|
|
Re:Francúzska légia - 30/09/2008 20:24
To záleží fakt len na okolnostiach .. koľko ľudí sa tam zíde .. môže sa stať že budeš napr. v náborovom stredisku týždeň /možno i viac/ alebo môže sa stať že keď prídeš tak za 2-3 dni pôjdeš do Aubagne. Tak že to je ťažko ti na to odpovedať, všetko naozaj záleží na momentálnej situácii .
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/10/2008 16:39
ok vdaka za info
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2008 17:03
taklbery napísal: ahojte vsetci.. LEGIA. keby tam niekto chcel ist,tak nech ide do strasburgu.. tam sa hocikoho opyta na legiu a povediamu cestu´do naboroveho centra.Tam vam zmenia meno,prezvisko,datum a miesto narodenia.To si musite zapemetat.Odtial ked sa vas nazbiera zopar ludi tak vas odvezu priamo na zakladnu (UBON) kde robite skusky ako napriklad,beh na 12min. Musite zabehnut urcite mnozstvo kolecok,potom su psycho testy,lekarska prehlaidka a nakoniec gestapo.ale samozrejme za tam makate aj na rajonoch.Ked to urobite tak 12 z vasej skupiny vyberu na 4 mesiace na vycvik a az potom podpisujete kontrakt na 5 rokov a mate slavnostnu prisahu.Nebojte sa ze sa nedorozumiete.Je tam dost slovakov a cechov,rusov,púoliakov.Slovania drzia vsetci spolu.Aj v legii.Odist mozete hocikedy.Za kazdy den dostavate peniaze,takze ked nespravite skuski tak vam zaplatia cestu odkial ste dosli..Myslim tym zo strasburgu.A dostanete aj zold.Takze nie je coho sa bat.rada:nedavat si ruky do vacku a potichu sa rozpravat po slovensky.Vela stastia
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2008 19:24
[size=4][/size]
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2008 21:15
Chlapče to ta prejde. Takých je čo tam chcú isť. ...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2008 21:24
Fifo, a teraz ruku na srdce, ty tieto previerky zvládneš?? Myslím tie zhyby, kliky, beh a pod. No co?8
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2008 23:29
Nezvladnem ale to su veci ktore musi legionar vediet v priebehu prveho roku a nie pri testoch tam su ine parametre .
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/10/2008 14:42
chlapci yobudte sa ja som tu a testw su tu tazke ale ak ich yvladnes jet dobre
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/10/2008 23:56
Netreba sa báť, treba skúsiť, čí Vás vezmú je viac menej lotéria.. a vedzte že légia nie je ťažká na fyzičku / tu si natrénujete/ ale na psychiku.. inač ako každá normálna armáda.. trosku viac tradícii ktoré Vám polezú po čase na nervy.. inač pohoda!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/10/2008 14:10
pocujte neviete ci by ma zobrali do legie ked mam poskodeny farbocit?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/10/2008 16:42
Ty jebo, vypisujes a ani nevies co, opisujes a ani nevies co, vyjadrujes sa k niecomu co picu o tom vies!! Honneur et Fidelite
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/10/2008 20:43
/JEAN/ Čo keby si napísal na koho reaguješ? A keď už tu vehementne vypisuješ /Honneur et Fidelite/ nože mi povedz tvoj Mle: 18. ... nech viem s kým tu mam dočinenia.. čo ty na to?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/10/2008 13:18
a co ak ma nevezmu na prvy krat za aky cas to mozem skusit znovu
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/10/2008 07:51
Všetko záleží podľa toho na základe čoho Ta rozhodnú nepriať, kludne sa môže stať že ti dajú /D/ a už to skúšať na 2 kráť čí celkovo nemôžeš, ak nie tak ak sa ešte dobre pamätám tak min. doba keď to môžeš skúšať opäť je 3 mesiace /ak to nie sú až 6 mesiace/
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/10/2008 20:08
no to je pravda je tu vela tradicii ale fyzicku tu potrebujes tiez a to dobru aspon u mna na regimente hej
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/10/2008 01:06
Priateľ môj. Aj tak si nepochopil pointu.. kondičku si v pohode nacvičíš.. za 4 mesiace v 4ème RE, samozrejme nejaké tie základy musíš mat ale nie je to až také strašné , psychiku a samotnú výdrž.. odolnosť voči stresu len tak nenacvičíš..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/10/2008 13:46
Boha ... keby som chlap, tak ma nič nezastaví a spravila by som pre to všetko, aj nemožné .. .. naozaj baba nemá ani najmenšiu šancu sa tam dostať ??? Chlapi ZÁVIDÍM VÁM , tak nech sa tam dostanete všetci čo chcete
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/11/2008 19:34
a co tak normalna SR army?? tam beru aj zeny
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/11/2008 19:48
som v legii a viem o com hovorim je to tu na psychyku aj na fyz zataz inak sa nemusis ni snazit sem ist
|
|