|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 18:14
Napríklad jake bludy ???
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 18:48
Sakra práce, agitace. Schází mi tady ten Michalův smííích. Je vás tady pomalu jak těch sedm statečných. Nasmál jsem se dost.Nožík a sedm dnů v Alpách.Sláva. Ale taky spousta dobrých linků.Dík hoši.
Ty Pali, poslouchej, nemohl bys ten článek se Staviščákem okopírovat a šoupnout ho sem na forum? Já se k tomu časopisu nemám jak dostat.Tak předem díky. Chárone, no to máš pravdu, vypadá to tak člověče, že máš taky někde dost vodjebáno, anebo alespoň věk na dobré názory. A hele, Samaroviči, je to v p..i , s těma tankama na videu jsi mně dostal, ty víš že jsem v Těžkoslovensku sloužil u tankistů, prevíte jeden.C´est super, díky moc kamaráde. Máš to fakt u mně. Ještě tak kóósek z Tankového proporu a poprdeli. http://www.youtube.com/watch?v=_eF8DWJKTGY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=kteqpNi25Ds&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3-31wdwxsek&feature=related
Teď sranda.
Žena je jako sportka-celý týden slibuje a v neděli dá jinému.
Kdo víno má a nepije Kdo dívku má a nemiluje, Na toho patří bič a hůl To není člověk, To je vůl !
Stojí voják na stráži, dívky na něj doráží. Pojď vojáčku, jestli chceš, Krásný večer užiješ. Voják zlákati se dal, Krásný večer užíval. Pak se chytal za vlasy, Když ho vedli do basy.
Mrdla ceckem, bylo málo, pojmul jsem ji, za to stálo... Útokem šulina vzala velkou válku začinala. Holka, holka, pozor dej S vojákem ti bude hej.
Ale nekecej.... Do ruky si vezmu nůž, Jednou říznu... A už nejsi muž!
Jaká má být žena
Štíhlá jako sirka- ale ne tak zápalní. Sladká jako med-ale ne aby ji každý olizoval. Přístupná jako kočka-ale ne tak falešná. Přesná jako hodinky-ale nedat se od každého natahovat. Něžná jako holub-ale nesmí každému zobat z ruky. Vérná jako pes-ale nesmí štěkat na pána. Pilná jako včela-ale ne tak přelitavá. Krásna jako obrázek-ale ne tak zmalovaná. Rychlá jako Famas-ale nesmí ji každý nabít.
Tak někdy příště, pánové. Necky
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 19:49
Celé to č osi napísal o tom týždni v Alpách je volovina.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 20:07
na to si ako prisiel ?? hmm
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 20:17
No viem že to tak nie je.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 20:30
to sa uvidí až tam pôjdeš a dostaneš sa tam a inak veľa šťastia !!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 21:13
Počuj, prečítaj si k tomu článku aj diskusiu a nemaj idealistické predstavy niekoho.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/05/2010 23:50
Ti poviem, pálenkou sa teraz liečim a najradšej by som ju hodil z Niagarských vodopádov.  Tej bolesti čo vie spraviť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/05/2010 11:36
Dík za článok. Zaujímavé čítanie.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/05/2010 11:48
AHA !! tak sorry ale ten článok je dobrý
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/05/2010 14:02
Cea, nevím, jestli v tom byl úmysl, ale pokud ano, smekám před tvojí znalostí psychologie a děkuji ti za potvrzení mojí teorie. Měj se fajn
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/05/2010 14:14
http://www.legion-recrute.com/cz/ tu mate internetovu stranku F.C. legie je aj po česky kedze cesko patri k zemiam co mozu mat z legiuo daco spolocne ne ako nase vyjebane slovensko. je mi trosku az tasko na zaludok co tu citam od niektorych. take hluposti som davno necital ale ta co uz. uz som tu raz abo dvakrat pisal ze som siel pred mesiacom do strasbourgu tak zase chcem varovat aby sa vam nestalo to co mne. nechodte do stras. neprimaju nikoho. chodte do pariza abo do aubagne. a za dalsie. vazne si to poriadne rozmyslite ale vazne lebo ked som ja stal pred dverami kasarni a zazvinol som na branu ta sa ma zmocnily take pocity ze som sa tam skoro rozsipal ako vrece zemiakov a sam som si priznal ze som nepol pripraveny na toto rozhodnutie. ale to vsetko co som zazil cestou aj to sklamanie ked mi ten vojak povedal ze tam neprimaju len posilnilo moju tuzbu sa tam dostat. a ako mi tu uz poradil jeden chlapec pri najhorsiom to vezmem aj stopom
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/05/2010 17:56
ahojte chcel by som niekoho po prosiť o radu už to tu sledujem dosť dlhu dobu ale nikde som nenašiel presnú definíciu : všade čítam že majú problémy pri zdravotnej prehliadke s chrupom ja sním mam dosť problémy chyba mi 6 stoličiek možno to je tým že ked som bol ešte mladší a hrával som aktívne futbal tak som flašky otváral v zuboch myslel som si že budem asi ťažký frajer ale nič s toho nebolo!prosím o odpoved niekoho kto sa tomu rozumie a nie takých čo sem píšu iba samé bludy len preto aby boli zaujimavy dakujem za odpoved
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/05/2010 18:57
Nazdar hosi chcem sa spitat na tu legiu jja mam tiez problemy z chrupom a chibaj my aj predny zub a chcem sa spitat niekoho normalne ho co poradi ci sa tam oplati ist alebo to dat spravit bo sa zubara bojim ako cert kriza zatial diky
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/05/2010 19:57
Pali mockrát dík za ten článek.
Pro Majo- no tak to ale nesmíš vypít litr. Slivovička je lék.Dvě -tři štamprle a ne celou flašku. Pak se nediv, že ti je špatně.
|
|