Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 141 142 143 144 145 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
Alena

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:06
přesně takovouhle reakci jsem čekala. Něco ti povím, už 7 let máme velmi spokojené manželství a vychováváme 3 děti. Oba jsme se tenkrát vzdali věcí, které jsme měli moc rádi... on odešel z Legie(což bylo asi to nejtěžší rozhodnutí), já jsem odešla po 4. ročníku z vejšky a naši mě vyhodili z domova (legionář = špatná volba a stejně tě zabije ). Když ten druhý udělá rozhodnutí, která ho bolí a všechno vsadí jen na společný život, věř mi, že si ho budeš vážit až do smrti a budeš mu oporou... Dneska vím, že jsem měla tenkrát vydržet a počkat, ale bála jsem se o něj a popravdě,on je zrovna z lidí, které by legie úplně pohltila a nevím, jestli by potom nepodepsal další kontrakt a nebyl z těch legošů, co jsou pak pro normální život nepoužitelní

Majo

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:07
hovorím, s témou to nemá nič. Tu sa preberá všetko. Od výmyslu sveta. Aj čo sa s military vôbec nedá spojiť. A náhodou toto je super téma. Ale ja o nej nerád diskutujem tak so mnou toho v tom moc nepreberieš.

Tak sa maj dobre.

Alena

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:18
Majo, díky za zastání, ale čekala jsem aj horší reakce... tohle pochopí jen málokdo

Alena

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:21
a chtěla bych vidět, jak by tohle řekl manželovi do očí.. i dneska by s ním vytřel podlahu ... jeden den legionář, navždy legionář

charonxxx

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:29
To Alena:ale ja som len potvrdil pravidlo, že za všetkým hľadaj ženu,neber to osobne ale poznám veľa ľudí čo im žena zpackala život, tak mi prepáč za môj subjektívny názor. Možno je to ak lepšie,byť doma pri rodine ale chlap túži aj po iných veciach.Ale na tvoju konkrétnu otázku sa Alenka skús opýtať iných ľudí, ktorý sú častejšie tu na fóre.. Nemám nič proti ženám a nikoho som nechcel uraziť,vonkoncom nie teba...Ani Maja nie..Myslím si že táto stránka má dobrú úroveň a musím ho pochváliť,že ju tak udržiava.

Majo

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:33
Charonxxx - mňa si neurazil. S tým si starosti nerob. Som rád že si sa objavil. Strašne podobný štýl písania máš ako jeden známy tak som teraz v pomykove.

Majo

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:36
ps - to fórum neudržiavam ja. Jeden u mňa veľa vážený človek dal tomuto fóru tvár takú akú má. Odvtedy sa vie to fórum o seba postarať aj samo. To je v moci slova. Vľúdneho slova.

charonxxx

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:46
Viem, ktorého človeka máš na mysli, myslím že iba on má právo vyjadrovať sa tu k určitým veciam. Keby ho nebolo túto stránku môžete zabaliť.
a ešte pre Alenku: Prosím ťa žiadny legionár by nechcel aby zaňho orodovala žena, tak si to vytieranie podlahy nechaj a možno by mi aj dal za pravdu....

Alena

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:47
Charon, v pohodě, vím, že to ve většině případech je tak, jak píšeš, ale jsou i vyjímky. A o těch mužských potřebách mi povídej ... každou zimu by se stěhoval do Francie a nebo líp, nechal by se najmout od agentury do Afghánistánu nebo Iráku... ještě, že už začalo jaro a bude moc vytáhnou "milenku z Bologne"

Alena

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:51
máš pravdu, dal .. ale to víš, taky jsi mě trochu namíchnul

Alena

Re:Francúzska légia - 31/03/2010 23:59
a ještě jsem zapomněla, Secopex - britská firma, které školí a zajištuje ochranu osob v rizikových oblastech, bude mít kurz v Chebu, tak pokud by měl někdo zájem můžu poslat mail s více informacema ... vychází to, tuším, kolem 60 tis

st.Ale@azet.sk

Re:Francúzska légia - 01/04/2010 11:48
Začiatkom novembra niekto do légie ? 2010 Strasburg, Aubagne

brano

Re:Francúzska légia - 01/04/2010 18:34
charonxxx plne s tebou suhlasim, ale vynimka potvrdzuje pravidlo.
pre starsich urcite si to pamatate
http://www.youtube.com/watch?v=zuf_TDzSCz8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=AOtrxWsxjC0&NR=1
krasny den vam prajem

cea

Re:Francúzska légia - 01/04/2010 18:43
ahoj alena v poho viem ze ide o I.J. skusim nezabudnut a poslem ti na neho cislo, ale prepac najskor sa ho na to spytam ked pride.a mozno sa skontaktuje osobne neboj.inak boli tu na neho vyjadrenia ktore mu nepatria.Chlap keby zostal tak by to dotiahol daleko, bol velmi dobry legionar, len sa vzdy zabudol ked mal robit nejake rajony a zakecal sa s ostatnymi po obede a prisiel neskoro, tak potom za to ramasoval no a potom ked si na teba sadnu caporali a sergenti a ked ste boli prave na cea a na milane tak ste to mali tazke....
zasmail som sa nad patolizacmi ze radsej si pockaju na vyjadrenie vaseho "mesiasa" lebo asi len on ma pravo na vyjadrenie.... nic chlap sa rozhodol spravne ma zenu a super manzelstvo!! v legii by bol z neho alkoholik a jebal by akurat cierne k... v afrike...a snival o tom co zije teraz....

O.E. pro Cea

Re:Francúzska légia - 01/04/2010 20:13
Nazdar, tady Ex.
Ženská se mi pochlubila, co to tu vyvádí. Poslechni, nevím přesně kdo jsi, ale počítám, že jsi přišel do Repu chvíli po mně. Možná při náboru před C.d´Ivoire.
Jsem každopádně rád, že jsem se s tebou takto zkontaktoval, jen kdyby jsi se mi dokázal trochu připomenout. Kde jsi sloužil na STE nebo Reco? Na Milanu jsi nebyl, alespoň myslím.
Hele když jsem odcházel, udělali jsme si mafia czech společnou fotku ve vycházkových uniformách před post securite. Jsi na té fotce?
Hrozně by mě zajímalo, jak se vede Frantovi L. (Slovák na sec,d´eclairage). Taky se mnou na Milanu sloužil Brazilec "Čiko" a samozřejmě moji druzi z proma Gaw... (Polák) a Knia...(Bělorus).
Jestli se s někým z nich potkáš, moc je ode mne pozdravuj.
Hlavně mi, prosím sežeň kontakt na Frantu L.
Taky tam byl se mnou na Milanu jeden moc hodný kluk ze Slovenska. Za boha už si nemohu vzpomenout na jméno, mám mizernou paměť.. Měl doma malou holčinu, byl věřící, šikovný truhlář. (Pamatuju, jak v Africe postavil na našem improvizovaném příbytku střechu, jak na rodinný dům
Taky bych rád věděl o jednom Slovákovi na STE, původně z Milanu. Jmenoval se Maťa P. Přišel do Milanu asi půl roku přede mno a dostal tam pěkně pohulit od těch zkurvenejch kaprálů... Pak si zažádal a nastoupil po zániku SML do nově vzniklé STE. Moc mi pomáhal na začátku. Když jsme přišli na Milan bylo tam 17 cpl a 3 1cl., žádný leg... to nebylo moc fajn Maťa to tam schytával ještě půl roku před náma třema a sám! Byl mým vzorem, jak to tam s těma kurvama francouzskejma vydržet. Naštěstí do roka jich většina skončila a pak přišlo hodně mladejch před Afrikou...
Budu ti vděčný za každou zprávu.
S pozdravem Ota

Alena

Re:Francúzska légia - 01/04/2010 20:30
Díky moc, že jsi se ozval a doufám, že tě poznám někdy i osobně
Jinak jsi mě pobavil s těma černoškama... vím asi víc než by se na manželku slušelo
Pokud máš přístup na icq, skype nebo lidé.cz, dej vědět a domluvíme se na konkrétním čase a můžete pokecat.
Jinak bych chtěla hrozně MOC poděkovat Majovi, protože bez něj by se mi to asi nepodařilo. Hledala jsem manželovi kamarády přes půl roku v Cechách a dokud na mě nenarazil Majo a nepomohl mi, asi by se mi to ještě protáhlo Takže Majo, seš prostě super a doufám, že se potkáme až budeš mít svojí Kepi nebo i dřív

KansurSEAL

Re:Francúzska légia - 01/04/2010 23:47
Môj pôvod hľadaj na severozápade Slovenska

Alena

Re:Francúzska légia - 02/04/2010 00:03
To bylo na mě?

JAA

Re:Francúzska légia - 02/04/2010 21:53
zdravim setkych ludi na tomto foree,,dlchsie som tu nebol,,a vydno,,ze som prisiel o bars co (smiich)kks ako tak pozeram dozadu,,na zaciatok tohto foraa ,,a teraz,,ladka sa stale zdviha viac a viac,,som zvedavy pokial ,,ale samozrejme si myslim,,ze este nejsme ani v polovici (smiiich)salut!pockajte ,,kolko je tri plus tri???!(smiiich)

2REP

Re:Francúzska légia - 03/04/2010 22:40
Salut,
Srdečne pozdravujem všetkých slušných ľudí na tomto fóre ( hlavne starú partiu) a prajem príjemné a pokojné prežitie Veľkonočných sviatkov.
2 REP

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 141 142 143 144 145 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport