Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 183 184 185 186 187 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
Alena

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 20:23
nevidím jediný důvod chovat se slušně k člověku, který mě neustále napadá... trpělivost mám velkou, ale ne nekonečnou...
Pochybnosti o mojí výchově jsem, jako vždy čekala, je to to první, na co si vzpomeneš. Ukazuješ mi, že je budu muset připravit na život, kde se budou setkávat s takovými "lidmi" jako jsi ty... to už hold přináší doba, že je lidem slušnost a respekt cizí, internetové diskuze jsou plné lidí, kteří jsou frustrovaní z nedosažených životních cílů, neuspokojující práce, krachlých manželství, z toho, že nemůžou vychovávat vlastní děti... a ventilují to na lidech, kteří s tím nemají nic společného, ale jsou "po ruce".
Četla jsem ty tvoje příspěvky odzačátku, paranoia tě chytala už od července minulého roku, kdy se našel první provokatér a špion... no, drží tě to dlouho ty tajný horský střelče... to byl výplod Nevím, jestli mám chorou mysl z nás dvou zrovna já ... jak je to teda s těma kontraktama? Naše BIS se o tebe velmi zajímá a asi bude kontaktovat francouzskou vládu, aby si přečetla tuto diskuzi... je to tady jeden tajnej vedle druhého

Alena pro Peter

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 20:44
Peter děkuju, máš hlavu na svém místě a zdravý selský rozum. Když budeš někdy potřebovat pomoc, napiš a sejdeme se třeba na skypu... když už jsem ten případ pro psychiatra a ty manekýn, tak ať je tady Chlapy s velkým... mozkem? moc nedráždíme
Měj se moc hezky a hodně štěstí v životě

2REP

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 21:34
Tak potom posúďte sami.ako sa madam fízlová odhalila, keď sa konečne otvorene mne vyhráža BIS a kontaktovaním francúzskej strany.Nemám slov.Ty Alena si jedna hnusná špina, ktorú treba kamsi spláchnuť.Takéto špiclovské hovädo, čo sa otvorene priznáva k spolupráci s českou tajnou službou a iniciuje ju na kontaktovanie LE, len aby ukojila svoju pomstychtivosť a ublížila človeku, ktorý jej nepritakával- toto tu už raz bolo,ale aspoň konečne viem, kto ma druhýkrat udal...

Tak čo Peter- ešte stále je pre teba tá Alena taká spravodlivá? Ak áno-potom si sám taký istý.

A Alena- nezabúdaj, teraz si sa odhalila naplno pred všetkým i a celým fórom- kto si a čo si- a aj palica má dva konce. Ja totiž tiež môžem požiadať o niečo našu francúzsku stranu a potom ti budú kanály u vás tesné. A nielen tebe.
2REP

Alena

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 22:02
ty seš fakt magor....

Necky

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 22:20
Béďo klíííd. A ten tvůj smííích. Copak nechápeš, že tohle nepsala schizofrenická nešťastnice, ale ten její podřezávač ovcí? Vrah neozbrojeného černocha, a karierista, který chtěl „ostruhy“ za každou cenu? Proto si vystřelil, vždyť to ví celá Legie.
Jás se ti divím Michale.Telefon je telefon, ale píšu to sem, ať to vědí i tví klucí ze staré party.

Zavolej bráchovi do Kroměříže, má dosah, tak ať kurva posune informace tam, kam patří.Já taky něco udélám, neboj.A taky bych doporučoval se zítra nenápadně vyjádřit
na velitelství, co za svině v ČR škodí Francouzské legii.
Co ta verbež roztahovačná chtěla, to bude mít!
Lůza, kterou je potřeba vyhnat z Jihomoravského kraje na Sibiř do gulagu.
Necky

Alena

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 22:36
to velitelství mě pobavilo, nemůžu se dočkat, jak mi budou telefonovat, že dělám nepřístojnosti na www. dobrodruh.sk a že si fr. vláda nepřeje, abych tam dále přispívala a škodila fr. tajnému střelci, který podléhá jen jí a Legie vůbec o jeho útvaru nemá tušení... jak říkám magor

Alena

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 22:53
jo, mimochodem, nauč se bečet...

2REP pre Necky

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 23:05
Ja na nich zvysoka seriem.Nie som špina, ako oni.Exner, to, čo urobil, roztrúbil po celom internete a zabudol, že aj v ČR žijú černosi.Sám si uplietol na seba bič.Možno, že práve tam sa pohybuje teraz brat, bratranec, príbuzný toho, ktorého odpráskol.A oni mu to spočítajú... raz-dva... A Madam môže jedného krásneho dňa ostať vdova, len to zahvízda. Cést la vie...
Títo ľudia Karle, sú mi hlboko v riti.Teda nie, to by som sprznil svoju riť.So špinami udavačskými sa nezahadzujem. Buď im vykrútim krk, alebo potom osud nech úraduje.Smíííích.
Tá kunda ani nevie, čo to je 27.brigáda a horskí strelci, aký bol jej vývoj a čo je teraz. Alebo následovníci. Jej nasypať zrníčko a zobe. A kvok-kvok....
Ten jej debil bol dva roky zavretý na ostrove a jediné, čo poznal mimo, bolo BSM, možno Zodiacy, a Pobrežie Slonoviny.Prvá aj posledná akcia.

Bečet sa naučím, len aby to nebolo naopak....

