Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 161 162 163 164 165 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
2REP

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 03:48
http://www.youtube.com/watch?v=DCAwk03y85g&feature=related
Radovoj-chlapci moji - je bežný vojak-bez hodnosti! Do Piči!!!!!!!

2REP

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 04:49
http://www.youtube.com/watch?v=1KoNUYLBnX8&feature=related
To by ste sa divili, čo mi všetko "pani fízlová" zariadila na internete.Ale odozva príjde.

2REP

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 05:01
http://www.youtube.com/watch?v=bMfFhZAEKuE
to do LE nepatrí-to sú Flowers in their heads-60-té roky hyppies- roky studenej vojny a začiatok konca..Konca pochopenia medzi ľuďmi.

2REP

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 05:14
http://www.youtube.com/watch?v=8RC7K_zEHRw&feature=related
Až niekto niekomu zachráni život, potom mu niekto zaspieva.Nech to berie niekto akokoľvek...A nemusí byť le Scouts, et d´Adieu...

La mort est ....
Ale to robia len buldozeristi.
Buldozeristi nepoznajú padák.Smíííích...

2REP

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 07:38
http://www.youtube.com/watch?v=s8QA_eh7XZo&feature=related
Takže priatelia, aj takto končí práca.Ide sa spať.P.d.regimenty to majú ťažké.Smííích.

N ecky

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 09:58
Nazdar klucii.
Jak vidim, bojujete. A my s Karlem jako Dr.Jekyl a Mr.Hyde.Jeste ze ptaky nemame stejny kurva.
Samarovici-je to v pici.Radeji bych se vratil. Nejde to uz. Na Camerone bylo na hovno. Ale je to na kundu a poradne chlupatou.
tady neco kluci.K odboji v boji.
http://www.youtube.com/watch?v=rN_Vbtu_HVc

johanko

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 10:01
aspon 95 percent

som mal ja v roku 1993 a ma prijali

johanko

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 10:03
aspon 95 percent chrupu

som mal ja v roku 1993 a ma prijali

johanko

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 10:05
aspon 95 percent chrupu

som mal ja v roku 199 3 a ma prijali

Majo

picture - 06/05/2010 22:33
Tak aj niečo pre oživenie fóra a očí. Veľa to hovorí.

2REP

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 22:52
Toujours modeste.Mohol by som napísať, že na tomto fóre si môžem písať čo chcem, kedykoľvek chcem a ako chcem. Mal by som na to morálne právo.

Ale nech Cea vám vysvetlí(náš hovorca LE, aj keď už je ///nie/// civil), ako je to so službami v LE a s krátkymi dovolenkami.A hlavne u nenávidených dôstojníkov.To som zvedavý.
Chlapci moji, môžem písať akékoľvek kokotiny, odkazy na pesničky, je za chvíľu 9.máj

-Cea- ty vieš, ako Rusi v LE to slavia.Teda tí ktorí prišli sem po A.
A tu nejaký drúk mi ide písať, čo som? Smiešne.
Provocateurs-choďte tahet, do materinej onej....
2REP

Majo

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 23:18
2REP - nerieš provokatérov. Sú to chrapúni, nič iné v živote neboli a nebudú. Tak sú trochu zakomplexovaní. Musíš im to odpustiť, za zdravotný stav človeka niekedy ani sám človek nemôže. Len si zbytočne nervozitu nabudíš v sebe z nich.

anonim

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 23:36
ak chceš mozeš ist somnou ja tam idem ešte s najlepšim kamošomm uz teraz v septembri ideme do strediska pri pariži,takze ak chcete ešte niekto ist tak podte, lebo sam bi som tam nešiel,takže podte ak chcete zažit nieco nove, ale len vtom pripade ze mate skvelu kondikčku , velku psychiku, inak tak neradim ist mam tam brata už 12 rokov 3 krat mal život na vlasku ked ich prepadly v tabore a všetkych zabil on prežil sam a to preto lebo utekal a utekal počas vicviku pocuval a učil sa z vlastnych chyb , a schovaval sa všade kde sa dalo,, uš si myslely ze je mrtvi ale došiel do hlavneho tabora , uplne vyčerpany lebo ubehol viac ako 300kilometrov , a to ci pršalo alebo bola burka , takže , pod snami ak je pravad co pišeš tak maš vydrž, ozvi sa mi na tel cisle 0902082740.

Majo

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 23:43
K tomu poslednému len toľko. Slovenčina veľkou neznámou, adresát chýba a ešte držím teda palce ak je to tak.

st.Ale@azet.sk

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 23:58
neviete či by vadili v légii porcelánové zuby ?

st.Ale@azet.sk

Re:Francúzska légia - 06/05/2010 23:59
Dal by mi tu niekto texty pesníčiek ktoré sa v légii spievajú alebo celé songy rovno a ktoré k akej príležitosti dakujem

2REP

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 00:54
Je evidentné, že niekto dal info o tomto fóre. Kokotov plná riť. Máme informácie, ale pre slušných ľudí a nie provokatérov.
Bolo dobre. Dovtedy-- “Ďakujem“ ti Majo....
Dokiaľ sa tu neobjavila tá brnenská pizda, fízlovka, bola pohoda. A jej študent-podrezávač ovcí“.
A ľudia čo ani nepáchli k prvému kontraktu.
Teraz tu píšu pod rôznymi nickmi, lebo chcú zlikvidovať to, čo sme si vybudovali.
Je mi na zvracanie z tohto fóra teraz!
Mišo-2REP
P.S. Ty kokot-aspoň ten anonym napíš s ypsilonom
-ty mentálny chudák!

2REP

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 01:21
A davaj si pozor- ty Serna.
Ešte raz a máš smolu. Pozdravuj 2Rep! a Cea.
Mišo 2REP

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 09:03
2REP, jasné, je mi jasné prečo je to Ďakujem v úvodzovkách. Ale dobre vieš že keby vtedy viem ako to skončí tak radšej nič neriešim. A to že sem chodí plná riť neinteligentných, životom "straumatizovaných", doslova prijebaných a zabrzdených ľudí, za to ja už nemôžem.

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 10:51
2REP, jasné, je mi jasné prečo je to Ďakujem v úvodzovkách. Ale dobre vieš že keby vtedy viem ako to skončí tak radšej nič neriešim. A to že sem chodí plná riť neinteligentných, životom "straumatizovaných", doslova prijebaných a zabrzdených ľudí, za to ja už nemôžem.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 161 162 163 164 165 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport