|
|
Re:Viete že... - 08/08/2008 00:27
Situácia je stále vážnejšia, keďže vláda SR neodpisuje na moje žiadosti, sťažnosti, ap.. Ak mi neodpíšu ja budem viac ako súd!!! Mňa nebudete môcť súdiť!!! Sťažoval som sa že sú zákony v rozpore a ak by ste vy chceli aby som niečo chápal ja, mali ste urobiť to isté a namiesto toho ste zabili vaším konaním milióny ľudí (fakt len preto že ste sprostý, nedemokratický a na obhajobu nemáte žiadny iný argument!!!). Nedávate mi inú možnosť? Zast..... .. .....ite!!!
-----Povodna sprava----- Od: mfaaa <mfaaa@azet.sk> Prijata: 27.07.2008 16:51 Pre: ESPLP STRASBURG <webmaster@echr.coe.int>; PREZIDENT SR <informacie@prezident.sk>; POSLANKYNA ZELENY EU <rharms@europarl.eu.int>; "KANCEL�RIA PREDSEDU VL�DY (KPV Hat�r Franti?ek" <frantisek.hatar@vlada.gov.sk>; "POSLANEC EÚ Sergej Kozlík" <sergej.kozlik@europarl.europa.eu>; "ROZHLAS SRo SLOVENSKÝ" <slovensko@rozhlas.sk>; "RIADITEĽ SK RADA EUROPY VILIAM FIGUSCH" <viliam@radaeuropy.sk>; Mr Viliam Figusch <centrum@radaeuropy.sk> Predmet:
Dobrý deň. Žiadam vás o potvrdenie že právo a spravodlivosť na Slovensku už nie je a ak tak neučiníte som povinný (lebo sa jedná aj o iné životy) dosiahnuť právo podľa Čl. 32 Právo na odpor.
Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.
Písal som že zákony sú v rozpore a nedajú sa dodržať a žiadal som vysvetlenie, alebo radu ako mám pokračovať. Zlyhali tu ústavný činitelia a použitie zákonných prostriedkov ako právnici, politici, novinári, sťažnosti, zlyhalo aj možnosť súdu lebo mi nikto nevedel povedať na ktorý súd mám poslať sťažnosť, zlyhali ministerstvá a jedinú odpoveď krorú mi poskytli úradníci v tomto štáte (SR) mi poskytli a aj to opravili svoje listy lebo som ich navštívil a prekonzultoval som ich chybné názory na právo a patentovanie. Písal som predsedovi vlády a na sekretariáte mi povedali že sa to rieši, ale nerieši. Jednoducho ste ma ako občana ignorovali, porušili moje práva, porušili práva všeobecne, nedodržali ani základné práva, a tak sa pýtam potvrdzujete že ste neschopný komunikovať a dodržiavať demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v ústave SR???
Ak neodpíšete je jasné že ste neschopný, alebo tak konáte zámerne a to je už organizovaný zločin!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 08/08/2008 19:30
Perpetum mobile ? Ja že je to nezmysel, a že bez práce nie sú koláče . Súdiť sa z bohom doporučujem. tu www.božísúd.com
|
|
|
Re:Viete že... - 15/08/2008 10:44
No vidíš aký si nevzdelaný. A potom píšeš také blbosti. Svojimi poznatkami mi nesiahaš ani po členky, tak načo mi píšeš na túto tému???
|
|
|
Re:Viete že... - 22/08/2008 17:34
Dnes u mňa boli žobrať deti z detského domova ktoré sú na výlete a ja som tomuto štátu ponúkal, že sociálne domovy, nemocnice, ap. by mali elektrickú energiu zadarmo a teda by mali dostatok financií na prežitie. Odmietate všetko lebo vy nemôžete uveriť, ale to žobranie je dôsledok aj vášho myslenia!!! Čo ste urobili aby som mohol v tomto štáte prezentovať perpetuum mobile??? Čo??? Nič. Keď ste to nechceli pre mňa mali ste to urobiť pre tie deti. Hanbím sa za vás!!! Hanba vám!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 24/08/2008 12:41
A keď som tomuto štátu (politikom, novinárom, ap.) napísal že tu ide o všeobecné ohrozenie a oni sa tomu ani nevenovali a nepreverili si ani fakty či ide, alebo nejde o všeobecné ohrozenie je samo o sebe porušenie všeobecného ohrozenia!!! Ani to len nepreverili a tu už pre ich nekonanie umrelo množstvo ľudí. Ste v prúseri a nemyslite si že ja toto budem za vás riešiť. Ste občania SR a dopustili ste všeobecné ohrozenie, porušovanie práv a porušujete ústavu SR. Ak ste to teda dopustili neodstránili ste a ani mne ste neumožnili (ako som žiadal) odstránenie všeobecného ohrozenia. Byť vami tak apelujem na politikov prečo??? Ja už môžem použiť aj: Právo na odpor v Ústave Slovenskej republiky podľa článku 32, lebo politici neodpísali na môj list kde som im písal že svojim konaním porušujú moje práva a právo všeobecne a konajú protiústavne čím odstraňujú demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave.
|
|
|
Re:Viete že... - 24/08/2008 18:16
To že narážate na články ktoré píšem na internete je jasné. Existujú rôzne typy internetového zastrašovania, ale všetky z nich majú niektoré spoločné znaky.
Internetové zastrašovanie môže začať na internete a zostať tam, bez toho, aby zasiahlo do skutočného života. V tomto prípade sa zvyčajne zastrašovateľ a obeť nestretli osobne a nepoznajú sa v skutočnom živote. Tento typ zastrašovania začína „s ohňom“ alebo nevinnou konverzáciou v chatovej miestnosti.
„Flame“ je urážlivá alebo provokatívna správa, zaslaná na internetové fórum a zvyčajne vyjadruje mienku, ktorá pravdepodobne provokuje negatívnu reakciu. Osoba, ktorá zaslala správu čaká, pokiaľ na to niekto neodpovie a potom označí odpovedateľa ako terč. Internetový zastrašovateľ (osoba, ktorá uskutočňuje internetové zastrašovanie) potom začne zasielať správy svojmu terču, zasielať nehanebné správy a robiť urážlivé prehlásenia o charaktere obete alebo výzore. Tento typ internetového zastrašovania je menej trýzňujúci a obyčajne netrvá dlho, pretože zastrašovateľ nepozná obeť osobne a ak obeť zastaví reakcie útočníka, zastrašovateľ sa skoro znudí a prestane alebo si nájde inú obeť.
|
|
|
Re:Viete že... - 24/08/2008 18:22
Takže takto sa správajú osoby ktoré mi posielajú provokatívne články a reakcie na moje pravdivé príspevky a ešte k tomu ma úplne bez dôkazov osočovali a písali hanlivo o mojej osobe.
|
|
|
Re:Viete že... - 11/09/2008 00:26
To tu už nieto ani normálny ľudia , alebo sa už boja písať aj príspevky pre tých akože podnikateľov čo tu na internete majú kontrolu nad fórami? Alebo ste skutočne už taký hrozný a neviete ani komunikovať o tom ako je to na Slovensku? Aj teraz na fóre OBNOVA.sk kde súkromná firma sa snaží akože pomáhať ľuďom, ale keď som tam napísal niekoľko rád ako ľudia nemusia kupovať drahé materiály a môžu si pomôcť celkom za lacné finančné prostriedky (to som si ale ani nevšímal ešte vtedy kto sú), tak začali moje témy zamkýnať a mne písali nezmysly a potom napísali aby som im už nepísal na ich fórum. Konali proti mojej osobe a proti právam a životom Slovákov len preto. A keď som im písal že to čo mi píšu je Flame a žiadal som admina aby to odstránil, tak on to ponechal písať na mňa, ale keď som im chcel dokázať že tak ako komunikujú oni so mnou je nenormálne a začal som presne ich citáty písať na ich témach už mi to neumožnili. To je už priveľa. Toto je hanba pre ich protizákonné podnikanie a ich firmu. Dôkazy si ľahko na fóre nájdete aj sami.
|
|
|
Re:Viete že... - 21/09/2008 21:07
Ďalšie zo znamení sa naplnilo a mriežka mi odpísala. To už nepotrebuje komentár, aby ste si uvedomili o čom vám píšem.
|
|
|
Re:Viete že... - 26/09/2008 09:05
Vaším konaním neinformovať občanov spôsobíte pri intenzívnych zrážkach, ap. povodne (v zákone sa nepíše či povodeň niekto spácha priamo, alebo nepriamo, pri neinformovanosti o nových nápadoch spôsobíte požiare, poruchy, ap.. a tým že nekonáte pri záchrane životov vystavujete občanov do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví alebo cudzí majetok do nebezpečenstva škody velkého rozsahu. Tiež znemožňujete a cenzúrujete informácie ktoré by mohli danú problematiku vyriešiť a znemožňujete mi teda možnosť odvrátenia alebo zmiernenia všeobecného ohrozenia. Atď... Tak konali všetci ktorý uzamkli témy kde som písal o záchrane životov, alebo konali proti záchrane životov svojimi príspevkami, ap!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 07/10/2008 16:31
A tým že ste moje nápady ani len nevideli nikto z vás nemôže posúdiť čo všetko máte na svedomí.
|
|
|
Re:Viete že... - 13/10/2008 15:12
Momentálne som oslovil Ústavný súd SR. Čakám na odpoveď.
|
|
|
Re:Viete že... - 06/11/2008 22:24
Takže ústavný súd sa zatiaľ neozval a zaraďujem ich do obvinenia!!! To už bude niečo ako Norimberský proces. To že sú mafia je už jasné. Všetci konajú rovnako a teda už sa dohodli a to ich usvedčuje zo zámeru nekonať. Dopustili sa všeobecného ohrozenia a majú na svedomí tisíce obetí, (alebo máte všetci?). Viem že ste pred časom časom konali tak všetci. Akú škodoradosť majú ľudia čo mi písali vo fórach a vyžívali sa v tom ako sa niekto snaží aby tu bolo lepšie a ako ich to teší že sa to nedarí zachrániť životy ľudí. Chceli ma okradnúť o nápady, vynadali mi a vôbec nedodržali ani pravidlá fór ani zákony SR a ešte na koniec mnohý aj uzamkli tému a mne zakázali písať na fóre. Zatiaľ mi štát ako vidíte neumožnil sa súdiť (je zjavné že sa boja svojich činov), ale keď sa režim zmení bude tu množstvo obvinených.
|
|
|
Re:Viete že... - 06/11/2008 22:58
Novinári doslova konajú proti záchrane životov a aj po mojich skoro neustálych upozorneniach nekonali pre záchranu životov (snažia sa za každú cenu ochraňovať chyby politikov). To zasa usvedčuje novinárov zo všeobecného ohrozenia a pritom som ich upozornil že ak nebudú konať umrie množstvo ľudí. Po ich vedení štátu (písal som aj politikom v zahraničí a teda štátov) nastala kríza ako v dejinách už mnohokrát a doplatili za ich politiku nevinný a prišli o zamestnanie. Táto násilná politika smeruje zasa k vojne. To bolo v dejinách a veľmoci dodržujú tradície a idú presne podľa harmonogramu. Je to hnus čo sa tu deje. Politici sú mafiáni. Budem ich za to žalovať pred súdom a už som ich žaloval pred BOHOM. Prišli ste všetci o duše a o 2,7 častí už nebude návratu. Som rád že takéto hnusné činy ľudstva budú potrestané a ľudstvo odsúdené. Myslím že ľudí to teší čo píšem. Aspoň sa tak správajú a nekonajú ako by mali ale majú radosť keď môžu trpieť a pritom urážať. Ja zatiaľ konať ako vidíte sami nemôžem, lebo boli hrubo porušené moje základné práva a pre záchranu životov nekonala ani polícia. Mlčia politici, mlčia súdy, mlčia zodpovedný, mlčia novinári, žiadny dialóg ako v normálnej spoločnosti. Totalita.
|
|
|
Re:Viete že... - 09/11/2008 13:26
Čo sa týka fór na internete: je to skoro na každom fóre určitá skupina ľudí, ktorá si dovolí čokoľvek a nerešpektujú žiadne práva a povinnosti. Sami nerešpektujú nič ani záchranu životov, ani zákony, ani vlastné pravidlá a sami urážajú a nadávajú komukoľvek kto sa ozve a napíše nejaký fakt s ktorým nesúhlasí(ako zamestnávatelia ak sa vám nepáči chodte inam). A keď im napíše neznáma osoba snažia sa ju za každú cenu znemožniť ako sa im chce a akonáhle niekomu z nich napíše pravdu sú proti nemu všetci na tom fóre lebo sa poznajú (toto používajú aj politici v tomto prípade aj za cenu životov ľudí). Je to nedemokratické konanie a takto trpia nevinný, len preto že admini nerešpektujú žiadne pravidlá, ale kritizujú iných že oni ich nedodržujú. Namiesto dodržiavania zákonov len pre to že oni sa urazili nekonajú pre záchranu životov, ale proti záchrane životov??? (Tak to je už trestný čin!!!) Je to hrozné ale je to tak a už je to vo všetkých rezortoch v štáte, fórach, ap.. Už prestali byť demokratmi len preto že používajú všetko po známostiach a je jedno či tu umierajú kvôli tomu ľudia, alebo vystavujú občanov nebezpečenstvu aj ich samotných (čo je už neuveriteľná hlúposť lebo týmto ohrozujú aj tých známych za ktorých teraz urážajú nevinných.) Jednoducho sami konajú proti sebe lebo sa cítia byť urazený ak im niečo nevyšlo a nevedia si uznať zmýlili sme sa. Radšej umrú a nechajú umierať, ale neuznajú si chybu (to je vážne porušovanie práv). A je po demokracii.
|
|
|
Re:Viete že... - 10/12/2008 18:06
To je jediné čo vás zaujíma (myslím ako ľudí všeobecne). Áno vymyslel som Perpetuum mobile, áno vyskúšal som Perpetuum mobile!!!) Približné otázky ľudí na internete kde som písal boli: Používaš ho? (Odpoveď nie, lebo to nemám patentované a ak by som si to nechránil zachovali by ste sa presne opačne ako je to napísané čo si myslíte že ak to niekto zverejní v časopise, ap. tak až potom budú dodržané vynálezcove práva. Ja sa pýtam prečo sú nie dodržané teraz??? )
Dal si sa liečiť na psychiatrii? (Neviem prečo je tu od administrátorov umožnené takto urážať vynálezcov??? Jednoducho som písal asi na 15 fór a len v troch administrátori dodržali moje práva!!! Všetci ostatný mi znemožnili o tomto písať lebo oni sú presvedčený že to je nie možné a čo je horšie písal som im aj o tom že mám 45 nápadov na záchranu životov ľudí a teda ak neviete aké sú to nápady porušujú sa automaticky zákony a ľudia sú ponechaný vo všeobecnom ohrození a to v súlade zo zákonmi nie je!!! Za osem rokov čo som písal politikom (a písal som politikom v EÚ, USA, ÁZII, ap.) som už narátal asi 500 000 obetí len preto že ponechali a ani mi len neodpovedali na rozpor v zákonoch ktorý by vyriešil takéto porušovanie práv vynálezcov a ľudí všeobecne!!!)
Bavil som sa na tom dobre dúfam že to nemyslíš vážne? (Myslím to vážnejšie ako len vážne!!! Dôkazom sú obete. Dôkazom je že ste sa to nedozvedeli od novinárov a pritom som ich oslovil, ale vám musím písať ja lebo oni chcú len zarábať aj keď toto už s podnikaním jasne nemá nič spoločné a ide tu len o porušovanie práv s tragickými následkami!!!)
Ako vzorka názorov na ktoré sa ľudia na internete zmohli je to asi všetko. Úbohé, nedemokratické, podporujúce zločinnosť, jediné o čo im išlo bolo ukradnúť nápady a keď sa im to nedarilo tak nadávali, ap.. Čo k tomu dodať??? 500 000 obetí (a to len odhadom určite je ich viac), alebo porušovanie práv, alebo uzamknutie fór, alebo kde je pravda, ap.??? Ani po toľkých rokoch sa v tomto nič nezmenilo a sú tu porušované práva ako boli pred storočiami. Nič sa nezmenilo. Myslíte si že v minulosti sa ľudia správali menej lakomo a urážlivo k vynálezcom??? Odkiaľ mali tí vynálezcovia zobrať na patenty ak samotné patentové zákony sú v rozpore. (Neukáž nápady nikomu, ale zožeň si na patentovanie!!!) To je teda riadna blbosť!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 13/12/2008 04:26
Ďalšie svinstvo bolo od redaktorov časopisu 21 století. To sú teda riadne hlúpi. Sami píšu o neuveriteľných veciach a keď som im napísal že som vymyslel Perpetuum mobile a skutočnosť že tu dochádza k porušovaniu ľudských páv tak mi vynadali že by som sa mal ísť liečiť. To sú fakt prípady pre psychiatra. Takto nejako sa ľudia boja, alebo pre peniaze sa tvária že oni sú niekto. Nie sú. To si mysleli aj diktátori že sú niekto a dopadli ako trestanci. Žijete len pre násilie a peniaze? Lebo zjavne je vám to už jedno čo robíte a koľko ľudí preto umrie. Idem žiadať odškodné v plnej výške a najvyššie tresty pre všetkých ktorý čo i len slovkom sa previnili proti všeobecnému ohrozeniu!!! Nadávať sa vám zachcelo a baviť sa na tom??? To je akože demokratické? Ja vám neverím a tak ste prípady pre psychiatrov? Vy ste prípady pre justičnú stráž. Mariť záchranu ohrozenia životov je riadne svinstvo a umrelo len 500 000 obetí? Máte s toho radosť? Ono vám to časom dôjde ako sa správate. Rozmýšľam či z toho neurobím nejakú súťaž na internete. Že koľko ich umrie povedzme za pól roka. Keď sa vám to takto páči konať proti životom ľudí, tak poriadne. No čo budete trocháriť? Sa to bojíte napísať alebo čo? Koľko typujete že ich umrie pri požiaroch?
|
|
|
Re:Viete že... - 18/12/2008 22:52
Tak začal som písať na ďalšom fóre Energie u pramene. Tak tam sú nie ľudia len sa tak tvária že sú to ľudia. Tú stránku by mali zakázať. Sú to fakt nebezpečný ľudia hlavne pre deti. Tí by dokázali utrápiť vaše deti na nepoznanie. Tí ľudia ma chceli okradnúť a keď sa im to nepodarilo snažia sa používať čisté FLAME, ap. a provokujú aj keď tam už nepíšem čím ohovárajú. Žiaľ v SR mi súdy neodpísali ani pri zabíjaní ľudí ako som tu už opísal takže podať na nich trestné oznámenie zatiaľ nie je možné pre totalitné a mafiánske praktiky politikov SR. Kvôli takým ľuďom by si vaše deti fakt mohli aj ublížiť. Sú tam asi 40 a ak im nevyhoviete ako teroristom v niečom a žiadajú tam aby som im ja niečo daroval a podobne tak vám vynadajú, vyhrážajú sa, ap. lebo im sa chce. Skrátka polícia sleduje internet lebo konali keď deti upálili mačku, konali keď matka chcela zachrániť dieťa predaním svojich orgánov, a tam išlo len o jedno dieťa a tu kde ide o množstvo ľudských životov nekonajú prečo? Lebo som zjavne niečo vymyslel a niekomu to pokazilo kšeft.
|
|
|
Re:Viete že... - 18/12/2008 23:24
Úžasné divadlo ako ľudia konajú proti záchrane životov a čoho všetkého sú schopný. Ako o mne napísali aj na tom fóre. Nevidel nápad a teda úžitkový vzor ale opísali to ako už vymyslené. A tiež im akosi nevadí ak napísali že je to už vymyslené že len predvčerom zahynuli dvaja piloti len preto že asi to až tak dobre vymyslené ešte nie je. Takže tí čo by poučovať chceli len ohovárajú, klamú, zavádzajú, a pre totalitu nemôžem nič. Toto je skutočné a deje sa to práve teraz vo vašej dobe a za vašej prítomnosti.
|
|
|
Re:Viete že... - 18/12/2008 23:40
Keď nekonajú politici, polícia, ap. pre záchranu životov tak som im ešte napísal tú poslednú správu. Nech si to prečítajú ak to nevidia tu ako sa mýlia. Dvaja piloti sú dôkazom. Nemal by to niekto prešetriť prečo zahynuli??? Len tak sa pýtam.
|
|