2REP pre Alenu

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 23:09
Magor ťa splodil a to je jeho neodpustiteľná chyba.Mal ťa radšej vyšťať do žihľavy!Bolo by viac chleba a viac čerstvého vzduchu.
2REP

2REP

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 23:28
http://www.youtube.com/watch?v=PE8ZtSrFUk4&feature=related

Jedna dobrá správa tu predsa len je- zajtra sa tu na fóre dočítate, kto je v skutočnosti Alena.
Mišo-2REP

Alena

Re:Francúzska légia - 28/06/2010 23:33
to bych chtěla vidět, jak tě s tvojím niveau generale vzali do legie?
teď mě napadlo, že by nebylo špatné, dát odkaz na tohle forum českým legionářům (nezapomeň, tvý bratři ve zbrani a na specnaz... jak jsi psal, tam to skomírá, ale tady to žije Slovany máš rád a oni by se tady určitě rádi něco nového dozvěděli o chodu legie a popřípadě by se asi i dobře pobavili před spaním třeba by jsi se něco nového dozvěděl i ty... co myslíš, nebylo by to užitečné a přínosné pro obě strany?

Tompek pre 2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 00:19
Ak som podla teba provokatér tak OK. Nebudem sa s tebou hádať. V podstate je mi jedno čo si o mne myslíš... Som si všimol že na mňa nereaguješ ale v pohode... Položil som blbú otázku do ktorej ma nič takže prepáč. Už skôr som chcel od teba mail aby som sa bližšie poinformoval o Legii lebo som si všimol že sa tomu rozumieš viac no rozumiem. Asi by som to mal skúsiť u niekoho iného. Tak prepáč ešte raz. Myslel som to seriózne a vážne... Len hľadal pomoc.....

Tomek pre 2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 00:20
Ak som podla teba provokatér tak OK. Nebudem sa s tebou hádať. V podstate je mi jedno čo si o mne myslíš... Som si všimol že na mňa nereaguješ ale v pohode... Položil som blbú otázku do ktorej ma nič takže prepáč. Už skôr som chcel od teba mail aby som sa bližšie poinformoval o Legii lebo som si všimol že sa tomu rozumieš viac no rozumiem. Asi by som to mal skúsiť u niekoho iného. Tak prepáč ešte raz. Myslel som to seriózne a vážne... Len hľadal pomoc.....

2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 00:22
http://www.youtube.com/watch?v=dtYkN7fkqdY&feature=related
Tá primitívna krava to nikdy nepochopí, preto len tápe kto to je.A ako vznikali pluky Légie. Človek-vysokoškolsky vzdelaný, so znalosťami jazykov, ktorý sa dostal ako cudzinec-dôstojník ČSĽA a emigrant do dôstojníckych škôl vo FR. Preto je teraz dôstojníkom . Vive La France!
A ona chce iniciovať Bezpečnostnú informačnú službu ČR,(BIS) aby kontaktovala Francúzsku vládu?, lebo BISka sa o mňa veľmi zaujíma? Z jej podnetu? Možno-vďaka udávačom Exnerovým. Francúzska vláda sa na ňu vyserie zvysoka a ešte dá podnet na trestné stíhanie v štáte ČR na Exnerových za urážku a hanobenie mena svojho občana.Kto chce kam pomôžme mu tam, do basy pôjde Exner a Exnerová a deti do polepšovne a decákov.
2REP

2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 00:26
Raz si Tompek, raz Tomek, tak kto si vlastne? V tebe by to nebudilo podozrenie? A pýtaš na mňa mail, čo si tu doteraz nikto nedovolil a komunikujem s kopu chalanmi.Slušnými, vzdelanými, a hlavne skromnými.Daj mail, napíšem ti.
2REP

Necky

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 00:31
Tak bečet, jo? To naučím tebe ovečko i tvýho baču. Necky!!!!!!!! Jen si nachystejte velký kotel.

Tomek pre 2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 00:35
Prepáč moja chyba. Ja som Tomek Niekedy sa mi stane že tam priklepnem to P a je z toho Tompek. No to podozrenie to máš pravdu. V dnešnej dobe sa nedá nikomu veriť... Mam taký nick na maily tak sa mýlim. Viem že by som si na to mal dávať pozor... S tým mailom prepáč. Asi som trochu drzý no nemyslel som to zle. Môj mail tompek@orangemail.sk

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 01:00
Zdravým všetkých správnych chalanov !

Kuuua musím niečo dať aj ja lebo už sa to tu nedá čítať !!
Do piči už aj krvavej !!!!!! pani alebo teta „Alena“ ! pre boha prečo už neustále niečo a niekoho tu zbytočne spochybňujete a vyvolávate tu napätú atmosféru už sa na to nedá pozerať ,ja síce nemám žiadne vysokoškolské vzdelanie ale keď niekto napíše v príspevku že chce pomáhať a o stranu ďalej sa vyhráža „Naše BIS se o tebe velmi zajímá“ tak potom toto o čom je ?
Čo to je ? verejné priznanie sa ? provokácia ? zviditeľniť sa ?
Chalani zvážte sami .

2REP si bystrí , je nad slnko jasné o čo tu vlastne ide vyprovokovať i vytiahnuť s teba čo najviac info chápeš to viem to daj pozor .

Tomek pre samarovic.

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 01:11
Dúfam že to si nemyslel na mňa že ťahám z niekoho nejaké informácie (2REP) Priznávam. Položil som pár neprimeraných otázok. No preto som chcel ten mail aby to tu nebolo zverejnené. Nie som žiaden eštebak Ja som len obyčajný chlapec z dediny ktorého zaujala Légia a hľadá informácie pre seba z "prvej ruky"

Tomek

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 01:12
Ja som neškodný občan slovenskej republiky Mňa sa báť nemusíte

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 183 184 185 186 187 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport