|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 10:22
stale snezi cez noc nesiel prud...pripadlo asi tak 30 cm noveho snehu je to v pi....
video, ktore sa akurat hodi k pocasiu na kysuciach http://www.youtube.com/watch?v=L-wi7lM0ulI pozriet do konca Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 13:46
Camerone, tuli chodí do jedného nemenovaného podniku kde som praxoval, a ja neviem pochopiť jednu vec. On má vždy také baby okolo seba že mne by sa o takých ani nesnívalo. 2. Hugh Hefner.
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 15:45
to bude asi humorom? Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 16:24
Tak toto už je mánia. Osprostieť takto na staré kolená. Len chvíľa času a už hup ho na fórum. Smíích. To vstávanie nebolo také hrozné, deň sa nejako prehupol v pohode. To skôr som zvedavý na vás, ako ste vstavali, keď ste písali do noci. Vidím že nám tu pribudli noví (fííí to je-fitoje) a s dobrými príspevkami. Vpád spojeneckých vojsk som zažil, viem, aké to bolo...Bol som síce malý chlapec, ale to sa pamätá. Inak ten článok pre nováčikov, čo som bol sľúbil adminovi pomaly dokončujem, tak nech sa potom tam vybujačia. Priestoru bude dosť. Nie som žiadny spisovateľ, snažím sa to dať trochu do formy, aby sedeli aj tie informácie na pripadne otázky, ale bude tam všetko, čo k vstupu do LE treba vedieť. Ale aj tu, na starej platforme sa občas objavia ľudia, ako KansurSEAL, jeden príspevok a sedí to a je to hodnotné. Nie tie moje stále opakované pesničky o siedmich anjeloch.Ale proste sa mi tá pesnička páči... No a naše stálice-(smíích) tie prispievajú tak, že už som aj ja trochu zmúdrel.Dík, chalani, úprimne. Nahnevaný som na Baby a na Samarovica, tí už budú mať červené áčka-absencie. A JAA to isté. Camerone, Kysuce sú Kysuce. Bude ti za nimi ľúto, neboj sa. Ale na dovolenke budeš zase doma, medzi svojimi. Snažím sa teraz častejšie pozerať TA3.com, správy, objavil som tam aj takú tu reláciu o cestovaní, tuším v utorok, či štvrtok to dávajú s takou fešnou kočkou.Katarína Krajňáková? Je to o cestovaní, takí mladí chalani – cestovatelia tam hovoria o svojich zážitkoch.Tak neviem, či aj náš adminko tam nebol, len neviem ktorý to je, ale nie je to podstatné, skôr som sa zamýšľal nad tým, kde tí chalani berú na to prachy, veď taký mesiac lozenia hore-dole niečo stojí, do frasa. Ale aj tu máme chlapa, ktorý sa do LE dostal kurióznym spôsobom z Čiech. Išiel na stop po Európe, prešiel ju a dostal sa do Marseille.Dal sa nejakým zázrakom do reči s jedným legionárom a potom si zmyslel, či to neskúsiť. Tak našiel odvahu a je z neho legionár. Ani sa nestihol doma rozlúčiť...Tak aj takéto osudy legionárov sa nájdu. Chalani, opäť som sa pýtal na ten nešťastný zákon- nie je to tak horúce... nechcem sa tu rozširovať, nech do mňa zase niekto nezajebká, ale ono to je už fakt len de jure.A vraj sa pracuje na zmene, asi ich konečne osvietilo.Že je to hanba aj pre našich tam doma. Kamarát-bývalý leg. býva v Ružinove v Bratislave a neďaleko býva ten Ivan.V- Tuli.Tak hovoril, že je to nejaký riadny kolík. Pre CEA- nebuď zmätený, ja tiež tu nerozoberám tvoje nicky. Žiadny regiment nepropagujem, každý jeden je dobrý. V začiatkoch fóra som písal, že si vážim všetkých chlapcov-legionárov, nie len les parachutistes, v niektorých sekciách iných regimentov sú možno ešte lepší ako GCP. Len všeobecný trend je hovoriť o Calvi, ako o elite. Salut, 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 16:48
2REP ja som do teba neza...bal. Pozri tu generalitu a tam hladaj.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! By som si v zivote nedovolil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vim kdo si a takym ludom len honneur.
Hautecorse
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 16:56
Nazdár klucí,
Z vojny až se vrátím zase-ožeru se jako prase! 3 dni su nalité jako prase, tak civil je potťeba oslávit, kurwa! Ale neloočim se, napíču. Tedy napíšu.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 17:00
No mne sa vstávalo sviežo. Ale teraz mi klipkajú oči. A to som ešte v autobuse driemkal. Ja by som potreboval prespať aspoň tak 3 dni a noci v kuse a zasa by bol pokoj na rok. 
Pre pobavenie. Rifle spinning sa mi strašne páči.
http://www.youtube.com/watch?v=-71UlOOhoEs
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 17:06
Potom, keď budeš mať článok napísaný a budeš sa ho chystať posielať adminovi, a našlo by sa pár sekúnd naviac z tvojho času mohol by si poslať aj mne na mail ten článok? Kto vie kedy to zverejní Mr. Adminátor.  A rád by som si to prečítal. Teda, lepšie povedané som nedočkavý.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 17:42
Pre Hautecorse. Ak vieš, kto som, tak buď dobrý a tu to nerozspievaj.Mám ťa v piči.Prepáč.A keď si mladý a chodíš zo služby do služby a jebe ti z toho, nepíš kokotiny! Asi vieš, ako je našim v Afgoši. A ty si váľaš šunky na Calvi.A generalitu nechaj na pokoji, ona ma podržala. Pre teba chlapče len jedno-pozri toto video. Zdravi ťa 2REP (a ty vieš kto). http://www.youtube.com/watch?v=vWaVWmwhKzo&feature=related
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 18:52
A to video je démonstration-ukážka, nie reálny boj.To bolo pre verejnosť, čo dokážeme...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/03/2010 18:57
2REP jasné že propagačná demonštrácia sily, ale keď už to človek zmákne tak tak to zmákne aj rýchlejšie.  Ani tak ako že to nespraví kde kto.
|
|