|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 00:50
Nie teraz som este doma maly kusok od BA Len sa tam o mesiac na dovolenku chystame Lignje hobotnica Karlovacko sadnem na terasu vylozim si nohy zrubem sa jak tela a pripijem si na vase zdravie chlapci A Majo o 1:30 si nezabudni zapnut JoJku  2REP a ty nespi je sobota
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 01:17
Joj vedúci a čo dávajú v TV? Nemám k nej prístup teraz umožnený.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 01:18
Legionara davaju Celkom v pohode film
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 02:26
stranku dozadu mas odkaz na cele Chants de la Legion kliknem stiahnem
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 02:34
Jardo ďakujem hej už to mam !
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 02:39
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 08:32
Ahoj Mišo (Milane) Děkuju, žes mi napsal. Vidím, že ti vrtá v hlavě těch mojich 9 roků školy - 4 roky na veterinární fakultě, kde jsem studium na vlastní žádost po Otově příjezdu ukončila a potom 5 let dálkového studia na MZLU v Brně - po 1. semestru se mi narodilo 1., po 4. sem 2. dítě. Po promoci jsme si vzali do péče roční holčičku, takže při rodičovské dovolené 4 roky, je možné, že do práce půjdu až v roce 2012... stačí to takhle?.. abys nemyslel, že jsem zoufalec, který si nemůže najít práci S tím, že se tvůj bratr se mnou nesejde, jsem počítala... Ještě k těm tvojim rodičům, jsem z toho trochu v rozpacích: kdysi jsi psal tohle: Teraz sa ti pokusím napísať mátinkynimy slovami, ktorá bola úžasná a na svoje roky kedysi vraj aj krásna moravská žena(táta bol slovenský dôstojník v armáde).. a teď jsi psal toto: Rodičia boli takto: otec Moravák –nebohý a mamka (už tiež nebohá) Slovenka. Z Kysduckého N.Mesta. Tak ti nevím, jak to s tvými rodiči ve skutečnosti je Mimochodem, fízlovka nejsem a ani nečekám, že se někdy přořeknu, možná proto, že sem píšu pravdu... Nic ve zlém Co se mých rad tady týká, ano, zeptám se vždycky manžela a nevidím v tom nic špatného a taky jsem nikdy netvrdila, že to je z mé hlavy Měj se moc hezky, přeju příjemný den a budu se těšit
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 08:58
No v podstate máš aj pravdu že by som si mal vážiť to čo mám. Vážim si to. Aj keď to nie je najideálnejšie no niekto nemá ani to čo ja.. Ak to všetko vezmem z inej stránky tak mám dobrý život. Mám kopu kamarátov čo mi nahrádzajú vzťahy v rodine. Bez nich by som už bol fakt v piči. Už by som niekde utišoval svoj žiaľ v alkohole Mám super frajerku s ktorou si rozumiem. No ale aj tak nie som spokojný. Toto nie je presne to čo by som chcel. Nechcem stráviť svoj život niekde uzatvorený niekde v nejakej posratej reštaurácie ako kuchár prípadne čašník. Alebo niekde na Čechách tak ako všetci ostatný. Chcem robiť niečo kde sa budem cítiť užitočný. Niečo čo by ma bavilo a zároveň napĺňalo. Rád skúšam nové veci a nebojím si zašpiniť ruky. Som z dediny som trochu inak vychovávaný ako chlapec z mesta... Baví ma zdokonaľovať sa v niečom novom takže si myslím že armáda či už tá naša Slovenská alebo légia tak si myslím že je to presne to čo by som chcel... Nemyslím si to.. Viem to...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 09:11
Nehnevám sa na teba. Nemám dôvod. Veď je to tak... Nepriateľov nemám. A nevidím zmysle si ich robiť. To ako si spomýnal že treba otvoriť hubu. No tak ja to robím a dosť často. Nenechám si od niekoho skákať po hlave ak to nie je potrebné Čo sa týka tej buzerácie v L. Myslím si že je to iné ak ťa buzeruje niekto cudzí a ak ta buzeruje rodina. A určite by tam nebuzerovali len mňa tak už aj to by ma utešovalo. Dá sa to zniesť. Mňa to skôr poháňa dopredu a robí lepším. Veď všetko zlé je na niečo dobré Len sa na to treba pozrieť trochu z iného uhla
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 11:40
Je to trochu aj naša vina že s tu Alena rozdrapuje, čím menej budeme písať my tak tím viac sa tu bude ona rozdrapovať...toto som si už všimol dávnejšie, že využíva tieto hluché miesta......
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 14:34
Alena rečo mu píšeš Milan ked je to Mišo ty čúzo,jasne že sa pýtaš manžela,veď čo by si ty mohla vedieť o chlapských veciach ,len prečo sa neozve manželík a schováva sa za teba...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 21:10
Cháronku, nevidím důvod, abys mě napadal. Peterovi a Tompekovi jsi mohl odpovědět sám, příležitost jsi měl. Zřejmě jsi odpověď neznal, tak buď rád, že jsi se něco nového dozvěděl. O mého muže se, ty chudáčku, neotírej. Buď rád, že on narozdíl od tebe v legii byl a já mám snahu zájemcům o vstup pomáhat.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/06/2010 22:21
neviem čo tu stale riešiťe. Alena bola jediná čo mi bola ochotná odpovedať, ostatný ste len nadávali a rozprávali dačo o zubných kazoch je tu jediný človek čo je ochotný poradiť a este aj toho chcete poslať preč odtialto...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/06/2010 00:53
Peter- mlč, lebo aj teba pošlem odtiaľto do p... a bude pokoj! A neskrývaj sa za nový nick.Odkiaľ si sa tu zrazu vyliahol?
Alena jednoznačne využila situáciu, ale už je to tak a ja to nechcem hrotiť, aby to tu nebolo len o hádkach. Inak by som jej napísal, čo si o tom všetkom myslím, potom by odtiaľ vypadla raz a navždy.Hľadala podľa nej samej len kontakt na kámoša, našla, tak nie je čo riešiť...
Pre Alenu-nič v zlom, ale aj dieťa z mojich príspevkov, aj tých skorších vydedukuje, že mamka bola Slovenka, otec Moravák. Veď kde bol pohreb?! Nerozpitvávaj moje príspevky, mal som vypité, trochu som to pomotal.
Som Michal, Michel, Michael, Michail, Miguel,... neviem ešte v akom jazyku, len iste nie Milan!!! Brat v Prostějove je Marek- pre pokoj tvojej duše. Máš to holka nejaké domotané.
Alena, keď sú tie fóra- české také dobré, prečo „neoperuješ“ tam? Nič v zlom, ale nepripadá ti to blbé? Ja ťa odtiaľto nevyháňam, ale chytáš sa každého nového kontaktu, až mám dojem, že si to píšeš sama a sama si aj odpovedáš...Na Specnaz je nuda, prešiel som si to, dávnejšie som tam čosi aj prispel, ale je to s prepáčením o hovne. Preto chápem, že sa ti tu páči viac. Len sa tak neder dopredu.Prispôsob sa, ak tu chceš prispievať. Toto fórum si ty nezaložila, ani nebudovala, len prispievaš. A nie vždy vhodne.Dala si tu viacero dobrých linkov, informácii, za to sú ti ľudia aj ja určite vďační, ale ostaň v rovine diskutéra a nie moderátora. A bude všetko v najlepšom poriadku.Uvidíš sama.A propos Alenka -raz a navždy- nikdy sa ti už neospravedlním, nemám prečo a začo.Takže ak máš v povahe dominanciu a myslíš, že práve tebe sa musia muži pokoriť, narazila kosa na kameň, broučku. Som galantný, ale keby mi toto urobila Geneviéve (moja priateľka) niekde na fóre a ja by som o tom vedel, trepnem jej po papuli, len taký hukot. Žena-nežena. A to ju mám skutočne veľmi rád. Tým nenarážam na tvojho manžela. On vie asi najlepšie, čo si môže k tebe dovoliť a aké by to malo následky.
Chalani, ďakujem vám, že to tu znovu žije, tak to má byť.Cháron- absolútny súhlas s tvojim postrehom!
Jardo- viem, to som len trochu „zmiatol a dezorientoval nepriateľa“. Viem, že si civil. No, nie je civil, ako civil. Smíííích. Dobre by si si asi rozumel so Geneviéve, mojou priateľkou, je profesionálna potápačka. Teraz momentálne je vo Francúzskej Polynézii, čosi tam skúmajú a natáčajú.Ale to je u nej bežné.Tá len otvorí dvere, pobozká a už padá zase niekam ta v čerty. Ale nedám ti ju, to nedúfaj. Aj keď žiarlivý nie som. Smííích.
Ahaho, bisťubohu, stará partia sa prebúdza.... c´est super!
Včera večer som mal trošku vypité, preto som písal tak uvoľnene. Ale aj legionári si občas môžu vypiť, no nie?
Záťaž je v poslednej dobe veľká-čoraz častejšie idem z hodiny na hodinu niekam preč, vediem výcviky a do toho ešte tá moja nešťastná kniha (čert mi ju bol dlžný), tak sa nečudujte, že po návrate si lognem.Ale s mierou. Karle- dík.Ty vieš za čo. Inak mobil mi funguje.
Srdečne pozdravujem všetkých správnych ľudí na tomto fóre- Majko ďakujem, Samarovic ani nehovoriac,ak som na niekoho zabudol, prepáčte chlapi, a držte sa tu, kuuuuur....va!!!! Nech to tu žije. Smíííích.
Ak sa podarí, o mesiac budem na SVK a potom (viem čo sa patrí, slovo treba dodržať a legionár bezpochyby) dáme stretko. Len sa radšej neteším, lebo to ako na potvoru, dopadne ako minule.
Ale ak to vyjde.....- juuuchch!!
Cordialement, 2REP-Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/06/2010 07:56
pro Peter: z 2.Repa si nic nedělej , já už jsem si vyslechla, že jsem špion z Izraele a i horší věci , stejným prošel Jarda a další lidi, stačí si pročíst starší příspěvky. Seš hodnej a upřímnej kluk a v životě se neztratíš.. držím ti pěsti, ať se rozhodneš v budoucnu jakkoli  pro 2.Rep: nic ve zlém, ale ikdybych byla našrot, tak si nespletu národnost svých rodičů (tvůj otec tedy nebyl slovenský důstojník, viď?)... pochyboval jsi o mojí mentální způsobilosti a já ukázala, že ti nedělá problém tady lhát... co se týká těch mojich dalších nicků... víš, jak to je, podle sebe soudím tebe Nemám potřebu moderovat toto forum. Pokud to tady bude fungovat tak, jak má, nebudeš o mně vůbec vědět... ale zatím je to tu jen o tom, že místo pomoci se tady zájemci o legii jen hrubě urážejí (Majo, viděla jsem, že jsi se hodně ptal na foru Stana Gazdíka.. to by jsi asi koukal, kdyby ti začal nadávat do smradů, viď...slušně jsi se zeptal a on ti slušně odpověděl....). Chovejte se jako lidi - slušně ... a se mnou nebudete mít nejmenší problém
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/06/2010 11:43
Áno, pýtal som sa. Ale situácia bola úplne iná. To nebolo toto fórum prepchaté informáciami o LE ako je teraz. A na specnaz.cz (pán Chlíbek je super človek) to nie je boh vie čo. Stránky sú dobré a ale fórum tam nebeží. Keby sem teraz až prídem a opýtam sa aké sú podmienky prijatia a niekto by mi vynadal a poslal ma do piči tak by som nemal krivého slova proti nemu.  To znamená, keď nie sú info sa pýtam. Keď sú, čítam. Je to zložité? Nie. Ľuďom sa len nechce. Zbadajú 183 strán fóra a povedia si, nebudem to čítať opýtam sa. A to že je to tu 300x spomenuté ich nesere. Ale to by uľahčili život len sebe, keby to prečítajú. Tak už rozumieš prečo mi to je proti srsti? Mne nerobí problém tiež pomôcť, chcem pomôcť a viem pomôcť si myslím. Ale Keď už niekomu nie je pomoci prečo naňho plytvať energiou? Dúfam že je to zrozumiteľne. Síce nie si asi Izraelský špión, ale bola by si dobrý špión ako si ma rýchlo našla.  A neviem čo ti nesedí stále na tom že Michal je Michal a nikto iný? Nenapísal že je ja neviem, Mahatma Ghándi tak čo mu stále neveríš? Vypracovať sa na vysoké miesto nie je až taký problém. Je to makačka, ale keď človek chce byť dobrý a snaží sa tak to nie je problém. A áno, Slovák sa môže stať aj dôstojníkom v FCL. Nie je to problém. Bežný kariérny postup tak isto ako aj na poddôstojníka (pán Gazdik) Len to trvá dlhšie. To je odpoveď na tvoju otázku na specnazbodkacz. Takže, to by bolo
A nesnaž sa už prosím ťa DEKLASOVAŤ 2REPa. Veľmi ťa o to prosím. Ja som spokojný že si tu. Ja som spokojný že je tu aj on, ale nepáči sa mi, ako mu stále neveríš. Sa nečuduj že sa mu to nepáči. Ja by som robil to isté, možno by som sa ale neudržal v takej vyrovnanej hladine. Nevieš o ňom nič tak kto ti dal právo napísať že klame? Kto?
|
|