|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 17:52
Trochu jsem zalistoval ve fóru. Ty opravdu můžeš mluvit do přijímání k Legii? Je opravdu nějaká šance, že bych se jako dezertér mohl vrátit? Počítám samozřejmě s postihem. (Umím ramasovat ) Bral bych jakýkoliv regiment. Až bych dosloužil první kontrakt podepsal bych další už do 2.REPu. Ota
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 17:57
Nenachytal Oto, len asi si "blbý jak troky" . Ja som po rodičoch napolovic Moravák a na polovicu Slovák, tak nehľadaj "léčky", ako hovorila moja máti.Porozprávaj sa s Alenou a potom napiš.Kontrakt môžeš dokončiť. LE vie, kto bol Exner! Exner bol, dokiaľ ho nezblbla žena, absolútna jednička v 2eme Rep.A to potvrdí aj Dodo S. a Standa G. Ja už mám chlapče dosť rokov "vodjebáno". Lenže dôstojníkov si si nevšímal, lebo už v Cstldry ti chujové vtlkali do hlavy, že sme gumy. Otíku, vieš čo je GRH2? Mišo mle 129...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 18:19
Teraz sa ti pokusím napísať mátinkynimy slovami, ktorá bola úžasná a na svoje roky kedysi vraj aj krásna moravská žena(táta bol slovenský dôstojník v armáde)..Mišu, nehledej pravdu tam, kde je peklo, starej se vo chudé lidi, oni vedí, že jim pravdu dáš“....Slova mojej mamy, Oto, plačem, teraz , keď to píšem.A chlape, nie jeden černošský rebel je za mnou!!!! To by som maminke do hrobu aj pred ním musel volať min.70 krát.Tak ma neser kurvaaa! Michal-2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 18:50
Začneme takto: podľa mňa máš prístup na IFLEC.Tam si nájdi zoznam legionárov, ktorí boli poverení v 1999 budovaním 2REGu. (v St.Christol), je hned človek,... Ktorý je tam na zozname, bol poverený vybudovať skupinu horských strelcov. Tzv GRH2.(od nej je teraz odčlenená polosekcia na SRS). Keď pôjdeš ďalej do zoznamov , máš aj fotografiu toho človeka.čo spoluzakladal 2REG. Rotáciu dôstojníkov po regimentoch a dôvody prečo, ti snáď vysvetľovať nemusím...4 roky po dvoch ´tournements´ -tres long v 2REP... Otto,čo ty Natto ? Michal. P.S. len jedno - Erica CM si vážim nadovšetko a vychádzame fakt ako jedno telo a jedna duša.Proste ako bratia. A "vodiča" má naozaj z Martina. Občas vraj rád šoféruje sám...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 19:51
2REP, co mi to děláš? od té doby, co mi to oznámil s přestávkama brečím... hrozně moc bych mu to přála,ale...teď jsem mluvila s dětma po telefonu a zase začínám ... že já blbec ty kamarády hledala... takhle mohl žít s náma, sice bez nohou, ale žít s náma...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 19:54
Aj keď ma tu nazval už niekto pätolízačom a so mnou aj ostatných, síce tu niekto niekoho nazval niekoho mesiášom. Ale ten človek nech si uvedomí že už na tomto fóre má dve tváre. (CEA a 2rep!) - CEA, nehnevaj sa ale keď ja som pätolízač tak ty si obyčajný pokrytec ktorý tu ľuďom s ktorými mám česť písať si nesiaha ani len po nechty na prstoch nôh. A poviem znova "pätolízačsky" keď si to tak trúfaš nazvať:
2REP - "Mišu, nehledej pravdu tam, kde je peklo, starej se vo chudé lidi, oni vedí, že jim pravdu dáš“ - Toto mi ostane v hlave dlho. Nemám slov, zmrzol som keď som to prečítal. V tej vete je silná energia. Hlboká úcta a poklona.
ostatný, berte si to ako chcete že som to napísal ale kvôli Vám to v sebe držať nebudem. A keď to nepochopíte (CEA) tak si odpustite zbytočné poznámky.
