|
|
Re:Francúzska légia - 13/06/2010 15:29
Jardo perfekne video. Velitelia asi tym chalanom za toto dali pekne vyzrat.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/06/2010 15:47
Brano o tom pochybujem ale je super ze?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/06/2010 17:03
Jardo - je to super a ten vojak je pekne fit.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/06/2010 17:21
If you turn me down once more, I'll join the French Foreign Legion Bet you, they would welcome me, with open arms
First you love me, yes; then you love me, no I don't know where I stand Do we march together down the isle Or do I march that desert sand
If you think I won't find romance, in the French Foreign Legion Think about that uniform with all its charm Just one more time are you gonna be mine, or au revoir cheri It's the French Foreign Legion for me
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/06/2010 19:59
Vidím že si tu jeden s tých kompetentných. Dáš mi prosím e-mail na teba. Mám par otázok. Ak ti to nerobí problém samozrejme...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/06/2010 20:00
Vidím že si tu jeden s tých kompetentných. Dáš mi prosím e-mail na teba. Mám par otázok. Ak ti to nerobí problém samozrejme...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/06/2010 21:24
chcem vediet co ma caka pred LE ake testy a ake skusky DIK MOC
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/06/2010 21:39
NAZDAR JA PLANUJE IST DO LE
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/06/2010 20:45
...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/06/2010 20:49
Ospravedlnujem sa... Som sa chcel predstavit ako novy na tomto fore,ale evidentne si s pc nerozumieme... Nechtiac som zalozil svojim prispevkom novu temu. Kedze som zistil ako prispiet-dufam,mohol by som poprosit Maja o radu ako zmazat hlavnu temu v diskusii ? Si mudry chalan,zato ja som sa uviedol ako kreten... Zdravi vas Roman.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/06/2010 21:06
Mám takú otázku, aký stupeň vedomosti z anglického jazyka je potrebný ak chcete vstúpiť do légií. A či sú výhodou aj znalosti iných jazykov.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/06/2010 21:17
Takze este raz... Dlho som cital toto forum,ale povedal som si,ze sem prispejem prvy krat,az budem mat precitane vsetky prispevky,aby som sa vyhol nedoerozumeniam Zacal som,ked to bolo na c.158 a dnes mam docitanu KAZDU jednu stranku,ste uz nacli c.179... Sice som len bazant,ale vekovo uz pomaly veteran Rad si sem-tam popisem na zaujimavu temu,LE ma zaujimala este v dobe,ked mobil bol vzacnost a o internete sa mi ani nesnivalo... A este pred LE a do dnesneho dne je moj velky konicek 2.svet.vojna,takze veci dost podobne. Vsetkych slusnych ludi zdravy Roman. Na zaver prispevku,kedze je jasne kto to tu vedie-tak ako na vojne: 2REP dovolte mi zaradit sa !
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/06/2010 20:51
Pekne.... Myslim ze nielen na legionarov by sa takto nemalo zabudat.... P.S Tie padakove fotky akurat ozivili moje spomienky na mojich 26 zoskokov
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/06/2010 22:05
Jardo napísal: Pekne.... Myslim ze nielen na legionarov by sa takto nemalo zabudat.... P.S Tie padakove fotky akurat ozivili moje spomienky na mojich 26 zoskokov  Lenze co s toho.... to uz je daaaavno
|
|