Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 320 321 322 323 324 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
Filip

Re:Francúzska légia - 01/02/2012 11:24
Keby si čítal pozorne čo som tam napísal tak by si sa zdržal tej správy.Fórum sledujem dostatočne dlho na to aby som si mohol dovoliť pridať sem príspevok,a prečo tam nejdem?Ja som nepísal že tam chcem ísť Légia ma zaujíma ako armáda a príspevky z roku 2010 sú dosť staré, za 2 roky sa toho zmení veľa takže lepšie čítaj a menej HUBUJ!A ešte niečo nehádž všetkých do jedného vreca

Filip

Re:Francúzska légia - 01/02/2012 11:28
Prvý príspevok sem pridal fromage presnejšie 14/08/2007 21:26!
pozri si dnešný dátum,ak vieš základy matematiky tak si zrátaš koľko je tomu

tono

Re:Francúzska légia - 08/02/2012 23:09
zdravym chcen len pocut nazor legionara ak mozem len seriozne bol som tam dva krat bohuzial som neuspel a premislam tam ist znovu 3 krat chcem len vediet ci mam stale nejaku sancu napriek dvom neuspechom alebo skor uprednostnia niekoho kto to skusil raz dakujem.

papa pre TONO

Re:Francúzska légia - 09/02/2012 18:07
A kvôli čomu ťa nezobrali? Nedali ti definitív?

tono pre papa

Re:Francúzska légia - 09/02/2012 21:32
sport a odklad 3 mesiace

papa pre tono

Re:Francúzska légia - 09/02/2012 23:27
a čo si nezvládol zo športu?

tono pre papa

Re:Francúzska légia - 10/02/2012 22:46
prvy krat clnkovy beh a druhy krat 12 minutovku chybalo mi priblizne 80 metrov na splnenie minima a ty si legionar ak smiem vediet,ak ano povec prosim ake su moje sance po tomto vsetkom

martin

Re:Francúzska légia - 10/02/2012 22:57
Zdravim vas moze mi niekto povedat nejake info ohladom spanielskej legie je to tiez pre cudzyncou?

jkjk pre TONO

Re:Francúzska légia - 11/02/2012 14:16
Nazdar.Skús to opísať viac ako to tam prebiehalo a tak.Bol velmo náročný ten beh alebo si sa slabo pripravoval?

Filip

Re:Francúzska légia - 11/02/2012 18:45
Tono:Mňa by zaujímal ten 12 min. beh, počul som že sa to už nerobí

Majo

Re:Francúzska légia - 12/02/2012 18:21
Tak staré a stále aktuálne.

http://www.youtube.com/watch?v=b3EnE5cNCGU

coskoro pojdem

Re:Francúzska légia - 23/02/2012 00:03
Salut!pozdravujrm maja,samarovica,camerone a ak tu je,tak aj 2rep...naposledy som tu bol asi pred rokom,viacmenej na zaciatkoch.ked sa to tu vo velkom rozbiehalo.pozdravujem staru partu a vsetkym co sa naozaj chystaju a pojdu vela stastia!mier

stevo

Re:Francúzska légia - 25/02/2012 19:24
su momentalne legionari aj v syrii?? vie niekto odpovedat? Dakujem

88

Re:Francúzska légia - 26/02/2012 19:58
hej su ale nikomu to nehovor ty geno

Majo

Re:Francúzska légia - 28/02/2012 12:27
Sociopatický uctievač Adolfa Hitlera, nebuď prosím arogantný. Aj keď sa tu udialo v poslednej dobe kopec zmien, toto fórum ma históriu.

nik

Francúzska légia - 28/02/2012 13:41
Čauko, kto sa chce ku mne pripojiť nech mi napíše na nik38@azet.sk
Chcel by som ísť tento mesiac.
Čaute.

Jaro

Re:Francúzska légia - 28/02/2012 18:45
Zdravim páni ! tiež som chudak chlapec co nezabehol Luc-Leger...lebo jeden jebavy clovek mi povedal,ze pri behani mam aj vydychuvat nosom tak som to presral s prepacenim,ale nato jebať..už teraz. Chodim behat cvicit posilka trosku si zabuchat ,ked dýcham normalne jak treba to dam,dam si dokopy zuby,zas ma chytil zapal okostnice popiči... tak pojdem koncom roka vraj je to najlepsie,tak pojdem,nechcem byt posledny clanok v retazi tak chcem byt medzi lepsimi..co budem!!
Tu na SK nemam skolu robil som po stavbach a posledne 4 roky Security co neni prilyz velka perspektiva
Legia je premna sanca byt stale lepsi a posuvat sa vpred v pracovnom a neskor v rodinnom zivote.
Ked je tu niekto v blýzkosti Nitri co tam bol,alebo je,budem rad ked napise,popripade behneme na pivo.. Merci bien

Jaro

Re:Francúzska légia - 28/02/2012 18:49
Chcem sa spýtat chalanov,ako to v regimentoch chodi? co aký regiment je vcom specificky? dost chalanov sa vracia už s Castelundaray pred koncom vycviku,alebo aj ponom,vraj je to basa,putain aka basa? co tu na Slovensku robily Manageerov alebo co asi im tu bolo az prilyz dobre !! mne Legia ucarovala a dufam,ze ked tam pojdem tento rok nazad,tak sa odtial tak skoro nevratim,ved to je sveta žit.

od AJAJ pre Jaro

Re:Francúzska légia - 28/02/2012 20:40
Nazdárek.Chcem sa opýtat či ťi kontrolovali aj či máš ploché nohy.Dakujem

Jaro

Re:Francúzska légia - 28/02/2012 20:59
od AJAJ pre Jaro napísal:
Nazdárek.Chcem sa opýtat či ťi kontrolovali aj či máš ploché nohy.Dakujem

Samozrejme ze kontrolovali,ked mas ploche nohy,budes merat darmo cestu

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 320 321 322 323 324 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport