Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 146 147 148 149 150 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
2REP

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 03:06
A opakujem, ak niekto posral toto forum, tak Alena Exnerová, - záznamy, odpočúvanie, všetko... toto je tá pani, čo tvrdí, že plače. Podľa mňa je špina a ja kvôli nej na tomto fóre končím, priatelia.
Charonxxx mal si absolútnu pravdu! Pizda udávačov.

Necky

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 03:56
Vis kde ses Exnerova.Sluzba jinemu statu.Statu Israel.Tak jdi do prdele s to svoji firmooo.Ja jsem na navsteve u 2REP ve St.Christol ty kravo! A nekupuj si lidi jako Otu.Ten je ubozak.
Kraaaaaaaaaavo.

Alena

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 07:20
všem přeju dobré ráno. Vaše urážky pominu, nevím, čím jsem si je zasloužila (jestli to je tím, že manžela miluju a že okamžitě nejásám, aby šel zpátky do Legie, kde může přijít o život...) nevím a je mi záhadou, kde se vzala vaše nenávist. Ota mi radil, ať sem už nepíšu, že tohle se nedá nic než ignorovat... ale jsem ženská a nevydržela bych to. V Izraely jsem nikdy nebyla a ani nebudu Kontakt na Secopex jsem dostala od jiného českého legionáře - Hia.. už si nějaký čas píšeme a pokud za tím byl nějaký podraz, nevěděl to ani on. Konkrétně k tvým příspěvkům mi Hio, kterému na 100% věřím, napsal toto, cituju: bacha na to, !!!!!!!!!

to neni mozny, aby nekdo s mle 129... jeste zil.

Proste dokud nedostane papiry oficialni od generala z Legie, tak at nic nepodnika!!!!!!!!
S Otou jsme to samozřejmě všechno probrali a vzhledem k tomu, jak zná legii, není spousta věcí, které jsi napsal možná... dezertéry legie nebere, pokud by ho přece jen vzala, musel by souhlasit generál a už vůbec by nebylo možné, aby se vrátil na hodnost cpl a víc!!!, když nedělal stáž, ikdyby to šlo, měl by zaražený postup a o 2.Repu by se mu mohlo do budoucna jen zdát.
Za to, že svého muže miluju se nikomu omlouvat nebudu, přála bych i vám mít takové manželství, kde jeden za druhým stojí a bojí se o jeho život... za Otu bych dýchala... a věř mi Necky, že bych kvůli němu bez váhání před tu kulku skočila sama... očividně, vy takové manželství ani jeden s 2Repem nemáte. Ještě v noci jsem se rozhodla, že mu v tom nebudu bránit... právě proto, že vím, jak moc o to stojí... ale téď si říkám, kam by se vrátil? Tam, kde dospělí chlapi ve vysokých hodnostech nadávají přes net ženské??? Škoda, že tady ani jeden nejste, za ty
urážky bych vám dala alespoň políček.. a vy byste mi asi za to zlámali vaz, že?.... hold následky si musí člověk nést každý sám
a nebuďte paranoidní.. člověk, který sem upřímně něco napíše, přece nemusí být nutně špion

Alena

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 07:46
stejně tak jako vy nevěříte mě, nevěříme ani my vám... je tady tak jednoduché psát něco pod cizím nickem a pokud nejde si skutečnosti ověřit... je to jen plácání do větru... na netu nemá slovo žádnou váhu, když nevíte, kdo konkrétně za tím slovem stojí... a nezlob se, přece Ota nedá v práci výpověď a teď hned nepoletí do Aubagne... co by tam asi řekl? Michal, co je napůl slovák, napůl Moravák a jeho MLE začíná 129, mi slíbil, že mě Legie jako dezertéra vezme zpátky a ještě mi dá hodnost? Vždyť by se mu tam vysmáli.... aještě k tomu Gazdíkovi(kterého si já osobně velmi vážím a není to pro mě jen nick, ale skutečná osoba), toho Ota viděl jen jednou na dni otevřených dveří a nikdy spolu nepromluvili... takže ani ten o nějakém Exnerovi nemá ani šajn... oproti tomu, co jsi ty tvrdil
Majo, tobě se omlouvám,že se to forum tady posunulo směrem, o kterém jsem neměla ani tušení a kdybych to věděla, nic takového bych ti neudělala... budiž pro mě poučením...nelez, už nikdy na legionářská fora, nebo skončíš jako kráva, píča atd
ať si myslí kdo chce, co chce, chtěla jsem jen kontakty na 2 slováky... které jsem stejně nedostala

Alena

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 08:46
když to tak ještě jednou čtu, říkám si, jaké mám štěstí, že mám chlapa jako je Ota... má charakter, sebedůvěru, sebekázeň ... a ikdyby byl ve 3h ráno našrot, jsem si jistá, že by nikdy vulgárně nenadával ženské, ať by si o ní myslel cokoli, je to jednoduše pod jeho úroveň... a vy dva jste jistě byli super legionáři, ale jako lidi nestojíte ani za zlámanou grešli... měli byste se stydět... legii takhle na veřejnosti žádné dobré jméno neděláte... jen ukazujete, jak malou úctu máte k ženám a jak vulgární umíte bez kapky studu být....
a končím....vážně jste mě chlapi zklamali a ačkoli jsem si legionářů vždycky vážila, asi přehodnotím alespoň k někteým svůj postoj

Majo - 2REP, Baby

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 08:47
Michal, aj ja môžem len cez víkend kvôli škole. Tak ak sa budeš chcieť pripojiť tak treba napísať.

A Baby, neviem, môžeme aj tento víkend. Ale ak chceš aby to nebolo unáhlené tak aj o týždeň. Povedz kedy máš čas a ako ti to bude vyhovovať. Ja sa prispôsobím. Podľa možností samozrejme. Možno aj ja to posuniem ale to nie je pravdepodobné teraz.

Majo pre 2REP

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 08:55
Joj boha tam, aj by som zabudol, ešte že si to tu pripomenul. O tých horských strelcoch by si vedel napísať? Čo to je ako to je, či adept musí vedieť lyžovať (smích), ale počítam že to je už špec. operačná jednotka tak to má asi aj vlastné výberové konanie a preselekciu. Merci beaucoup

PS - ak máš ty nejaké otázky tak sa ma v pohode na légiu popýtaj. Možno ti poradím.

Majo

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 09:42
http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs&translated=1

Majo

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 09:46
Niečo zaujímavé len po francúzsky.

http://www.o-d-g.eu/admin/uploads_admin/Legion%20Etrangere.pdf

Majo

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 11:40
No o GRH2 je jedna veta písaná aj v tom článku. Nebudem písať sem čo som sa tam dočítal lebo to nie je vhodné a u ľudí tá činnosť pôsobí hrozivo.

Majo pre Necky a 2REP

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 12:16
Chalani, ale Alenu som sem zavolal ja. Tak neviem prečo hneď takéto vážne obvinenia? Potom som v službách Izraelu aj ja. A do LE sa ani nemusím snažiť dostať lebo to určite vedia a otočia ma už pri bráne. Pri najlepšom. Tak týmto ste mi zorali šancu chlapi (fór)

Ale neviem prečo alebo ako by mohla byť Alena to čo ste napísali. Nechápem.

Ja som dosť podozrievavý teda aj nedôverčivý človek. Ale toto?

Oliver

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 12:58
http://www.youtube.com/watch?v=tajBB0tnALc&feature=related

Baby pre Maja a Miša

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 12:58
Já môžem tiež iba cez víkend cez týžden v práci tak sa dohodnime všetci traja naraz. A niekde sa stretneme cez víkend já som na 100% doma tak je jedno v aký čas

Baby

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 13:02
Alebo si dáme rande len mi dvaja ak by Michal nemohol ale lepšie by bolo ak by prišiel aj on

Exner pro 2REP

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 15:32
Jestli tě ty kryso někdy potkám, podřežu bych tě jak ovci

2REP

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 17:25
Pre Ottu Exnera-daj si pozor na slová, mohlo by ťa to mrzieť! A myslím, že aj bude...

Majo- to že si sem dotiahol na forum Alenu práve ty, ma prekvapilo. A veľmi nepríjemne.
Všimol som si, že kontaktuješ kdekoho a dosť neuvážene.Potom niet divu, že sa po fóre motá kdekto.Mne to už od tejto chvíle nevadí.
Na to stretnutie cez víkend nedôjdem. Mohol by som, ale nechcem. Mám na to svoje dôvody.

Alena- vidím, že ako „správna žena“ musíš mať posledné slovo. Maj si ho, neberiem ti to.
Či sme boli o tretej nadránom na šrot, alebo nie, je naša vec, ale pre pokoj tvojej duše-neboli.Neviem ako Necky, ja si za tým, čo som napísal, stojím. A mám na to dôvod.
Teda až na to trojčíslie mle 129-jasné, že je vymyslené, schválne tak staré. Po svojich nedávnych skúsenostiach by som musel byť vrecom udretý, aby som sem dával hoci len počiatočnú číslicu pravého mle. teda počiatočnú možno, čiže 1.
Vedel som, že budeš jediná, kto sa toho hneď chytí a začne pátrať. Tvoje správanie tu na fore má veľkú vypovedaciu hodnotu, len možno nie všetci si to všimli. Ja určite áno a hneď zo začiatku.A neboj sa, paranojou určite netrpím, len mám v hlave to, čomu sa hovorí mozog.
Pravdu máš iba v jedinom, ale ani to nemáš z vlastnej hlavy- Ottovi by to musel schváliť generál, ale to vie aj blbec, na to nemusíš kontaktovať iných legionárov.
Postup(skrátene): list –žiadosť do Aubagne, zhodnotenie žiadosti, schválenie-neschválenie, na podpis generálovi, oznámenie žiadateľovi.Punktum.
V Ottovom prípade by to síce bolo špecifické, ale ak by uviedol všetky veci, asi s kladnou odozvou. To tu ale vypisovať nebudem. Nemusí dávať výpoveď v práci, nech ostane kde je, bude to tak lepšie. LE si v srdci uchová.

Pre všetkých -j tu na fóre definitívne končím, robte si tu čo chcete, píšte čo chcete, komu chcete, nech sa ma nikto nič nepýta, nič nechce, neexistujem, nie som, zomrel som, stratil som sa, zmizol, hotovo...
2REP

Majo

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 18:40
No, stratil som slová.

Majo

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 19:13
Ja som niekde v kútiku duše čakal že mi to niekto vytkne. No, popravde, ja som nič zlé nespravil. Život ide ďalej. Aj keď som dosť vyvedený z miery z toho čo sa tu napísalo v poslednej dobe. No s tým ja nič spraviť nemôžem. Čo sa stalo stalo sa a to sa neodstane.
Je ne regrette rien!!!

2REP - a teda tuto naposledy pre teba. (neviem či chceš aj kontakt na mail úplne odpojiť, ale ak hey tak stačí povedať). Ja som sem prišiel s tým, že pomôžem Alene a Ottovi nájsť jeho kamarátov zo Slovenska. Aj som sa o to snažil pokiaľ sa to tu nezvrtlo cháronovými poznámkami do úplne iných medzí. Neviem vážne kde som pochybil. Nemám ani poňatia kde, kedy a ako. Tak ale ak to tak je a len ja som slepý potom som ochotný brať následky.
Drž sa.

A držte sa všetci. S pozdravom Majo.

( Bol som tu a prídem zas, volajú ma Majofas /Fantomas/ )

Majo

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 19:20
Ale ak človek takto pochybí v takejto veci. Teda ak to bola chyba. Tak nemôžem hľadať chybu v Alene alebo Ottovi. Hľadám ju v sebe. Aj som ju našiel. Príčínou sú možno nesprávne sny, nesprávne cieľe. Preto sa mi tu nikdy nepodarí nič dotiahnuť do konca na 100 percent a bez nejakého konfliktu. Možno prehodnotím svoje možnosti, schopnosti. No pôjdem ja navštíviť aj psychológa nech mi spraví nejakú tú analýzu, pozriem sa na seba aj ja. Predsa len po takýchto slovách sa na seba pozrem v realizme. A buďme realisti, 2REP, možno si ma precenil. A zakričal si hop a ja som aj tak nepreskočil. Ja nie som ani z ďaleka legionár už teraz ako si písal. Ani z ďaleka. A teda kto vie či sa ním aj stanem. Lebo charakter sa v človeku len tak nezmení. A legionár podľa mňa nie je stav ale je to povaha.
Avec honneur, Majo.

Majo

Re:Francúzska légia - 07/04/2010 22:12
http://www.youtube.com/watch?v=9_Iq9CWuqMM&feature=related

When a blind man cries

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 146 147 148 149 150 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport