat na CSLE CA12(POM) v 1RE a zafrčí ti výložky.Pak maximálně Sergent, nebo dokonce L de 1C. a víš jak to je, pak jednou se netrefíš a budou tě zbírat.Rychle se zapomíná na zásluhy.Degradování je i u důstojníků.To sám přeci víš nejlíp.Sloužíš dlouho a s tím placením důchodu. Dyť sám víš jaké to je.Vím co jsi v posledních dnech prožil a člověk je jen člověk,hrůzy z poznání hrůz jsou nevymazatelné v mysli.Možná proto ti smutek tak dosedl na mysl.Kluci, jak tak koukám jsou za chvíli tady, tak co se serete s mejdanama? Tady ti posílam něco na rozptýlení z Y-Tube od Lotuse.Pamatuješ ho? http://www.youtube.com/watch?v=511JXdLbUOc&feature=related
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 21:39
JAA, samarovič, camerone - boli ste super, bolo super. Rozlúčka síce len tak narýchlo ale aj tak o stálo za to. 
2REP - všetko je v najväčšom poriadku. A ak je niečo vážne v tom ako tak pozerám, netreba riskovať. (aj keď neviem o čo ide). 
Držte sa. S pozdravom Majo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 22:02
Dobre Karle.idem do Caffeterie . Lotus s tým diablovým číslom je ten čo slúžil 1985-2001? Máš pravdu, netreba pokúšať vrchnosť...Smích... Len ma serie, že som sa nechal domotať tými mailami.Tak cháp, nie sú mi rodina, ale asi tam stepovali ako obabraní, bezradní, mňa nikde, ja som v tomto zásadový, tak to naserie...Idem teda čistiť hlavu.Smííích. P.S.Majko, maily som vymazal a toto ale už nepíš, vieš –Great Sowiet Union boli, či sú Slovania, tí ostatní ,tým v žilách nekoluje naša krv. Tak si zase rýpnem, nech ich skare! Zmrdi!
JAA-prinesiem, čo si chcel. Samaro- ešte raz, prepáč, nádrž natankujem doplna. Dúfam, že ste sa aspoň spoznali a nezabúdajte-nejako bolo, nejako bude.Mám v pii. celé oficiality. Neposral som sa pred inými vecami a išlo vtedy o život a nie o hovno! 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/02/2010 22:05
Salut, Napíšem vám možno ešte dnes , ale to už asi budem strieskaný.mííích. 2REP
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/02/2010 00:56
nazdar pani tak konecne som dorazil! Dnes to bol fajn den chcelo by to repete! Este raz dakujem za super den Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/02/2010 08:43
No čo páni, ako? Viete, že v Česku majú 13 mes. v roku? Šak majú 1.máj a 9. květen, alebo kedysi sa tak hovorilo... Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|