|
|
Re:Francúzska légia - 30/05/2010 23:25
Miško ty už si zabudol ako mi bolo zle po navšteve u teba v Saint Christol? Monika povedala, že ti to vratime keď prideš na dovolenku. Tu maš niečo na pripomenutie, že som to ja tu na fore Boris.
http://www.youtube.com/watch?v=Kj-vxHtU4L8&feature=related to len žeby si vedel že som to ja Boro.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/05/2010 23:30
[img] prosim vas chcem sa stat le ako to mam spravit? vek 30 sportova postava je to moj sen.Som slovak ale 6 rok pracujuci v anglicku.dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/05/2010 23:39
prosim vas velmi chcem sa stat le ako na to mam ist? Je to moj sen som slovak,mam 30 rokov ,pracujuci 6 rok anglicku.Prosim Vas o radu vopred velke DAKUJEM
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/05/2010 23:49
Pre Frantisek Reis- daj sem svoju fotografiu, určite ti odpovieme presne a určite to oceníš.A aj my.
Teraz vážne: Jardo- úplne priamo fundovaný nie som, pretože riadim inú sekciu, ale s D. mám veľa spoločného. Konečne človek, ktorý napísal názov správne. Daj mail Jardo, dám ti inštrukcie.Toto nie je na informácie pre fórum.Teda,ak máš skutočný záujem o PCG- v tvojom prípade.Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 31/05/2010 18:34
jajaj chlapec chlapec si misliš že legia je to čo steba spravi frajera odlusžil som si tam 6 rokov a neje to tak ako si tu šetci mislite ked nezažiješ tak newieš reči čo ti druhy povie niesu z daleko tak ako je to naozaj misliš že naročny vicvik je včera vicvik to je jahoda oproti tomu čo ta tam naozaj čaka a ver tomu že za tyžden bi si sa otočil tam taki chlapci neskuseny pridu o život ako o ihly v kope sena tak zistiš čoje život račej ži klasicky život ako každy druhy nič nieje horšie ako bit trenovany zabijak
|
|
|
Re:Francúzska légia - 31/05/2010 18:55
čau, chcel by som sa ťa spýtať čo všetko potrebujem do Fr. légie, myslím tým aké doklady. Díky
|
|
|
Re:Francúzska légia - 31/05/2010 19:01
a ešte by som sa chcel spýtať, či je potrebné vo Fr. légii vedieť plávať
|
|
|
Re:Francúzska légia - 31/05/2010 20:18
ved pokial viem tak Detachement Intervention Operationnelle Subaquatique po novom myslim GPCG ale velmi rad s tebou pokecam o tomto sukromne moj mail aks74@azet.sk Samozrejme ze narychlo urobeny
|
|
|
Re:Francúzska légia - 31/05/2010 20:27
Do .... tam aj tak na to nemám.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/06/2010 00:30
Jasne ,že narýchlo urobený a ešte bude aj menený.Vydrž Jardo, ale vidím, že si v obraze a nie šušeň.Existuje už aj nová sekcia a tá teda je...LE nespí! Je milion možností(teda pre teba dve) ako človeka angažovať ,kontaktovať. A s tvojou odbornosťou, by asi LE bblbá bola, keby nebrala...Hodím sem info aj pre tých, čo nie sú majstri ako ty. Tebe na mail už konkrétne.Michal
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/06/2010 00:32
Tam je na začiatku klipu ako vojak.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/06/2010 00:34
Sam sen dal (na YTube klip.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/06/2010 01:11
A čo keď sa raz na SVK vrátim? A začnem budovať nie Československé légie ale Slovenské légie ? Keď, ako som počul, maďari si budujú gardy,dáme dohromady pluky Slovákov.Parašutistov, buldozeristov, istov...Nie ožranov, skúsených ľudí. Dovidenia Buda-pest. Toto, a tie myšlienky bolo dôvod udávania. V Martine je Matica Slovenská. V Komárne je akurát tak, čo viem pomník nejakému svaeeetemu Štefanovi .Slováci, nebuďte príliš hrdí, ale za svojím si stojte! Mišo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/06/2010 05:10
Jardo,my nie sme dobrí-sme len skromní. A pokoríme svojími schoponosťami kedykoľvek aj 2.Rep.Vieš, velitelia chodia na stáže, učia sa, potom učia svojich. Ale-velitelia sa môžu aj posrať... naši chlapci sú dobrí! Čo mlčíte, buldozeristi, smíííích. Prisahám , komukoľvek, že sa s hrdosťou postavím s 8 ľuďmi mojej sekcie a rozdám si to s GCP! A uvidelo by sa kto z koho! Vive 2REG!-SdCIT!!! Michal PS.: Video staré, ale dobré. http://www.youtube.com/watch?v=QZyR2TLXJRo&feature=related
|
|