|
|
Re:Francúzska légia - 19/11/2008 09:40
poprosil bysom o viac informacii o legii ako sa tam najlepsie dostat alebo naverbovat.na emil lbrom@zozna.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/11/2008 00:06
serus ludia ja chcem ist tiez do cuczineckej legie ale nie sam ide tam este niekto z vas???
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/11/2008 00:14
dajte mi vediet na pokec.sk nick VOJACIKxixi
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/11/2008 12:51
Chlapi mna to do legie tiez velmi taha, bojim sa len toho ze po francuzky ani nepipnem ale vsak ak chce z vas niekto vazne ist.....napiste mi na pokecˇnick jumper192
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/11/2008 13:35
caf tina pod na pivo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/11/2008 17:02
Niekto z tých čo tu už písali sa tam aj dostal?? ... =)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/11/2008 23:52
Si predstav ze ano.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/12/2008 17:50
1REC ja som sa pýtal normálne lebo aj aj tam chcem ísť neskôr tak zato taká otázka... Ty si sa tam dostal??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/12/2008 23:53
Takze este raz, ano bol som tam 2000-2006, co este by si rad normalne vedel.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/12/2008 14:37
No takže peknéé 6 rokov .. kde si všade bol?? Bolo dosť misii?? Výcvik ťažký?? lebo niekto hovorí, že to nieje nejako ťažké a niekto zasa neodporúča ísť do Légie, lebo tak je strašne ťažký výcvik.. ...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/12/2008 17:37
Ja osobne som mal celkom stastie na OPEXI Bosnie 2001, Kosovo 2002, Cote d Ivoire /Pobrezie slonoviny pre neznalcov/ 2003, a nakoniec Djibouty 2005 je to vela podla teba? Tazko mi je odpovedat ake to tam je, no prechadza ako v nasej armade to asi nieje, vsetko zalezi od toho s akymi ludmi prides do kontaktu atd. je toho tak vela ze sa to vyjadrit jednym prispevkom neda, a vermi ze je to lepsie raz zazit ako o tom 1000 raz pocut. Pokial nemas pracu a ziadne vyhladky pre buducnost tak sa zbal a chod, treba skusit.. Pokial si ale fajnovka, a niesi clovek ktory ma silnu volu, mysel tak ostan doma pripadne najdi si nieco ine. Uz som to tu pisal a nechce sa mi opakovat stale do okola aka taka kondicia je dolezita ale tu si pomaly a isto natrenujes, dolezita je psychika cloveka, ako sa dokaze vyrovnat z stresom a roznymi situaciami. Prve roky su tazke, su chvile kedy mas vsetkeho dost, 4-5 rok sa na vsetko pozeras uz inymi ocami a vsetko je ine, dostavas sa do pohody dennodenneho zivota a stres sa vytraca, mas pocit ze nic ta uz prekvapit nemoze, a dostatok skusenosti a zazitkov aby si bol schopny sa stym vyrovnat. Netreba rozmyslat.. treba sa zobrat a ist, zazijete vela peknych veci ktore Vam mozu zavidiet vsetci, na tie zle si nespomeniete ukladaju sa niekde hlboko
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/12/2008 18:45
No takže pekne, pekne ja mám ešte len 14 rokov, ale chcem tam ísť a už aj dosť trénujem 250m som zabehol za 37s a 1800 pod 10 min bez problémov... troška posilujem...v skole máme 4,5m laná a to vyručkujem v pohode viac krát za sebou ( ostatný len pozerajú z otvorenými ústami).. takže mám nejaké percento, že ma zoberú si myslím... len ja sa bojím psychotestou... či jak sa to volá ... =)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/12/2008 18:45
Este taka otazocka, neviem ci tu bola... da sa tam ist aj po absolvovani zakladneho kontraktu v slovenskej armade? .... ja myslim z hej ale vie som si isty... pls
|
|
|
Re:Francúzska légia - 04/12/2008 13:45
no moc ti neverim, ze si tam bol, ale to je moj nazor.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/12/2008 13:36
Chlapci a chlapi... Je dost vela muzov co chcu vstupit...ale maloktori su pripraveni.Nejde ani tak o fyzicku zdatnost.Ta psychicka je dolezitejsia, velakrat budete odriekavat, preklinat atd.Iba pevna vola vas udrzi pri zivote. Podalsie, ak Vas prijmu, to nebude ako v SVK amrade. Vecsina vojakov sluziacich v armade svojho statu napr.Slovenska, nema skusenosti s "ostrym" bojom. Nemyslite si ze tam su ludia pre peniaze, skor preto aby zmenili sposob svojho zivota a nasli samych seba.
Vela z Vas povie "to zvladnem, je to hracka"...Ale neviete ake to je zabijat, vzdy budete mat pred ocami tych ktorym ste vzali zivot...to je to najtazsie.Ale nepisane pravidlo je ZABI ALEBO BUDES ZABITY! Mam 53 rokov, som vysluzily veteran a mam roky odkrutene aj vo francuzskej cudzineckej legii.Poberam dozivotnu rentu takze je o mna postarane. DOBRE SI ROZMYSLITE CI JE TO TO, CO CHCETE...cesty spät niet...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/12/2008 22:41
mám kamoša ktorý je vo vyšetrovačke, je možnosť ísť do légie a tak sa vyhnúť väzbe???? [img]
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/12/2008 16:27
kto tu bol us v légii a ja chem ist ale nemam ziadne informacije
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/12/2008 16:29
ja pojdem za 2 rokypockaj ma nie
|
|