|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 22:29
ok samarovic ako myslis,dilinkovia ste mozno vy co sa tu rozkrikujete cez net ja som sa slusne spytal a vy stoho robite vedu tak neviem kto je truhlik
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 22:35
Majo idem do toho krmivo už máme ! tri krát denne teplé: ve ve ve kopanec zavináč facka sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 22:37
Jeho Boha, chlapče, dá sa slušne spýtať, ale na dookola opakovanú otázku. Tak na to sa kurva už slušne nedá odpovedať. A nedá sa jednať slušne s človekom ktorému to všetko nedopína.
Ako sa hovorí, nevysvetľuj debilovi že je debil, aj tak to nepochopí lebo je debil. Zobuď sa zo sna, toto je život. Tie otázky čo sa tu otáčajú dokolečka sú riešené skoro na každom fóre o ozbrojených zložkách a teda o FCL. Ja neviem. nemám slov už ani na teba. A potom som tu ako kokot lebo som prchký a neviem aký. No ale dá sa toto?
ja, a ešte raz ťa varujem, nezabŕdaj tu do chalanov.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 22:38
Tak a keď sa nám to tu bude takto plodne rodiť na tomto fóre tak nebudú žiadne náklady, len zisk dpc.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 22:40
ja do nikoho nezabrdam jedine vy sa domna jebete a nevaruj ma!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 22:54
TAKZE V PRVOM RAADE ,,ZDRAVIM NASU SEKCIU ,,VYDIM ZE SA OZVALI CHLAPI,,KTORY TU DLHO NEBOLI HUO HUO HOU !!RAD VAS TU ZASE VYDIM ...MISOO ,VYSTIHOL SI TO,,"AKO VZDY MAJO TY TAKISTO,,VLASTNE TY SI MU POVEDAL TO ISTE ,,AKURAT TROSKA INAK ,, CO SA TYKA TEBA JA ,,RAZ SOM TA OZNACIL ,,BOLO POVEDANE KOKOTKOVIA,,A CO BOLO ZA TYM NAPISANEE,,NEBERTE SI TO OSOBNEE!!A PO TOM TAKISTO,,HOVORIL SOM TO OBJEKTIVNE,,PRE VSETKYCH TAKYCH"AKO SI TY!!JA TA TU NEBUDEM URAZAT,,AJ KED TY SI MA URAZIL,,NAJPR POVIES,,ZE SOM KOKOT CI CO,,A POTOM,,ZE SME DILINKOVIA,,CO SA ROZKRIKUJU CEZ NET?!HM??TAK MY TO VYSVETLI??,,KTO TU JE TERAZ DILINKO ,CO ??KTO TUNA URAZA LUDI??KOPES TUNA JAMU,,A POTOM SA DONEJ ZJEBES!!TUNA KAZDY HOVORIL OBJEKTIVNE ZA TYCH,,CO SA PYTAJU TO ISTE DOOKOLA!!,,2REP TI POVEDAL TO ISTE,,VIES KOLKO LUDI PRED TEBOU SEM PRISLO,,A PYTALO SA TAKE VECI,,KTORE TU BOLI XKRAD ROZOBERANE,,TERAZ SA VZI TROSAK TY DO NASEJ KOZEE,,HRDOST ZAVES NA KLINEC,,A POVEC,,CI NEMAME PRAVDU ?? BAVILO BY TA STALE ODPOVEDAT NA TIE ISTE OTAZKYYY ???CHCEM POCUT TVOJ NAZOR ?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:02
POCUVAJTE KOKOTKOVIAA JA ,YENKO...nebavi ma si tu vypisovat kokotiny a hadat sa jak jebo cez net,je to jedno nechajme to tak..nech sa dari salut!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:07
ja - JAA chce od teba 1 názor a odrazu nemáš chuť ho napísať. Tak potom čo by si robil keby sa ťa niečo opýtam 30x minimálne? By si si vlasy vytrhal.  Rozumieš už o čo tu ide?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:09
Nie je problém to, že sem niekto príde a napíše, problém je to že čo napíše. Zvyčajne je to kktina na tretiu povýšená na Ntú. Česť výnimkám. Preto je najlepšie si to prečítať celé. Potom človek nemá problém sa bez zbytočných opletačiek začleniť do konverzácie. Viď brano.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:12
Zdá sa mi, že počúvajú len tvoje rady. Tak im poraď ty. Lebo ja už neviem ako na to.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:14
nemohol som vediet ze to tu uz bolo riesene som si precital par poslednych stran a stacilo mi a nemam cas si celi den citat
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:18
myslím že nemať čas znamená nevedieť sa dostať na internet. Teda aj to. ja keď nemám čas tak nie som na internete. A myslým že ten kto si môže dovoliť povedať že nemám čas je napríklad legionár v službe. Lebo ten naozaj nemá čas. Ale hovorím ti zasa, ide o tvoju budúcnosť tak prečo tomu ten čas nevenuješ? Nechoď na pivo s kamarátmi ale sadni si na 2 hodinky, pozisťuj a podobne. (príklad)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:22
o legii mam zistene viac nez dost toto bola posledna vec ktoru som potreboval..nepoznas ma nevies kto som co robim atd. tak nemozes vediet preco nemam cas,urcite nesedim na pive
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:25
VYDIS TO,,TAK SI TO ZOBER TERAZ K SRDCU,,A BER TO AKO SKUSENOST,,KNIHU SI NAJPRV TREBA CELU PRECITAT ,,A AZ POTOM SI ROBIT OSOBYTNY NAZOR NA NUU,,TOTO JE ZIVY PRIKLAD!!NEVIEM,,KOLKO MAS ROKOU,,ANI TUNA NEBUDEM HADAT,,TO JE JEDNO,,KAZDY ROBIME CHYBY,,MYLIT SA JE PREDSA LUDSKEE TO VIEME VSETCI,,ALE NIE KAZDY SA VIE Z VLASTNYCH CHYB PONAUCIT
PS-VYDIS TO,,ZASE SI O NIECO MUDREJSIII
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:26
písal som že to je príklad. Samozrejme to neber osobne. Ale podstatu z toho si hádam zazrel čo som tým chcel povedať. Légia ťa môže stáť aj život tak aj tak ti odporúčam prečítať si toto fórum. Je tu určite toho viac ako vieš. Aj info ktoré inde nenájdeš. Ale rob ako chceš. Ak sa ti neoplatí do toho ten čas vložiť, tvoja vec. Do ničoho ťa nútiť nebudem a ani nemôžem.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:30
vela veci,skoro vsetko vlastne viem osobne od legionara akurat na tu podmienku som sa zabudol spytat..zachvilu odchadzam tak dufam ze sa mi to podari
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:32
No tak držím palce potom, daj vedieť ako si dopadol keď budeš môcť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:41
Kedy planujes ist? Mohli by sme ist dvaja
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2010 23:41
diky..napisem ako som dopadol salut
|
|