|
|
Re:Francúzska légia - 23/03/2010 17:42
A my pochopili co ty hces.No ruzicka ne belaja, ale krasnaja.Paka i spasiba.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/03/2010 21:36
Nazdár klucí, Z civilu pořád vožralé zdraví všechny valašské, moravské, slezské, hlavně vsetínske kluky na slovenském foru koryto.A specielně Slováky.Necky. 2REPe co je to s tebo, vodka a ty? Vem si lyže a jdi vyvětrat hlavu.Pořád jseš nedostupné, mobil vyplý, na esemesky nereaguješ! Neboj, nezavřó, jen klapačku si zamkni a neobětuj se pro veřejnost, ta na tebe stejně vysere, když půjde vo život. Zatím jde vo hovno. Hele, tohle znáš? Přišel farář do bordelu, pěkný pozdravení dal- pochválen buď Ježiš Kristus- já bych si tu zamrdal!
Schází mně ten tvůj smííích. A ještě jednou a veřejně a teď ať mně každý políbí prdel,-------- brácho, díky za život.Budu pamatovat do smrti.Kdybys mně náhodou potřeboval, víš kde mně najdeš. A nepij tu kořalku Karle, víš že ti to nedělá dobře.
http://www.youtube.com/watch?v=OUNNh9CPL4M&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=AcU5jvDmK-o&feature=related A taky něco:
http://www.youtube.com/watch?v=WP3Vx34zHxs&feature=related
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/03/2010 22:16
Ved dobehni, nalejeme aj tebe za stakan. Smiiich. Vies bratu, ja neviem odhadnut ,do akej miery sa da na verejnom fore pisat o sukromnych zalezitostiach, cita to kdekto. Poznas ma, vies aky som. Mam srdce otvorene pre vsetkych, aj ked mam v poslednej dobe malo casu, a niekedy sa posedi s kamaratmi, radsej obetujem 5 min. aby som skontroloval svoj prispevok a gramatiku,len... Ten Stefan-Allija z P.B.mal raz pravdu, vtedy som to ja bral ako urazku. Ale on mal pravdu. Ta mamina smrt ma zasiahla viac ako som tusil, viac ako vtedy ta gulka. To bol cisty priestrel, zahojilo sa. Rana na dusi sa hoji tazsie.
Citim, ze raz sa zmierim sam so sebou. A to bude zaciatok mojho konca.
Pozrel som ten svoj prispevok o cistej vode a pstruhoch...co by som dal za jedinu sekundu toho zivota. Tak nazdarovje! Za LE. Pizdec. 2REP P.S. Mobil mi funguje, tak nekecaj!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/03/2010 04:37
CEA- "zabodoval si" Tebe vlastné... čo už, každý sme nejaký.Tak nech aj tebe výjde tá "stáž". Zdraví ťa - na rozdiel od teba frere d´arme. Vieš, 2Rep!-inak "CEA" po novom nicku, rozdiel medzi tebou a Judášom je obrovský- Judáš najprv zradil, až potom pobozkal, ty si to urobil úplne naopak. Michal. P.S. Ja na rozdiel od teba viem, čo CEA je.Ty si sa na to furt len pýtal. Nič proti. 1,Cie. Aj tam sú dobrí vojaci-legionári a pár superkokotov, čo to zkazia.A zhovadia ju tak, že aj ten nováčik (R.)sa tam bude cítiť blbo. Len roztrúbil si to ty a nie ja.Ja som momentálne v St. Christol. A pojeb od generality som dostal kvôli kokotom udávačom. Legionár si neotvára papuľu, nežaluje, nesťažuje sa a keď musel do civilu, z akýchkoľvek dôvodov-drží piču a krok.Tak ju drž aj ty!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/03/2010 10:23
Kto je to Ross? Niekto z našich či nový člen fóra?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/03/2010 15:11
Zdravím všetkých. Pre Majo- Ross je poameričtená, či poangličtená skratka pre ruské meno Ruslan (Rousslan). Čiže je náš-legionár. Včera sme spolu sedeli, tak sem dal nejaký link aj on, niečo o Specnaze, nechce sa mi to pozerať znovu.Na fóre teda jednorázový.On nevie po slovensky.Trochu po česky.
CEA- prepáč, asi to bolo tvrdé, ak sa ťa to dotklo, ospravedlňujem sa ti. Mal som nejaké vodky, tak to neber vážne. Nahnevaný som sám na seba. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/03/2010 15:36
2REP - no ja trochu takejto písanej ruštine rozumiem. Ale tiež len máloktoré výrazy. A z hovorenej viem len trochu zanadávať a pár slovíčok. Ale to viac menej tá ukrajinčina. Teda ako u nás čeština. Videl som že pridal príspevky. Aj teda čo adresoval mne, tie som sem dal tak neviem prečo to bolo pre mňa. Ale nech len ďalej prispieva ak bude mať chuť. Každý je medzi nami predsa vítaný.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/03/2010 19:28
No skúsim ti to vysvetliť inak, aj keď vlastne o nič nešlo, proste sa debatilo o všeličom, otvoril som im naše slovenské fórum o LE ( oni tiež majú svoje v ruštine) a ukazoval som prispevky a prekladal im niektoré aby tomu rozumeli. Len tak zo zvedavosti, aby vedeli čo sem píšem. Tak dosť často videl aj tvoj nick, lebo si tu z nás asi najčastejšie, tak sa pýtal kto to je ten Majo. Povedal som teda, že si fajn chlapík zo Slovenska, čo má záujem o službu v LE a chystá sa sem a on asi v dobrej nálade chcel tiež niečim prispieť, tak sem dal tú učebku VDV a potom aj to srandovné pod tým, lebo predtým som im ukázal Zdeňka Izera. Tak v tom nehľadaj nič zlé, ja som to pochopil tak, že nejako - akoby si ťa považoval za to, že dávaš veľa a dobrých veci tak chcel ti niečo aj on. Ale to nebolo len pre teba, on to len napísal „pro Majo“. Nepýtal som sa ho, či chce sem prispievať, podľa mňa asi nie, skôr je na tom ich fóre, alebo na Youtube. Veď nevie slovenčinu tak čo by tu robil.To len včera, keď sme boli spolu, ale to som už vysvetlil. Inak oni komunikuju vo všeobecnosti takto dosť, samozrejme pokiaľ to vedia. Ale vedia skoro všetci. Ozaj- a potom sme ešte objavili Neckyho, ten čerstvo napísal tak sme mu čosi tam zakontrovali. My sme sa potom skôr bavili o Afganistane, lebo Ruslan tam tiež bol-a nie raz, slúžil ešte ako mladý vojak regulárnej ruskej armády, tak vie o tom svoje. Bol tam aj ranený. A teraz je náš 2.Rep na misii v Afganistane, tak preto sme to rozoberali, lebo je to aktuálne. Bežné legionárske debaty v dobrej atmosfére. Nič zvláštne. Až na tú vodku. Ale tá tiež nie je na dennom poriadku ani u Rusov.
Takže mail si nedostal? Pozriem sa na to znovu. Možno blbla sieť. Salut, 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/03/2010 15:09
2REP je mi to už jasné. A zle som to nebral. Ja len v dobrom. Nemám prečo byť zlý mailík nejako viazne na ceste ku mne stále. neviem čo je s tým.
http://www.youtube.com/watch?v=mbtXT9I25TY&translated=1
Včera som mal debatu s Francúzmi čo boli na súťaži u nás na škole. Tak sme sa pobavili. Boli tu aj Chorváti, Česi, Maďari a Slováci. Mali prísť aj Poliaci ale nemohli sa zúčastniť z nevysvetlených dôvodov. Bola sranda. Keď sa takto stretneme z cudzích krajín stále je o čom debatovať. A stále je čo piť. Každý prinesie svoje tradičné nápoje a jedla. Núdza o zábavu nie je.
Tak Vás srdečne zdravím.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/03/2010 23:24
"ked vam nieco hovori meno Martin Zajic,prvy usvedceny cesky najomny vrah[chcel zabit nejaku zenu,manzelku podnikatela]ktoreho potom dolifrovali z bulharska lietadlom...tak s tym som tam narukoval...na gestape[odelenie preverovania zaujemcov]dostal za ulohu nakreslit strom...nakreslil oval asi jak 0,stoho odspodu ciarkou stonku akoze kmen,a kolmo na to dal dalsiu ciarku akoze zem...adzutanchef to chytil do ruky,otocil a povedal..ce un lamp pa an arbr,degaz conard....to je lampa a ne strom,vypadni kreten.."
Jeden komentár v jednej diskusii. Som sa dobre pobavil.
|
|