|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 14:27
Majko, ja nie som trúfalý, vo svojich rokoch viem na čo mám, moji chlapi z- „povedzme jednotky“ sú na mňa hrdí, ja na nich, lebo bez nich by som bol tiež jedno veľké hovno, tešíme sa, že nie sme len „horskí strelci“, buldozeristi a určite nie vrany.Sme dobrí.
Tomu idiotovi nemusím vykopnúť porcelánové zuby, stačí keď mu zatlačím ohryzok.
Jedným prstom.A v zlomku sekundy.
V 27.mých som bol skromný a nepičoval som, šusom som išiel Maguru,a to som robil ešte saltá dole(akrobatické lyžovanie). Doteraz si držím váhu, kondičku,v tomto veku je to už nutnosť.A nejaký anabolický, steroidný kokot tu sa predvádza? Mne bude tu teraz niekto písať, čo je LE? Veď ak má v rodine toho legionnaire, tak nech sa ozve, prečo píše za neho?
Ešte, že vám odsúhlasili ten Trenčín. Aspoň ženisti nebudú buldozeristi.Hanba.
Mišo
Inak Juro, raz SantAle, potom St Ale, a podobné, (ale, škoda, že nie Allez-allez) .... a podobne hovädá- špicli a provokatéri.To je dúfam každému jasné.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 14:30
áno ja s tebou plne súhlasím, ja len že v tej knihe sú užitočne rady...samozrejme je to len teoria a alikovať to do praxe je omnoho ťažšie.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 15:01
Jaaaj. Už viem kto je ten Juro-trochu som sa pohrabal v histórii fóra.Ten čo sa pýtal, či môže absolvovať výcvik v Castli a potom to nepodpísať.Vtedy bol Jura. Nemá záujem ísť, o to väčší fízlovať...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 15:43
tvrdý ste chlapy vsetci ako vidím ale len tu za internetom
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 16:14
Pre Juro , tak takto som sa už dlho nenasmial.. to že maš športovú školu, ovládaš kickbox ti je tak na dve veci. no jedine čo by ti možno trochu pomohlo je asi ten beh. Ale najviac ma dostal ten výcvik z nožom až do krvi...Veď ty nemáš páru ani o základných veciach, čo by ťa mohlo v LE očakávať..Teba by tam rozobrali na súčiastky za dva dni..Ale najviac ma dostáva IQ niektorých prispievateľov, to je niečo neuveriteľné...To aký si uviedol síce hovorí za všetko, ale už by si aj v tomto veku mal mať aký taký rozhľad....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 16:21
To all: Chlapi a s tými provokačnými otázkami to neberte tak vážne, aspoň sa na tom zasmejeme...Títo ľudia jednoducho nemajú rešpekt pred ničím, ale že by mi to robilo vrásky sa nedá povedať...Inak podľa mňa to sú stále tí istí ľudia akurát stále menia svoj nick...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 16:32
A pre MAja, Zdravím ťa..Majko darmo tím cucákom vysvetľuješ že najlepšia príprava na prežitie je les. ťažký batoh a celodenné šlapanie v lese by ich nebavilo, oni radšej budú tráviť čas v posilňovni, alebo si kúpia knižku a už si myslia že sú pripravený...
Akurát nevedia že tie ich veľké svaly im pri celodennom pochode budú na príťaž...A keby náhodou nevládal tak mu ešte zostáva ten kickbox. Tam by ho fakt využil....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 17:50
ahoj ja idem do légie tento rok v auguste keď ta všetko ohladom toho zaujima kukni si stránku http://www.legion-recrute.com je tam uplne vsetko otom
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/05/2010 22:27
Hlavne že ty si trúfalí a dáš si nick anonym (konečne s y). Povedz o sebe viac. O mne je na tomto fóre všetko. Dokonca aj kde bývam. A kto chce číslo domu si ľahko zistí. A nebojím sa. Lebo viem že keby mi chcel niekto rozbiť hubu ukáže svoju sprostosť. Ako sa hovorí, za pravdu sa každý bije. Tak buď chlap a povedz aj ty niečo o sebe na otvorenej nechránenej debate plnej špiclov a fízlov.
Cháron - zdravím ťa, je mi to jasné že to netreba vysvetľovať ale Matúš to asi chápe iba upozornil na existenciu tej knihy. S pozdravom
2REP - veď sa už nejaký čas poznáme elektronickou formou, my si nemáme čo vysvetľovať. Ale niekedy je to ťažké s tými čo sem chodia. Ale nájdu sa aj správny ľudia. 
S pozdravom Majo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 09/05/2010 14:18
chalani ten anonIm či anonYm čo tu napisal tak to som skoro zomrel od smiechu a vlastne ked si to tak vezmem je to do plaču bože bože škoda ež nemam čas teraz vobec to sledovat "pred nedavnom" som tu chodil do dna aj 5 krat a čakal na novy prispevok a teraz?ked sa mi podari raz za tyžden tak je to dobre!hlavne sa držte a tých falošnych neriešte! mier bratia
|
|
|
Re:Francúzska légia - 09/05/2010 14:40
pre Charon...toho cucáka či čo si nechaj pre niekoho iného...neviem, kto povedal že ja chodím do posilovne a batoh a turistické topánky som nikdy nevidel, tak si nevymýšľaj prosím ťa, ja som upozorňoval na tú knihu je v nej veľa užitočných rád, pre "zálesakov".
|
|
|
Re:Francúzska légia - 09/05/2010 20:33
Pre Matus : Asi došlo k nedorozumeniu, myslel som toho Jura vo vzťahu k tej posilovni a kickboxu,ty si v tom nevinne...Tá kniha je dobrá ako si hovoril ale už trochu stará..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/05/2010 00:44
Vitajte chlapi.A hlavne Samaro, Charon,čo ste tu pomenej... Majko klasicky, brano, a ostatni slušní. A serte na provokatérov. Videli ste chlapi prehliadku v Moskve 9.maja? C´est,tha(t)s, eto - sila! Ale nič nepropagujem...Camerone bol lepší... Srdečne Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/05/2010 14:39
Charom ... OK prepáč
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/05/2010 18:47
ked ste v 2 rep a nahodov aj na cea, tak mate moznost vediec viad prihod so sekcie Groupe commando parachutistes.tak napriklad, ked robili jeden so svojich operacnych testoch, ktore sa robia raz za rok a podla ktorych su im pridelovane ulohy,sa im podarilo poniektorim prejst cez uzemie, ktore bolo sledovane inou specialnou jednotkou s nocnou optikou s infraruzom.co myslite ako to niektory jednotlivci dokazali? taky maly hlavolam pre vsetkych co legia naozaj zaujima a mozno aj pre 2 REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/05/2010 19:22
cea, prvé čo ma napadlo je infiltrácia v cudzích uniformách a s cudzím vybavením. Ale myslím si že GCP nie je ten typ jednotky ktorý by v takých podmienkach trénoval takýto typ presunu lebo pokiaľ viem je to proti tým predpisom či čo to. Takže to tak asi nebude. No neviem inú odpoveď, vážne zákerná otázka.  Ale som strašne zvedavý ako to vlastne je
|
|