|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 18:36
Pro NEcky: Napísal si Necky presne to, čo som mal ja na mysli,že Alena hrdo vyhlasila, že to kôli nej dezertoval manželík z légie a to ma vytočilo...preto som napísal že za všetkým treba hľadať ženu a hlavne ženám sa nehovorí nič zo služobných záležitostí a ani sa kôli nim nedezertuje...ženy toto citovo nevedia pochopiť ani to nezvládajú....ale nič proti exnerovi ani alene osobne nemám, možno nie každý zdieľa môj názor ale za ním si stojím. s pozdravom....charon Ja nemam prečo meniť svoj Nick, nehambím sa za svoje vyjadrenia, ani za seba.....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 19:06
Teď když to čtu, nechci, aby vyzněla věta: "my si tu lehčí cestu nevybíráme" špatně, víš, jak to myslím... není to vůči tobě ale vůči nám... vždyť vzít si cizí dítě ( a ještě romečku) není lehčí než mít další svoje vlastní... takhle jsem to myslela
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 19:36
Nehnevajte sa na mňa stará parta, ja nie som legionár ale jednoznačne sa svojimi názormi viac prikláňam k Ottovi a k Alene. Samozrejme každý tu má svoju pravdu ale každý má svoju hlavu. Nedezertoval preto že "och môj kaporal ma buzeroval lebo som musel izbu umývať každý deň". Ale hovorím aj vy máte pravdu. Necky vie o čom hovorí z vlastnej skúsenosti tak isto ako aj Otto. No kto vie ako by som sa zachoval ja. Preto nechcem konkretizovať že áno presne s týmto súhlasím.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 20:20
ja sa jednoznačne prikláňam k Neckimu a nie z neakého pätolízačstva ako to tu niekto spomenul..., ale preto že zdieľam jeho názor..A je smiešne o niekom tvrdiť že môže byť dobrý vojak ale nie otec... tieto názory sa mi fakt nepáčia....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 20:56
Cháron, tak to musím uznať aj ja že to je volovina že buť to alebo to. Dá sa to aj skombinovať. Ale ako hovorím. Obaja majú svoju pravdu.
Svetový mier!! Aby nebolo roboty.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 21:01
Ale ja sa do toho nebudem moc obúvať. To by bolo nadlho. Jednoducho povedané aj tak neviem čo by som v takej situácii robil ja. Môžem tu o tom vypisovať aj básne, prózu či poéziu ale aj tak by to nemalo zmysel lebo ja tým nikoho nepresvedčím a ani to nepotrebujem. Som len rád že sa tu tak tá diskusia rozbehla lebo hovorte áno a či nie, aj diskusia tohoto tipu nás silno pripraví na situáciu ktorá nás môže postrehnúť aj v légii.
Neberte to ale ako nejaký negatívny postoj proti vám z mojej strany. Všetci viete, že si Vás vážim. Ste mi dali možno už viac ako 3a pol roka mojej školy. Toto je škola života a nad tú nesiaha žiadna svetoznáma univerzita. Ale jednoducho u mňa existuje áno alebo nie. Nič medzi tým. Ale jednoducho niekedy výnimka potvrdí pravidlo a objavím sa na rozhraní názorov. Ako teraz.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 21:13
Cháron, Majo, z mého pohledu mámy je pro mě důležitý čas, který stráví táta se svými dětmi a je při všech pro děti důležitých událostech... tohle bohužel ani při nejlepší vůli pokud seš voják a ještě ke všemu jezdíš na mise nejde... to ale neznamená, že ten člověk svoje děti nemiluje a že by za ně nedýchal. Neckymu jsem to napsala, protože jsem ho vůbec neznala a domnívala jsem se, že jde o nějakého "mladého", který hodně mluví a kritizuje, ale sám ještě nic v tomto směru nedokázal... a taky jsem se mu za to omluvila.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 22:11
KansurSEAL napísal: Môj pôvod hľadaj na severozápade Slovenska
Toto bolo pre 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 23:24
Nikdy se nenechal nikým zastupovat.Zastupoval se sám tak dlouho, až vytvořil frontu tak dlouhou,že mu už pak nestálo za to čekat, až přijde na řadu. (Buty)
Múdro povedané. Preto si myslím že žiť spontánne je lepšie ako všetko presne plánovať a prepásnuť ten pravý moment. A preto si aj myslím, že Otto vedel čo robí! Sícce nám tu opísal svoj príbeh ale pocity ktoré vtedy prežíval on a Alena, tie sa opísať nedajú. Tak preto to tu nikto nepochopí čo presne ako bolo. Ani ja ani vy.
Alena, Otto - Držím palce, nech Vám to vydrží čo najdlhšie. Som rád že som mal tú česť aj s Vami. Úprimne.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 23:28
Ľudia a nikdy neľutujte prosím Vás to, čo ste urobili. Všetky rozhodnutia sú správne, len ich ľudia niekedy nevedia pochopiť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 23:33
Pre Alenka:To je pekne že z tvojho pohľadu, ale aj ten chlap má svoj uhol pohľadu,a čo ak by sa mezhodoval s tím tvojim..a už keď si si myslela že môžeš posudzovať ľudí ako je necki , a ak tvrdíš že si ho predtým vôbec nepoznala,prečo si si neprečítala zopár predošlých príspevkov aby si vedela aspoň s kým máš tu česť. Slušnosť by kázala keby si ľudia prečítali aspoň pár strán príspevkov tohto fóra z minulosti. My sme si tú námahu dali .....Predíde sa tak neakým nezrovnalostiam...inak nič proti tebe,vážim si že ste sa tak rozpísali....je to zložitá téma....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/04/2010 23:49
Charon, nehnevaj sa za moju poznámku, ale aj ty si súdil to čo O spravil pre A. A súdil si aj jeho. Teda celkovo ľudí ako on. A súdil si aj celkovo ženy. Nepoznám človeka čo by si to trúfol niekedy takto vyslovovať. (teraz nebránim česť nikoho. Prezentujem svoj názor.)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 03:09
Aj tak budem legionár! Všetkým legionárom vzdávam úctu a je mi jedno odkiaľ ste alebo ste 2REP alebo v inom regimente. Ste legionári. SLÁVA A ČESŤ LEGIONÁROM
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 07:13
ahoj, většinou je to tak, že se úhel pohledu na to, jak má fungovat rodina a jednotliví členové liší, ale je to jen o toleranci, žebříčku hodnot, vzájemném pochopení a komunikaci... nic jiného v tom nehledej  Na Neckyho jsem reagovala úplně stejně jako on na mě... (to víc informací měl spíš on o mě než já o něm)...šmahem mě odsoudil a já zase jeho... hlavně, že se všechno vysvětlilo Popravdě, ikdybych věděla o koho jde nebo mi to řekl do očí, reagovala bych na něho úplně stejně... můžu mít k člověku respekt a úctu, ale mám taky svojí... a ještě k tomu trochu sebedestruktivní sklony Majo, děkuju, taky jsem tě ráda poznala. Víš, kolik lidí, tolik názorů Troufám si říct, že jednou budeš dobrý legionář a spravedlivý nadřízený
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 15:53
Este raz ti musím vysvetliť,reagoval som na to keď písala že kôli nej dezertoval,v tejto súvislosti to bolo ,takže dúfam že sa nebudem musieť opakovať.... inak myslím si že táto téma aspoň rozprúdila debatu..A ešte raz hovorím, možno som vtedy nemal najlepšiu náladu, ale ani teraz sa za svoje výroky nehambím...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 15:56
To bolo tebe Majo, ale aj tak si niekto bude zastávať opačný názor, nevadí mi to, o tom to je .......
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 16:02
Pre Majo ,Charonxxx. Necky a ostatnych-- život je len jeden-momentálne.Potom príjde druhý a piaty, až kým nebude pokoj.Až kým sa neočistíme dočista.To platí pre každého.... Zabil som a v kutiku duše dúfam, že nebudem zabitý... Vojak-ak opakujem Neckyho-musí rátať so všetkým, n ielen nad krásnym sňahom v Belej-Duliciach, Vojak je predurčený na to, že môže aj zabiť! Veď preto je vojak! Teraz niečo pre Otíka- Oto, nevíš si prestavit , k,olik lide jsou na mem konte.Ale jso mrtvi a ja ziju.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 16:21
Tak naposled-myslíš. že sa nevrátiš? Poznám ťa, Exner, vrátiš sa. A V Aubagne vybavím všetko ihneď, ak Exner, tak minimalne Caporal a viac! A nekupujem! Potrebujeme vojakov, aj keď otcov rodín-slušných vojakov! Príjdeš Oto? Michal, Comm de ...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 17:26
Děláš si ze mě legraci? Nezlob se, nevím kdo jsi a jaké máš možnosti, ale zdá se mi to neuvěřitelné. Dal bych život za Legii, to mohu odpřísáhnout. Byl bych klidně ten nejzadřenější legionář 2. třídy v celém Repu, bez šance na povýšení. Jen kdybych mohl se ctí dokončit svůj kontrakt a snad i podepsat další... Úplně jsi mi vyrazil dech. Ale ne, nevěřím tomu, že by to bylo možné. Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky a já už svou šanci dostal. Ale dobře jsi mě nachytal.
|
|