|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 20:54
Páni takto sa mi to páči. Človek dopracuje a vy sa mu postaráte o to aby sa nenudil ani večer. Ďakujem moc.
2REP - tepe už nejako behajú všelijako tie prsty po klávesnici. či? 
Kokso, dnes ste si dali vážne záležať. Príspevkov, linkov a všetkého ostatného že budem mať hlavu na maderu. 
Hádam nezruším Vaše myšlienkové pochody touto správou lebo ja už neviem ani rozumne uvažovať. Srdečne Vás všetkých zdravím, držte sa a pre poniektorých, aby zajtra tá Vaša opisa nič nerozbila.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 20:57
nechal som sice si to zaspievat od zboru... ved som po slovensky majhttp://www.youtube.com/watch?v=bMrsubcZs1o&feature=relatedoracik.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 21:13
Rodina je rodina, priatelia sú priatelia, ale vždy, Keď sa mi to v hlave nejako skombinuje, ťahá ma to na fórum. Kurde, keď budeš s tým Rusom čo vie o tom bezkontaktnom boji, popýtaj sa ho prosím ťa (2REP) či nevie ako preskočiť rok a pol dopredu. Ja by som to v kľude obetoval. Keď aj 2. Ale nech som tam už, medzi takými ako ste vy.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 21:14
Meine Mutter sieht noch auf den Fernseher...und mein Vater neben mir macht die letzten Züge an der Zigarette...es ist Sendeschluß und das Programm für morgen geht mit dieser Melodie über den Bildschirm...es mag 1970 sein...und Samstagabend. Das Wohnzimmer ist warm und es war ein schöner Fernsehabend mit meinen Eltern...bis bald...es ist alles nur eine Frage der Zeit! Danke.
M iira
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 21:39
Falose pribuda.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 21:40
Zdravím ťa, dobre len unavený. Sa spať chystám už len si ešte dopozerávam tie linky. Ty ako si na tom?
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 21:44
podobne, je tu toho... Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 21:51
zajtra si pripomenieme 71. vyrocie 1.Slovenskej republiky 1939-1945. Dr. Jozef Tiso posobil aj u nas na hornych kysuciach v obci Oščadnica Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/03/2010 22:19
Tak Marek aby ta nepojebali ako mna, ja som comm-po vasommajor a vies ze som to mal namale Oscadnica je sucast Cadce,tak klud b ratu moj. Lyzovat vies, tak zalyzuj a sup ho k 2REGq, Horski strelci maju pocet mninus jeden. A nepicuj a vesluj. Listok mas kupeny. Michal
|
|