|
|
Re:Francúzska légia - 01/05/2010 01:36
Poviem vam tak legia je legia
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/05/2010 23:30
Odporúčam naučiť sa pesničku naspamäť- c´est - Le Boudain... http://www.youtube.com/watch?v=nyXfLBmsses&feature=related Tian, vuala, du budan, vuala du budan, vala du budan ,pur le zasian,le swis e lorain, pur le belž ona pľu.....
Majko tu dal ešte doplnenie Cameronu. A hlavne – plný text Boudaina. Pôvodný text reči si môžete vypočuť na stránke LE ( seulement Firefox, tam sa dokonca hovorí „egraza“) ,ale je to ecraza(v minulom čase). Len s Firefoxom. Majko, der sa dozadu, nie dopredu, lebo nás tu narieknu z toho, že riadiš fórum....Smíííích. Čo by som bol (ne) šťastný. C´est vrai...
JAA , na svoj vek- veľmi skúsený a ostrieľaný- keď niečo zavesí—no u nás, v Martine,sa hovorí- slová jeho sadli, ako -riť na šerbeľ! Čo slovo, to k veci. Chlap ako sa patrí- len kuuurva ešte furt v civile!!!!
A Samko ( Samarovic- veď, tak sa podpisal )- to je kapitola- to je chlap!!!! Chlap, ktorému dvere LE nie sú otvorené- smííích....Samarovic-hybaj!!!!!!
Citát z JAA-„načo sa mám robiť múdrym... aj tak tomu p...u roz ...... „ - a ja sa na tomto fóre držím slov tohto chalana. Robko, nevitaj, poď!
Už viete, prečo tak nemusím ľudí s.... kontraktom .... a dezertérov?
Salut C., O., iní, salut –všetci slušní.
Ak si to prečítate teraz....zajtra, pozajtra, za 16 týždňov.... Prezident má vás v pažiiiiii U vás sú voľby.
Moji Chlapi už vedia Le Boudain .Viete , ako im bude ľahko vy špiclikovia? Vycvičil? Koho? Doporučil? Koho? Verboval? Koho? Naučil? Koho? LE vam to vrati v nich- keď sa ti chlapci vratia v prvej dovolenke- napľujú vám do tváre! A viete čo vám povedia?- existuje-žije-Slovák v LE, ktorý je dôstojník!!! Menom Michal C. A poserte sa!!!! 2REP/Michal P-.S.:
http://www.youtube.com/watch?v=XQr_HcompSM&feature=related najstupídnejšie video, aké som videl -ale aký autor -také video... http://www.youtube.com/watch?v=cPvtDNxbgV0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UYHyHDqhQ_o&feature=related klasika: „dač ju nov - am Popov“ Ale su aj lepší...Mais, respect... Všimnite si čo vám hovorí ten človek na začiatku.Kto to je??? Ten na začiatku. 2REP
P.S. Natočené na Korzike, štvrtá kompania, promile 3,1.Smíííích....
Mišo.
http://www.youtube.com/watch?v=UYHyHDqhQ_o&feature=related
Pro0,00 U nas sa nemeria promile ale le courage.
Niektorí nepochopia.Ale nám o špicšov nikdy nešlo. Stará partia kľud, robím to pre nás.... Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 00:02
PS - pokiaľ sa nemýlim tak to nie sú parašutisti na poslednom videu. Ani odznak ani furažierky či ako sa to volá neodpovedajú 2REP.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 00:50
Popiteľne, realita bola úplne iná... to sa dozvie každý, kto prekročí bránu LE.Aj keď pomyselne...Vítam realitu. Bon nuit, Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 09:29
Treba ísť dopredu, keby idem dozadu tak opakujem situácie a nič sa nenaučím. Hádam to nie je zlé že sa snažím napredovať v každom smere.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 09:30
Ozaj, 2RE prosím ťa, nevieš koľko meria opičia dráha? Ďakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 11:20
Špalek vo svojej knihe písal, že ta opičia dráha ma priblížne 400m ale keď je to chybne tak sa ospravedlňujem.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 13:29
od teba miso to beriem tak inac,,dik co sa tyka tej opicej drahy,,sa my zda ze ma okolo 3km,,presnejsie 3.5km,ale prava opicia draha je v pralese ak sa nemylim F.G.A VYMYSLEL JUU uuf nespomeniem si ani za tu p...c teraz ,,ale neskor to sem hodim ,,lebo mam uz nabraty obed,,haa viem ,,ze Amikom to trvalo neakych 7hodin kym,,ju presli,,a to vacsina odpadla,,nevedeli medzi sebou spolupracovat a podobne veci ,,legionarom to trva o polovicu menej okolo 3.5h,,ale neviem to z uplnou presnostou..takze sok zvedavy,,co povie Miso,,a v tom videu hned na zaciatku asi viem o koho ide
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 17:30
JAA opičia dráha je v každom regimente. Je to ten klasický prekážkový beh V Guyane v CEFE čo myslíš? Neviem ako sa to volá. Ale to je k...a ťažké. Tých 7 hodín potvrdzujem ale ja som zasa počul že LE to mala za 45 minút. Tak nejako do hodiny. Tak neviem teraz, preto si počkám aj ja na vyjadrenie kompetentného. 
S pozdravom bratia moji.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/05/2010 18:48
zdravim, 2 REP na tom videu su chalani z cea a nie zo stvorky, ved to vidiet podla modrych satiek na maskacoch.Inak v tom istom obdobi sme tam boli vsetci spolu z cea a kazda sekcia si robila svoju staz. v pozadi tam pocut "tap rac" krici to tam poliak handler hodnost sefa. bol som na camerone v castelnaudary a stretol som dost znamych.bol to dost cudny pocit sa vratit do legie ale ako civil.. ozaj troska som si posrandoval z jedneho 1 clasa z 2 reg mal na starosti vystavu zbrani, teda len tam dozeral urcite.povedal som krsnatu mojej baby aby sa ho spytal ako sa pochoduje s PGM..nevedel mu odpovedat tak sa ospravedlnil ze oni to v 2 reg nemaju.nejdem uz rypat 2 REP vpoho....ale bola sranda na camerone
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/05/2010 12:09
cea Vyzeras bit jediny odtialto co o legii nieco vie.. rad by som sa stebou stretol a prehodil par slov ak ti to neroby problem..ozvy sa pls cim skor..Diki
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/05/2010 12:10
cea Vyzeras bit jediny odtialto co o legii nieco vie.. rad by som sa stebou stretol a prehodil par slov ak ti to neroby problem..ozvy sa pls cim skor..Diki
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/05/2010 12:31
Peto, nevyjadrujem sa. Ale aj ty tu máš prvenstvo v tom ako tu kto vyzerá ale nebudem hovoriť v čom lebo nechcem byť vulgárny agresor.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/05/2010 15:43
To som napísal trochu ináč ako som chcel s odstupom času keď to čítam. Ale nemalo to byť žiadne podrývanie Peťo potom.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/05/2010 17:02
Majo .ak si Legionar tak sa ospravedlnujem a neboj ja sa nenecham tak skoro rozhodit ..:-D ak ale vazne si alebo si bol v legii tak daj vedet..pls..Dik
|
|