S úctou Majo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 19:58
Prepačte mal by som par otazok chcem stupit do francuzskej legie.. a chcel by som vedet ako to funguje ked tam dojdem a nahlasim sa na naborove stredisko ci dostanem ubytovanie.. alebo nedostanem ubytovanie.. ci si musim zatim zaistit sam .. dokim sa nazbiera urceny pocet ludi .. Dalej ci je to pravda ci pocas vycviku .. to mozem hocikedy vzdat neze by som to planoval vopred ale stat sa moze hocicoc pocas vycvyku a este co by ste mi odporucovali do ktoreho naboroveho strediska ist ? Bol by som rad keby ma kontaktoval nejaky byvali.. legionar rad sa podelim o rady.. do buducnosti email: laider@azet.sk dakujekm
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 19:59
Ja chcem pomôcť a možno ešte aj ublížim. Aký to má význam? Ja už sa tu do ničoho nehrniem.
Otto nehnevaj sa, ty by si bol možno šťastný. Ale pozri sa na 4 ľudí ktorých máš najbližšie. Zahľaď sa im na minútku dve do očí, pozoruj ich ako zaspávajú. Ja nemám čo stratiť. Ja nikoho a nič nemám. Ale ty? Uvažuj chlape. Ja viem čo to je vyrastať bez jedného rodiča a kurva, prosím ťa, nerob to tým deckám a ani svojej žene ktorí ťa neskutočne milujú.
Kurva to som tomu dal. Prečo sa všetko čoho sa chytím aj keď tak chcem pomôcť nakoniec rozsype pod mojimi rukami?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 20:00
Prečítaj si fórum a nič sa pýtať nebudeš.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 20:02
Pokúsim sa toto dotiahnuť do konca a sa dištancujem. Bolo mi cťou.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 20:18
Majo, teď jsi mě rozbrečel i ty vůbec žádné výčitky si nedělej, kdyby jsi mi nepomohl ty, udělal by to někdo jiný... já jsem palice a když jsem se rozhodla, že ty kamarády najdu, tak bych je našla stejně ... a Ota je Ota, za to ty nemůžeš... jen bych nikdy nevěřila, že se dokáže tak rychle rozhodnout a to i beze mě... sice chce, abych jela do Francie s dětma s ním, ale co bych tam dělala, když neumím jazyk a on by byl každou chvíli na misi... kdyby alespoň mohl dělat nějakého instruktora nebo autoškoláka, co já vím... už jsem to řekla i jeho mamce a až to řeknu i svojim rodičům, tak mě budou dvě rodiny nenávidět
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 20:26
Ja si môžem povedať dobre nerobím si výčitky ale podvedomie ma nepustí k zrealizovaniu.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 20:43
Majo, seš hrozně milej kluk... kéž by takových bylo víc . Zítra, až se Ota vrátí z noční, tak to ještě probereme a uvidíme, co bude pro nás, jako rodinu, nejlepší řešení
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 20:51
Radšej takéto ani nepíš lebo budem pätolízač
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 21:01
A je to tu zas. Kdo tohle nezažil, nikdy to nepochopí. Výčitky, výčitky. Můžete se rozhodnout jak chcete a nikdy to nebude dobře. Buď ztratíte své poslání, na kterém vám nesmírně záleží a dali byste tomu cokoliv. Cokoliv! Nebo vás ti na kterých vám nejvíc záleží označí za sobce a vyčtou vám, že pro vás nic neznamenají... Alčo, uklidni se. Jestli se vrátím do Legie, tak jedině s tvým požehnáním. Nezradím tě. Neudělal jsem to předtím a neudělám to ani teď. Přesto, vzpomeň si, kolikrát jsi říkala, jak je ti to líto, že jsi trvala na tom, abych se vrátil a že nyní už by jsi za mnou do Francie šla.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 21:13
Otí, musím to nejdřív strávit a být na to připravená... vážím si všeho, co jsi pro mě udělal... opuštěním legie počínaje a novým barákem konče... hrozně moc bych ti to přála... ale musíš mi dát čas, abych si za svým rozhodnutím stála a pak nesla důsledky před okolím... jako to bylo na začátku Vždycky jsem to tvrdila a tvrdit budu, že seš ten nejlepší chlap, kterého jsem si mohla vzít... tak nevím, jestli je tohle pro ty mladší přístupné a pro vysvětlenou já jsem doma a Ota v práci
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 21:21
Nech to dopadne ako chce len nech ste šťastný obaja a pripravený na ten krok.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 21:26
Alí, už sem nic nepiš. Přečetl jsem si ty příspěvky od 2REP a mám z toho pocit, že to celé je pěkný fórek.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 21:27
Díky, třeba se tam spolu potkáte
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2010 21:29
ok, taky by to nebylo špatný alespoň bych mohla být zase v klidu ... akorát, že bychom tady udělali pěkné divadlo... ale nebylo by to ani poprvé ani naposledy
|
|