|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 18:45
Nazdar hosi,hovno v kosi. Ikdo to neposira,jen 2REP si mysli ze je za vodou.Ja kdybych dosahnul hodnost jak ma on, tak drzim picu ale on si neda rict jebe do tech vasich uvozovky organu apa kat se nedivi. Jebe do nich, tak jebou o ni do neho.Hele karle co bylo bylo jdi do picve a nekecej.Jizni Amerika je na palici.Tak a ton sante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pry sme uz opili...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 18:49
pretoze sedis za tym istym pocitacom , tak len tolko: dostojnik sa za svojich podriadenych nehanbi. Ak ano, chalani, berierm to na seba, napiste sem nieco konecne aj vy,vykvet 2. regu
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 18:58
tak sante hoši.... poslem domacinu, date si? kvalitna minulorocna 72% slivka... dedove zasoby Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 19:35
A dufam Marek Navratil, je t medzi nami c poriadku. &?Merek, si v pohode a diky za forum.Marek mas tio u mna.N
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 20:19
quiza la musica sea mas bella... pues el himno frances es catalogado como el mas bello del mundo, Pero en Letra y significado el Himno De Mexico es mas bello, catalogado como el segundo mas bello del mundo. La verdad el Himno Mexicano es mas bello.
|
|