|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 17:13
Máte tam slová , intonáciu, fonetiku, tak sa učte...Každý legionnaire je revolucionár vo svojej podstate.Nie som hovno, niečo som dosiahol, za niečo stojím a LE mi dokázala, že sa nemýlim. Nech žije Francúzska cudzinecká légia(LE), nech sa zachová aj v prípadoch iných, tak ako voči mne. LÉGIA SI SVOJICH VŽDY PODRŽÍ !!!! LEGIO PATRIA NOSTRA. Sme partia ostrá... Légia-vlasť naša! http://www.youtube.com/watch?v=YN22z-VumeY&feature=PlayList&p=6C146C68E73CC4E3&index=0
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 17:24
Zdravim Vidím že tu sekeru zatínate až kým ju neotupíte, kto ju potom nabrúsi ? Teraz nemám moc času, za chvílu idem do práce, tak potom zajtra sa ozvem, Majo a 2REP posielal som e-mail tak sa pozrite.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 17:31
Mne zatiaľ neprišiel žiaden. Počkám si naňho.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 17:50
Boha, to je malé delo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 18:12
Majko., treba aj behať, šplhať po lane, smíích, nie len nalepeny na PC a net.Až sa prehryzieš 16-mi týždňami a potom mesiac v pluku, pochopíš, že sú aj majstri, čo stieľajú z cal. 50mm a v ruke to musia udržať. Horskí strelci sú aj u buldozeristov ( že 2Rep!-terajší CEA), len sa o nich nevie. Ale ten, čo robí skúšky a stáže na to asi nemá čas. Nič v zlom CEA, to ty podjebeš a niekedy nevieš, že pravdovravnosťou sa dá aj uškodiť.Mám ti tu menovať, kto ma podržal? A mal som na mále, ako hovorí Karel.Nie nesmiem, musím písať na fórum.Oficiálne som bol dojebaný... veď to poznáš..., légia si Slovanov váži a preto si ich zastáva. P.S. Páči sa mi príspevok toho Milana.
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 18:47
2eme REG a patron Michal.... tie legionarske pesnicky maju nieco v sebe,vzdy mi ide mraz po chrbte ked si ich pustam.... Smutno mi je...dneska nam rozje... celu horu keby ste videli tie hole a derave kopce... vraj kalamita...pilia aj zdrave drevo... a srnky sa chodia past na ihrisko...uz ani psov sa niektore neboja!!! je to v rici... Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 18:55
Vy neznali slova strach.Russkij saldat.Camerone neprehanis to? Pizdec.Ja jsem rocnik 1968.V legii je tak 48% Rusu.A Groznyj si nech pro jine.Dle mne Rusi byli brat.V Groznom.C´est nachuj vsem nada datj.Eta byla vajna dlja Rosssiji. Ja ...
Necky. Zdut is nadezdoj...i tebe budou cekat s nadezdoj, az prijdes na prvni dovolenku z LE. Dozil jsem se kulky do zad. A nebyt cloveka, nejakeho hloupyho Michala, je to jedno, tak nejsem zde! Zeptej se jeho, co ho to stalo. Kazdy legionar je tvuj brat....Vive la légion! Mais Étrangére! Karel.
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/03/2010 19:01
Necky promin....nechcel som ta nahnevat ani rusov.
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|