Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 162 163 164 165 166 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
2REP pre Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 12:11
Jasné že nemôžeš, veď ja ti ani nič nevyčítam, tiež by som asi ale v prvom okamihu porozmýšľal, prečo sa sem tak trepú, keď tých fór(ako sami udávajú linky), je plno.Ale "nahaj tak", nerozoberajme to.
Vidíš teraz Majko, veď to bije do očí- nicky od výmyslu sveta,zato tie isté podtóny.Rýpanie, provokatérstvo.Tu asi nikdy nebude kľud.Toto fórum je na to odsúdené.Lebo bezcharakterné svine sa majú dobre.Hnus!

Majo - 2REP

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 12:37
No ja neviem, ja som včera naposledy odpovedal na primitívnu otázku. Ignorujem už. Zabavím sa že ich to ešte baví a tým to hasne. Ale nestoja mi preto aby sa tu rozdelila stará parta tak nad tým že sa tu na to vybodneš ani ty neuvažuj.

S pozdravom a úctou

st.Ale@azet.sk for majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 12:54
Ako administrátori by ste mohli odpovedaŤ aj na primitívne otázky možno to človek myslí vážne a len vám sa to zdá prosté ... radšej by ste mi mohly povedať ako to je s tými porcelánovými zubami a či existujú niekde tie pesníčky lebo ako vidím jediný kto tu robia flame ste vy dvaja btw nezabudnite ma za to zdiktovaŤ :-D

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 13:03
st.Ale - Zuby - bolo to tu riešené možno aj na 8-10 strán.
Piesne, Daj som sem aj ja linky na to ale tak v linkoch sa to ťažšie hľadá.

http://musique-militaire.fr/legion-etrangere

Napríklad tu máš niečo. Prečítaj si fórum a vieš prečo to hovorím tak ako to hovorím. Budeš vedieť viac ako treba na vstup do LE.

sant.Ale

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 14:37
No vidíš vďaka

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 14:46
No ja vidím, ale ty uvidíš že keď si človek nevie poradiť v prvom rade sám tak ho ani bojové umenie nezachráni Jednoducho príde k tomu že ak raz budeš poddôstojník, nebodaj dôstojník v CL, a dajú ti na starosť zohnať 10ks VAB a 5ks LAV (anglická skratka), ktoré budeš zhánať po celom Francúzsku, budeš musieť zariadiť aby boli v dokonalom technickom stave pre nalodeným, presne ich odvážiť, presne opísať a zaevidovať čísla a nebudeš si vedieť poradiť, budeš ľutovať že si sa nenaučil poradiť si sám. Takže len toľko. Až teraz som ťa zdiktoval.
Kto chce kam, pomôžme mu tam. Ty chceš do CL. V pohode. Choď, skúšaj, ale tam sa cení samostatnosť (v práci) samozrejme že musíš byť teamový hráč. Legionr je charakter. A titul. Je to tak ako keď v cirkvi povieš svätý, tak v militari povieš, kurva, legionár. Nie vojak. LEGIONÁR!

So cťou a pozdravom Majo.

sant.Ale

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 15:03
To si ma chcel akože s týmto odstrašiť aby som to neskúsil? A kto ti povedal že tam chcem ísť :-DD ?len o to zaujímam a pýtam ... Sa mi zdá že moc do všetkého vidíš pán flejmer Možno sa len o to zaujímam a pýtam nevieš ty nič ty diktáor :-DDD

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 15:07
nechcem nikoho odplašiť ani nič. Len je to jednoducho tak. Či sa o to len zaujímaš a či tam chceš ísť. Vieš niečo viac, ak sa o to len zaujímaš. Lenivosť je tam nevítaná.

sant.Ale

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 15:11
En avant troisième régiment,
En avant, toujours en avant ! (bis)
Par les bois et les monts,
Les rizières, les pitons,
En avant souriant.
Phalange à l'allure altière,
Au courage légendaire,
Digne et fière de son histoire,
Voici le troisième régiment,
Troisième des légionnaires
Mais premier aux trois fourragères,
Suivant son drapeau tissé de gloire,
Sur le chemin de la victoire.

Juro

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 15:31
A ked sa tam dostanem, tak ma určite príjmu a bude zo mmna legionar, legionar, legionar. Chlapy ja osobne si myslím, že cez prímač by som prešiel, ale neviem, či by som tam vydržal tých dlhých a nebezpečných 5 rokov, mám športovú školu, kickbox, posilovna, behám, ale tie podmienky už toho 4mesačného výcviku sú dosť tvrdé. Je to tak? Výcvik s nožmi až do krvi?

Juro

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 15:34
Počuvaj ty s tou prezývkou Majo, bol si tam, alebo len opisuješ? Bol si tam celých 5 rokov?

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 15:53
Počúvaj ty s tou prezývkou Juro, nebol som tam. Zisťoval som si.

2REP

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 18:32
Počúvaj, ty kokot santalové drevo- porcelánové zuby dúfam máš vpredu, tak keby som ťa stretol (náhodou), vykopnem ti ich naraz, nech nie je žiadny zbytočný pohyb. Provokatér!
To je vec jedná.
Vec druhá: Muzika LE sa tak pred 2-3 rokmi dala sťahovať priami zo site o. , aj s textami.Potom to objavil jeden seržantík H. a argumentoval, že nejdú nosiče CD na predaj a pod. Tak sa to vraj zablokovalo. Kúpiť a objednať sa dajú stále. Kto má skutočný záujem- a nie je len rypácka- eštébácka sviňa, zoženie si všetko.

Pre všetkých rypákov- Juro a pod.- nejebte do Maja! (Majko nedaj sa , my si ťa nedáme! S takou psychickou odolnosťou, ako máš teraz sa určite dožiješ legionárskeho dôchodku, o tom som presvedčený). A len jedno –paľte do piči niekde na počítačové hry. Sopliaci zasraní...
Mišo 2REP

Juro

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 19:13
Počuvaj 2Rep ja som sdem neprišiel písať, aby som si niečo dokazoval ja mam 27, možno, že som pre teba sopliak, ale pri moje výške, váhe a sile by si ma len tak nenakopal a ešte jedno jebem na Vás všetkých, čo si tu niečo dokazujete a nikde ste neboli my sme mali v rodine legionara, tak do mna nepičujte a to by sa potom vypluvali zuby a hromadne. Zbohom.

sant.Ale pre JURO

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 21:06
Juro daj dáky kontakt na seba ak máš icq skype barz čo nejaký fejk pokec

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 23:16
Váá, ja som mal v rodine tiež ´človeka čo bojoval v československých légiách na ruskom fronte a čo? Je to dôležité?
Žiješ sám za seba, nie za legionára čo máš v rodine. Kurvaa Vám ide o to získať tie info, tak prečo si neprečítate aspoň tú skurvenú wikipédiu? Ste na smiech. A jebať tvoju silu aj výšku. Dokazuje si tu niekto niečo? Nikto nič. Iba vy tu dokazujete lenivosť a jebnutosť ľudí (i keď taký nemusíte byť), ale máte to od ľudí dosť pobraté. Trocha sebarealizácie nezaškodí chlapi, a o nie v zlom ale v dobrom

S pozdravom

Majo pre 2REP

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 23:22
myslím si že keď niekto zdvihne na bench press 120 kg (príklad) a na leg press 220 ks (tiež príklad) tak už sa tu oháňa aký je silný. Ale tak sa vedieť trochu obratne hýbať tak to nikto. Kurva chalani, ja som pred dvoma rokmi kopal len jamy, nepotreboval som posilku, a vedel som sa ubrániť pred nabratými kktmi. Minimálne som vedel rýchlo a zbabelo zdrhnúť. Ale čo si mám ničiť zdravie pre cudziu blbosť?
Fyzická sila nie je všetko.
Takže 2REP, to že sú trúfalý tak si o neber k srdcu.
Stále keď si perčítam taký príspevok od takých ľudí stále si spomeniem na ten tvoj príspevok čo si písal keď si v Paríži stretol tú skupinku "vraj" Slovákov. A tie slová, každý sme nejaký.

S úctom a pozdravom 2REP. Nech sa darí

Provokatéri, držte sa stranou.

Majo

Re:Francúzska légia - 07/05/2010 23:32
Pre niektorých tu na fóre - je ťažko povedať kedy je koho posledný deň na tomto svete. Tak sa správajte tak ako sa na chlapa patrí kurva.

Matus

Re:Francúzska légia - 08/05/2010 13:18
Dnes som dočítal knihu, volá sa SAS-Ako prežiť odporúčam ju každému, kto sa chystá do légie alebo do inej zložky ja len tak

Majo

Re:Francúzska légia - 08/05/2010 14:25
Matúš, dobrá kniha to je. Ale ja napríklad preferujem vybrať sa niekam do hory a žiť. Aj keď teda si zoberiem stravu. Napríklad. Ale môžeš mať načítanej literatúry, no kým sa nestane pre teba noc v lese alebo v hore rutinou tak budeš pociťovať dosť nepríjemný strach. Každý sa bojí v hore. Ja poznám iba jedného človeka ktorý sa vôbec ani len šuchnutia v jeho blízkosti nepolaká. To kniha ťa na to nepripraví. Aj keď hovorím, super kniha. Ale on je v horách a v lesoch ako v obývačke. Teda je tam častejšie ako doma.
Preto ja hovorím tak. Je dôležité prejsť si takúto literatúru ale aj prespávať niekedy v horách. Dosť to potlačí psychiku a hory a les sú veľmi dobrí priatelia ľudskej mysli pokiaľ si nepripustí do hlavy niektoré veci. To je môj názor

S pozdravom Majo.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 162 163 164 165 166 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport