Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 184 185 186 187 188 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
Alena

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 06:36

Jardo

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 08:22
A to je tu co toto?????

Valér vysokoškolák

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 14:07
Alena, ty si jedna udavačská hyena, iných slov na teba nemám.Vieš čo to je chrbtová kosť? To asi ťažko, inak by si sa zachovala ako človek a vypadla odtiaľ naveky.Aký máš dôvod, že sa tohto fóra tak držiš zubami nechtami? Verejne si sa tu priznala k udávaniu 2REPa BISke a vo FCL.
Tak aspoň vieme, kto je tu udavač.A ty Majo si jej tu ešte napisal, že si rad že tu je.Tak fajn, super keď sa ti tu pači udavačka.A ešte tu ide naťahať nejakych Čechov, to jej kto toto dovolil? O čo tej hyene ide?
Sa tu rozťahuje ako kukučka v cudzom hniezde.

2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 15:35
Salut slušní ľudia,
Nechajme to už tak chlapi.Osoba, ktorá sa v okruhu ľudí, s ktorými najprv diskutuje, nakoniec verejne prizná k udávaniu, je Judáš. Nestojí mi ani za odpľuvnutie.
Ja mám čisté svedomie-jej osobu som nikdy nespochybňoval, ona moju od začiatku. Cieľ bol asi tu byť veľkou šéfkou a keď to nevychádzalo, uchýlila sa s provokáciam a nakoniec aj k udávaniu.Na iných fórach to asi nešlo, skúšala to tu. Ak tu zotrvá po tom všetkom aj naďalej, tak len potvrdí, že charakter naozaj nemá.
Budem ešte natoľko (na rozdiel od nej) diskrétný a tolerantný, aj keď si myslím, že si to nezaslúži, že informácie osobného charakteru o nej tu písať nebudem. Mám ich, ale nebudem, to by som sa znížil na jej úroveň.

Mňa osobne sa ten nedočkavý Peter nič konkrétne nepýtal. Keby bol počkal, tak ako čakali aj iní, dozvedel by sa určite viac a nie z druhej ruky. A keby nebol lenivý a prečítal si staršie otázky na mňa a moje odpovede v tomto smere, našiel by to.Viackrát sa chalani pýtali, či ich môžu hneď od začiatku prijať do Djibouti, alebo inde. Ale nevadí. A nevadilo mu ani, že mu už nenapísala o tom znižovaní výdavkov a dopade na LE. Lebo vie o tom prd a jej muž takisto. Možno, že som na Petra zareagoval ostro, ale keď vidím otázku o zuboch, som už alergický. Porcelánový zub je zub bez kazu, to vie aj malé dieťa. Zuby treba mať v poriadku a to nielen v LE. To vie snáď každý. A každý vie aj to, že ideálny chrup má dnes málokto. Preto aj LE stanovila pri tests médicaux tolerancie a nielen pri zuboch, aj pri očiach, atd.A v LE sa v súčasnosti- a bude to čím ďalej, kladie čoraz väčší dôraz na psychickú vyspelosť, ako na fyzickú. Vytrénujú ťa tu. Jasné, zdravotný stav musí byť v norme, ale žiadni supermani. A hlavohrude s IQ húpacieho koníka idú prví domov.

Pre Tomek- napíšem, len neviem kedy. Takže dúfam, že nebudeš ako Peter a nebudeš tu o chvíľu písať, že som sa na teba vykašlal. No je možné, že v tejto chvíli už máš mail od tej vševedky, lebo tá sa vrhá na každý kontakt, ktorý sa tu objaví. Ale asi má na to dôvody, teraz už ich vlastne odkryla sama. Možno, že dobrovoľne a samoiniciatívne tvorí databázu pre BIS, keď sa ňou tu oháňa.

Inak Valér vysokoškolák- s tou kukučkou si to vystihol, klobúk dole. Tá v zásade okupuje cudzie hniezda, lebo postaviť si svoje vlastné jej nevonia. Radšej parazituje na cudzích.
2REP

2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 16:50
Salut slušní ľudia,
Rozhodol som sa, že bude lepšie, keď sem nebudem prispievať. Pre dobro fóra a zdravie mojich nervov.Nič v zlom, ale ten čas viem využiť aj lepšie. Budem pasívnym členom fóra, teda budem ho občas čítať, ale nie sem písať. Možno, ale zdôrazňujem to slovo-možno v nejakom vážnom prípade, ak by niekto potreboval radu, ktorú inde nenájde a iní mu nebudú vedieť poradiť. A samozrejme, ak v tom budem vedieť poradiť. Nie som chodiaca encyklopédia LE.
A na vysvetlenie toho problému čo tu teraz vznikol a pochybností o mne- netrápi ma to, ale s mailom, ktorý uvádza Alena 28.6. 13:31 ja nemám nič spoločného. Ak ma považovala za Milana K., bola to jej chyba. Bohužiaľ ale aj môj problém. To s tými kontraktami a dlžkou služby som vysvetlil včera, nebudem sa k tomu vracať. K nedorozumeniu a skresleniu prispel trochu aj Valér (nie Valér vysokoškolák), ale to som vtedy zachytil a bral som to viac-menej ako recesiu.
Ak tu bude naďalej niekto do mňa rýpať, nech si rýpe – jeho vizitka, ja sa už vyprovokovať nenechám.
2REP

Majopre 2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 17:05
A aj ostatných čo sa rozhodnú ako on. Chápem to v plnom rozsahu. Ale sem tam stará partia, dajte vedieť ako sa máte. maily na seba máme. Ak by sa to len tak rozsypalo, dosť by ma to mrzelo.
Takže so cťou a vernosťou, salut.

Tomek pre 2REP

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 17:14
V pohode. Napíš kedy budeš mať čas. Légiu neberiem len ako výlet za dobrodružstvom... Myslím to s ňou vážne takže treba trochu rozmýšľať aj dopredu že čo bude po tom ak tam sa tam rozhodnem vstúpiť a daj bože že ma príjmu. Chcem tam ísť to hej priznávam. Veľmi by som to chcel skúsiť no netreba sa do všetkého hneď vrhnúť horúcou hlavou. Dávam ti toľko času koľko len budeš chcieť. Ak nenapíšeš vôbec pochopím to... A čo sa tej spomínanej osoby a môjho mailu.
Po prvé: Vediem konverzáciu s tebou a nie s ňou
Po druhé: Ten môj mail som napísal tebe a nie jej takže ak je charakter nebude sa to toho starať a ani mi nič písať
Po tretie: To že sa tu spochybňujú identity že kto je kto mi je to ukradnuté. Prečítal som si príspevky od teba a aj od iných ľudí a aj hlupák by pochopil že sa v tom vyznáš. Myslím legiu a veci okolo toho... Nedokážem pochopiť že prečo sa obúvajú práve do teba teba.
Inak... Ja proti tej osobe nemám nič. Ani jej nič nezazlievam. No podľa mňa ty nie si tá osoba ktorá by sa mala stať pasívnym členom tohto fóra. No veď vieš ako sa hovorí. Múdrejší ustúpi..

Tomek

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 17:44
Vstup do Légie je na slovensku ešte stále trestným činom. Ten zákon hlúpy zákon čo to zakazuje ešte nezrušili. Čítal som tu niečo o tom že ak chce niekto vstúpiť do cudzineckej légie treba o to požiadať prezidenta alebo niečo také. Pripadá mi to trochu hlúpe si myslím... Dajme tomu že ak by som o to povolenie nežiadal a nikto by sa nedozvedel že som bol v légii tak by som nebol stíhaný... Alebo ak by som ostal žiť v zahraničí respektíve vo Francúzsku... Ďalšia vec čo ma trápi je úrad práce. To mám ísť tam a im povedať že odchádzam do légie? Tiež je to také pritiahnuté za vlasy Či to úrad práce s tým nemá nič spoločné? Len sa zoberiem a idem preč? Ako to vlastne je s tým povolením a úradom práce...

Majo pre Tomel

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 17:47
Chlape, jeden dobrý človek mi to má zistiť od právnikov. Ale vraj v rámci NATO a zjednotenej EÚ sa môžeš volne pohybovať aj v službách štátu. Preto vznikol aj ten problém s dvojitým občianstvom na Slovensku, lebo Fico nevedel že to je možné. Ale ešte mu to majú potvrdiť právnici pre istotu. Takže tak. Možno nemusíš robiť vôbec nič, iba odhlásiť sa z brannej povinnosti a sociálky a podobné veci. Určite to sem dám vedieť keď napíše.

Drž sa.

Majo

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 17:53
nie pre Tomel ale pre Tomek. Sorry.

Necky

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 18:09
Nazdár hoši!
Taky ho plně chápu a z dnešního telefonátu jsem vycítil, že je totálně znechucen a zklamán z hodně věcí.
Já tady s vaším dovolením občas něco šplechnu, tedy když vám nevadí, že jsem Čech.Třeba Valérovi vysokoškolákovi. Jestli ano, budu to respektovat.
Dnes večer jdeme s Michalem na pívo, a kdyby ho to tahalo k počítači, klepnu mu po prstech.
Mějte se, držte se, nedejte se.Nikomu a ničemu.Necky

Majo

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 18:14
Necky nie že ho sem pustíš. Ale mail by mohol niekedy aj on šplechnúť na všetky strany.
A ty sem jednoznačne prispievaj. Ak máš chuť a možnosť a nič ťa neodradilo. A nevyťahuj že či si Čech a či nie. Česi a Slováci sú odjakživa ako bratia a sestry. A je jedno či je medzi nami hranica a či nie. Alebo nesúhlasíš?

A tu jeden článok.

http://www.cs-magazin.com/2003-10/view.php?article=articles/cs031010.htm

Tomek

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 18:21
Bol som na výberovom konaní do OS SR a som nepostúpil ani cez prvé kolo Mám zvýšený Bilirubín. To sa tvorí v pečeni takže mam niečo s pečeňou. Beriem už tabletky a o mesiac by malo byť všetko v pohode. No Do armády môžem vstúpiť až za pol rok. Ešte stále mám pred očami ako ten posudkový lekár môjmu menu dal pečiatku NESPÔSOBILÝ. Príde to človeku ľúto ak príde o svoj celoživotný sen. Robil som pre to všetko aby som bol najlepší. Nepijem, nefajčím a tvrdé tréningy sú na mojom dennom poriadku. Teraz sa mi otvorila dvere do sveta. Rozmýšľam... Buď skúsim tu légiu alebo počkám na nasledujúce výberové konanie do januára. Mám 20 rokov a na légiu mi to pripadá trochu skoro. Neviem čo mám robiť. Armádu mám v krvi. Zaujíma ma všetko okolo toho... No pol rok čakania je strašne veľa...

Valér vysokoškolák

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 19:03
Júúúúj, dačo som asi posral.... Necky niééé, preboha,teba sa to netyka.Ty si súčasť fóra, ja som myslel to tak, že sem tá ženská naťahá takých provokatérov ako je ona.Mne Češi nevadia, v Čechach máme aj kopu rodiny, tak ako by som mohol mať niečo proti tomu.Aj si myslim, že by nevadilo keby tu boli aj českí legionári, aspoň by sa to možno spestrilo a 2REP by sa „niečo dozvedel o legii“.To myslim ironicky, neuraz sa 2REP alebo Mišo, ak ťa tak môžem volať. Viem, že si oveľa starší tak mi je aj blbo ti tykať.Ale na fóre je to snáď dovolené.Ja som inak ten pôvodny Valér, len som si dal toho vysokoškoláka preto, aby ste si ma neplietli s tým druhým, čo je asi legionár,lebo henta už hneď na mňa vyletela, že som na výške a hneď zas v légii.Keby poriadne čítala tak by sa dočítala.Len hneď po každom ide ako pátraci pes a to mi je strašne protivné. Prepáčte chalani ale ja keď len si na ňu spomeniem čo tu narobila tak sa mi nožík otvára vo vrecku,no neviem si pomôcť za boha.

peter

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 19:08
boha necky co ty tu trepes za blbosti? kto tu ide robit manekyna ta praca by ma nebavila. Pytal som sa na to prave z toho dovodu ze viem ze tie zuby budu uz asi krehkejsie tak ako sa tam na to pozeraju. Od toho tu toto forum je aby som sa opytal. Mymochodom tie zuby co hovoris to su zivicové a tie su najmenej kvalitne korunky bo su velmi pruzne. To lenaby si do buducnosti vedel. Ale jako udajne sa mozem s tymi porcelanovymi zubami aj venovat boxu tak by mali byt relativne pevne.
no odpoved som uz dostal. a nepís tu na mna prosim ta blbosti. nerobím to ani ja nerob to ani ty. Cez net tu ja nikomu nenadavam ako nejaky kripel

2REP. Ja som nepísal ze Alena je správna ani nic podobne, proste mi tu poradila a tak som jej bol vdacny za pomoc. Neviem co presne spolu mate ale chvate sa tu ako male deti. O nic tu nejde, proste tu o legii diskutujete a davate si odkazi a pozdrai navzajom no nedokazete sa ani cez internet zniest co nechapem. Ale to je vasa vec. Tiez som sem NIKDY nenapísal ze si sa na mna vybodol, to by som si ani nedovolil lebo je to tvoja vec ci mi odpíses alebo nie, tak neviem preco píses hluposti. Inak skoda ze tu nbudes prispievat kedze si tu zo suverenne najvacsimi skusenostami. Tak ti prajem nech svoju sluzbu vo FL uspesne dovrsis a mozes mat potom volno.

Prosím cas uz si tu nevymyslajte blbosti s tym co som udajne popísal ok.

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 20:05
Necky !
Keď pivko budete spolu piť tak sem niečo pre nás starú partu dajte keď už pri tom pivku s vami nebudeme . MERDE ! všetky špiny, hyjeny a konfidenti , ste nám ukradnutý !!! Boli tu a vždy budú a nie len tu !!! Slušný a správny chalani čakajú že napíšete .

Majo pre Samarovič

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 20:10
Samaroo, kurvá, ale si to krásne teraz napísal. Klobúk dole zasa raz. Neni možné aby na toto nezareagoval aj Michal.

Takže Michal, buď solidárny (vooči starej partii) a neopúšťaj nás.

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 20:10
http://www.youtube.com/watch?v=ALfJiS5aacc&feature=related

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 20:14
Majko !!! si tu tak potichu jasne že musí ! veď nás tu nenechá len tak napospas
no nenasere ta to ? idú piť to pivo bez nás boha tam !

Majo

Re:Francúzska légia - 29/06/2010 20:15
Samaro, no veď sám vieš, že som taký duch. Vzdialim sa na pár metrov a je ma problém zazrieť medzi stĺpmi na lampy.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 184 185 186 187 188 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport