|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 00:12
ak to bolo pre mňa
vydržím už len kvôli tomu že ... to ti tiež raz poviem!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 00:46
http://www.youtube.com/watch?v=w-4vynEzaCQ&feature=related Staci vypustit tu vodnu nadrz Gabcikovo.A Buda Pest je 6 m pod vodou.
Slovaci-koho sa bojite-Madarov, co neuznavaju Trianon? Slovaci sme od rodu- Trnava.....-do pice , do boja.... Majo , Majko, drz to do puce.ô.... povstan!!!!!!!!!“!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hor sa do boja!!! Dost bolo Madarov.LE je jedna rodina , ale.... Madarske gardy skolene byvalymi legionarmi??? Uz viete, vy kokoti, preco mi zakazali kontaktovat vas?? Poddostojnik je aj kapral, Caporal, Zradcovia!!!! A ja dostojnik. Ja som Martincan- Michal. Ked do boja,tak pojdeme... Dokial Slovak na Slovensku pánom nebude Nech zije General Milan Rastislav Stefanik-legionar. Miso C. http://www.youtube.com/watch?v=w-4vynEzaCQ&feature=related
Miso
MADARI-ZA DUNAJ!!!! For „palatrooopers“ You mother fucker lovaks are a thousand years old nation, you thumbnail... We are Slovaks: listen our hymne: youz MF..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 00:54
Vydrz, nie je ako ma byt ale bude ako nebude. My sa nedame. Ty si skutocny priatel pisem verejne na toto forum.Vies preco? Lebo si ta vazim ! Tu mas nieco odo mna Samko:
http://www.youtube.com/watch?v=t74er5nTMHo&feature=related
A toto spievam s mojimi priatelmi teraz... Marusya raz dva try kalyna coornaya..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 02:22
http://www.youtube.com/watch?v=1KoNUYLBnX8&feature=related Mat taku dceru, ako je Kristina ,tak sa poseriem od radosti...Hmmmm. Oj to ne vecer...Jej takmer najlepšia pieseň. Mimochodom, vcera oslavila nejaky sviatok. Mišo P.S. I sarvali csornuju sapku iz tvojej bujnoj golovy...Strhli ti capicu ciernu z tvojej bujnej hlavy...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 02:45
Obmanul, odsemok to nash hopak!!! SLUK to Podduklanskyj ansamblj ilji Slobvatskyyij hudozestvennyj ansasmblj? SLUK samyyyj lutshyj, lutshyyij cem nashi, golov doloj.Palenka vypijem- eto samohonka?? A Darinka Lascakova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Srednaja Slovakija Privet drug.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 03:06
„Igorj úúúúúúúúúúúúú posmotri eto tanec toj my“ http://www.youtube.com/watch?v=KlDxMDSkeuw&feature=PlayList&p=50E0C61EE856514E&playnext_from=PL&pl KUaynext=1&index=15“ Tak teraz som na kolenách.Síce už doma, ale hotový z toho.Samo, ty si tancoval, alebo tancuješ v SĽUKU? Boha Ti chlape. Ale veď akože to,... oj, Boha ti, veď zakrepčíme tuná, hybaj, nehnij tam už toľko.A Samko-jednô takvô vystúpenie vybavíš a ...joj, chlape, škoda reči.... slzy sa tisnú.Ale veď čo to, akô to, tam ma na konci aj po mene volajú... Bodaj ho, chlapa. Samko, a nejaké to CD by sa nenašlo? Jebem ti, s tou studňou murovanou!!! Dostal si ma! Za to má FAMAS, funkčnú, či už v LE budeš, alebo nie!
Tu máte Slováci nepoučiteľní, -nepíše Samo pičoviny, ale keď zavesí, tak ani valašku do macovej hlavy doprostred!!! Boha vám! Berte si príklad! A nie zuby a kokotiny... Traba ísť spať.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 04:23
Keďže som značne opitý a na dôstojníka-dieťa, ako ma nepomenoval adjudant, lebo určite to nemyslel zle-on myslel tých fr. sopliakov po škole, čo nevedia ani čo je Famas,sa po vzore Neckyho mienim vzdať služby v LE.Mierte vysoko, lebo tu budem ešte tak 6 mesiacov, a končím.
Tiež pre kreténov , ktorí udávali-smola, pre ľudí dobrých-budem asi v 1RE.Alebo v Novej Kaledónii. Ešte jedna misia a končím. Alenkovsko-Milanovské teórie sú mi s odpustením v riti.Dodo, už môžeš písať sem, čo chceš. Aj ty Milan. Aj tak si sem nenapísal ani hovno. Len pi—ko—vi ny.Popularita v mediach a slovenskych je dobra na dve veci- na k a p. Končim 4. kontrakt a mam to v p...i. Nie som Lopez. Nie som Katalánec. On nemá kam ísť, ja áno. Žraločíkovia , Geneviéve, buldozeristi, horskí strelci /GRH2/, snežní muži, vrany, ľudia s obrovskou psychickou ťarchou , čo ďalej, ako to bude, to sa uvidí.Nikto ma nenúti, nikto ma nezbavil funkcie ani hodnosti.Odchádzam sám. Jebať celú Légiu!
Po toľkých rokoch mám právo na to, aby som nemusel niekomu ráno jebnúť, len preto, že je kokot, lebo sa ním narodil a ním asi aj zomrie. A že si po otcovi, dôstojníkovi v ČSĽA, ktorý spáchal samovraždu radšej, než slúžiť ďalej so sviňami, si vážim a ctím jednu vec: vojak, jedno aký- má slúžiť armáde.Raz zapochybuje-musí padať, aby neurobil hanbu-armáde. Michal C. P.S.Priatelia, 6 mes-dlhá doba.Sme v kontakte.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 04:27
Darinka Lasshciakowa.
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 04:53
Hej mame mokro ale vládu teraz zaujímajú voľby na slovenský národ jebú prajem im aby skapali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 04:53
Áno, keď ti zoberú aj tu piču, tak potom návidíš režim.Ale ľudia sú nepoučiteľní, pozri, ako Matka Zem vracia údery.Už to dlho nepotrvá.Ale máš aj mail,Len zatiaľ píš sem. Igorj je grogy, tak dopíjam a píšem kokotiny... Smííích. Geneviéve nie je zúfalá, žena s nadhľadom.Veď prídeš, uvidíš.Mišo
Terazky nech napíšu kokotíkovia o zuboch, bude to"absurdní" ako by povedal major Haluška .
Necky má rakovinu-bohužiaľ....
|
|