|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 04:56
A to myslím vážne.Mladú ženu a malé decko. Skurvený život . Viem to 3 dni.
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 05:03
čo je toto za pojebaný svet ? a pojebaných ludí ? nech vedia všetci že od kedy ťa čítam tak som sa zmenil. Vďaka tebe no tak ti za to ďakujem Miško
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 05:28
To čo za kokota nám maže príspevky?!
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 06:08
krpčiar
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 07:31
Miso vobec si nemyslim ze "jebat celu legiu " si myslel vazne.. Po 20 rokoch budes odchadzat so ctou a pocitom ze si nieco dokazal.. A to ze si sa zrubal??? A co?? Kazdy potrebujeme vypustit ventil Ja to takto pravidelne raz do mesiaca spravim len ja to volam "hard reset" a zdravim vsetkych spravnych chalanov s tohto fora
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 07:45
a kedze sem este nikto nejakym foto neprispel tak budem prvy takto sa "stary cap" zabava v case volna 2REP Majo Samarovic vidim ze vy traja ste ten typ ludi ktorych stoji za to poznat
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 07:49
prva foto na fore
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 12:31
Kratko len-sú povinnosti.
Uff Jardo, borec, dávaš to do inej roviny, posuniem fotky aj ja, nech to tu žije, (len vydržte chlapi-nie naveky,len pár hodín). Jardo, evidentne si opatrný ako aj ja.Vyzreje čas, dám mail iným kontaktom pre teba osobne, potom sa uvidí, ale nepredpokladám, že by si to menil.Plat asi vyšší...pozícia, a hlavne DOMA. Samko- si člen, niet pochýb, nekomentujem, o teba jedného sh.a vždy postarám a zariadim ti v Castli "protekciu" tou keď prejdeš, a budú o tebe vedieť, mažeš hneď do CEA, alebo štvorky, čo je elita elít. Kde je Charon? Kurwa, ten chlap a jeho proslovy mi chýbajú!!! Čo zapolavilo aj teba? Smííííc
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 12:56
Všatky tie vinilové (vynilové?) platne origoš vlastním.Dá sa to stočiť na CD, tak potom to porozdávam. http://www.youtube.com/watch?v=hWS2YXHpGYc&feature=related The Gambler výraz pokiaľ viem, nie je len hanlivý.V tej piesni to je o psychike. A niečo o Kennym, ktorého bohužiaľ nepoznám.Moja teta, ktorá so strýkom pôsobila v diplomacii v USA a N.Y., mu podala ruku. Len ruku. Smíííích.
Ale osobne poznám medvedíka a to mi stačí. Smíích. Keď zostárnem, poprosím ho o účasť v jeho Survival tíme.Možno okrem tých 20 a viac(vystihol Jardo)odjebaných rokov si zarobím aj na kávu a Geneviéve si ma konečne zoberie.A prestane sa hlavne prodeucírovať medzi žralokmi čo ma naplňa nekonečnou zlosťou vždy, keď ide na filmovanie o "samozáchrane planéty".So šialencami ako je N.H. a podobná falošno- romantická sebranka. Svet zachráni len tretia svetová.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 13:05
Keď som bol mladý v 70-tých rokoch, bol som zamilovaný do Kowalczykovej. Je to defka, ale zbožňujem ju.Nikdy som sa paradoxne do Holland(tam áno), do jej baru drogového nedostal.Asi preto som "nemuvil po polsku". Viac sa mi páči jej sestra. Ale psssst! Tá bohužiaľ už nežije. V našich časoch to boli bohovia! Text- jednoduchý, ale stále lepšie ako nejaký rap.
http://www.youtube.com/watch?v=Lbi2i0j0k9M&a=l_ApwfE5qIU&playnext_from=ML&playnext=1
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 13:10
P.S. Jej sestra je v tom klipe napravo, tá brunetka. Úžasné dievča... Bohužiaľ drogy urobili svoje. Preto ich tak nenávidím. Vypiť si-áno, s mierou, ale drogy? Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 13:19
http://www.youtube.com/watch?v=YCjkwGH6G18&a=l_ApwfE5qIU&playnext_from=ML&playnext=2 Keď sme v "kategórii história" tak niečo k tomu.Tak ešte bola Katarzyna v "plnom rozpuku". A ono to nejako ide samo na Y-tube, možno mám to tak nastavené, ale ide aj "džordži" again and over and over again.Smíííích Tak príjemné počúvanie a postrieľajte všetkých rabujúcich cigánov na SVK.Je to mor . Mor treba eliminovať všetkými dostupnými prostriedkami.Joj, tu by mi čosi stačilo, ale nechcem vyvolať medzinárodné pobúrenie, chlapi, tak radšej mlčím. Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 15:39
Dobra kamuflaž.Boris
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 15:53
Ale inteligentny provokater.Vytiahne z 2REPa to čo bude chcieť.Dúfam že menovany sa nedá.Udavaju ho čo čitam teraz a čo bude keď budu foto.toho chlapa odniekiaľ poznám je zásahová jednotka PZ SR.
Pizda skurvena brnenska! Tu by mali vykuchať aby už nerodila ďalšich bastardov.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/06/2010 16:42
Nemyslím si, že je provokatér.Má túžbu sa zviditeľniť, nie len ako Camelbag. Má dobrú zbraň a dobrý odev.Zbraň vieme definovať a odev tiež. Prvoradá úloha legionára. Až potom si vyžiadaš rozkaz.A strieľajú len tí, čo sú nie vrany.My sa tak plašíme, že najskôr otáčame krkom a potom zobeme. A v najhoršom vieme zo snehu vytiahnúť aj svišťa horského.To viete, chlapci, hlad je hlad. Smíííích. CEA a 2 Rep! by mu vedeli niečo povedať, že?
Aj dátum fotky a súbor z kompu z ktorého je.
Jardo, o.k. Až na to pozadie je to super.Východná Európa? Porozmýšľam o tých svojich fotkách. Aj tak už nebudem „prvý“, tak načo sa ponáhľať.
P.S. Jediný slušný je tu Boh.No a samozrejme ja, ako inak-smííííích.Na rozdiel od Boha som neslušný, vulgárny a hlavne (prepáč Bože) spravodlivý. Keby bola Božia spravodlivosť, umierali by zlí a dobrí by žili. Je to naopak. A tie mlyny si nech niekto strčí do riti. Trebárs aj v nebi. Ja žijem na zemi a videl som toľko smrtí, že keby sa duše tých mrtvých mali niekam podieť, bol by boj o priestor vo vesmíre. Viete, čo to je sa zobudiť a nemať traumu? Pali tu písal citlivo o zabíjaní... áno, zabij, v boji, férovo, potom uvidíš, čo to je. A potom sa s tým hrdiť nebudeš, vyhneš sa témam na toto, v momente vidíš tie rozstrelené tváre, podrezané krky, vykrútené hlavy, spálené telá...
Asi treba ísť do civilu. Alebo do Aubagne a jebať nováčikov slovami, prečo chcú do LE.A vysvetľovať im, že tu určite nezbohatnú. Sen je sen. Otec bol vojak, ja som vojak, brácho je v 102 Práporu, kokotská rodina. Gumy! Venujem tieto slová otcovi, ktorý to nezvládol. Ale aby „nekopal“ za tie svine, dal si , ako Majo hovorí , olovenú tabletku .Ešte 25.11.1989 bola armáda (ČSĽA) v plnej pohotovosti a vy zasranci, čo tu píšete nezmysly by ste boli genetický odpad. Preto si tak vážim slová Samarovica, Charona, Jardu a starších. Mladí- veľkú piču viete o živote, lebo z tej piči ste poriadne ešte ani nevyliezli. Zbohom! Mišo Mišo Jebem na celé fórum! A pre ľudí z 2REG- neopovážte sa nepísať! Píšte, čím viac, tým lepšie.
|
|