|
|
Re:Francúzska légia - 30/06/2010 16:35
Zdravím ťa, je to super riešenie. Ale sám si mohol vidieť že nefungovalo. Ale to je jedno. Človek sa niekedy pobaví na neinformovanosti, vyhrážkach a podobne. Aj keď ma to už trochu vytáča ale serkám si na to. Ale ak by to malo byť tak, že odídu správny, tak to si radšej niekde založíme svoje vlastné fórum. Či cez nejaký server alebo facebook to je jedno. ja s tým nemám problém.
Drž sa, s pozdravom Majo.
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/07/2010 00:03
Zdravým všetkých správnych chalanov !!!
JAA kua chlape konečne ! lebo presne to vystihol Necky už sme ta tu skoro pochovali kua! tak keď bárz kedy čítaš aspoň krátko napíš či je všetko v porádku a keby ne tak ideme na pomoc nie sme od seba ďaleko
Majko aj ja som písal Camerone ale zatiaľ žiadna správa keby si tiež niečo vedel napíš /vieš kam/ NECKY POZDRAVUJ 2REP-pa OD VŠETKÝCH !!!!
Chlapi držte sa kurva !!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/07/2010 00:07
Písal som, ale asi zatiaľ preráža úspešne. Dúfam. želám mu to. Počuj, ak si na facebooku zaregistrovaní, nájdi ma podľa môjho mailu. Mám kontakt aj na camerona tam. Ak tam nie si tak nič. 
JAA aj ty by si ma mohol skúsiť nájsť.
Držte sa chlapíí
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/07/2010 00:17
Chlape, dlho som ťa tu nevidel. Už mi to dlho vŕta v hlave. Daj vedieť čo a ako. Či sa darí. Ak nepríde odozva píšem mail
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/07/2010 15:05
Nazdaaar klucii, Ted jsem pred pulhodinou mluvil s 2REPem, mam vzkaz pro Tomeka,ze jde bud volat nebo osobne k lekari a zjisti mu to. Vecer jdeme zas na dva kousky protoze je silene horko tak napisu ja sem, nebo on na mail.Doufam. Brano, ty jsi teda radny rizek.Chlamu se porad nad tou pisnickou.Ty jses tady jednou za pulrok, ale kdyz uz, tak to stoji za to, bravo! Tu zenskou asi roztrhne... A Majo, piva ceskeho ale i slovenskeho je tady dost, my s Medou jine ani nepijeme.To francouzske nic moc.Cognac a vino maji ale skvele. Ted jsem obratil jeden tuplak pro roztazeni cev. Tomu boreckovi jsem radeji nic vic nepsal i kdyz byla chut na vetu ze kdyby me to rekl z oci do oci, v mziku by byl on sam kriplem. On by se dole pochcal a posral hned prvni den, tady na foru je borec jak svina.Ale srat na nej. Vice vecer kluciii, jsem ve meste a maji tady na pi...u klavesnici. A horko k zalknuti.Tak zatim Necky
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/07/2010 15:23
Potom, keď náhodou budeš s 2REPom, tak odkáž prosím ťa, že má mail odo mňa. Našiel som pre neho jednu fintu tak nech sa na to pozrie. 
S pozdravom Majo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/07/2010 21:02
Je tu ten chalanisko ktorého veliteľ nepustil na výberové konanie do 5. PŠU? Napíš! Aj mail. Mám niečo čo by ťa mohlo zaujímať. A dúfam že nie si špiceľ.
S pozdravom Majo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 17:55
Serete sa na to všetci?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:33
• Oj ty ne večer… • • http://www.youtube.com/watch?v=1KoNUYLBnX8&feature=related
• Oy its not evening, not evening Didnt sleep at all, Didnt sleep at all, Oy, and in my dream I saw.
In the dream I saw, My black steed, Went to play, and dance, Started fooling under me.
Oy, the evil wind arrived, From the Eastern side, And tore off the black hat From my strong head .
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:37
Preklad trochu na hovno, ale moja nemanželská dcéra by vedela zaspievať dobre.Mišo P.S.: Z nikoho si nerobím srandu.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:44
Navštív prosím ťa mail. Ďakujem. To len ak by náhodou.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:49
Bolo to čistou náhodou. A spomenul som si, kurnik, ja o tom odniekiaľ viem. A vidiš to? Odtiaľto. A trafil som sa so všetkým? Lebo som napísal ako to môže byť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:51
šak ti môžem poslať aj kde to je, ale asi sa to nehodí cez mail tak konkrétne.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:52
Inak mám dojem, že by si našiel aj čerta v pekle... Smíííích. Ale tá sova tam sedí, len hodnosť je trochu vyššia,SCH mám dávno za sebou.To je poddôtojník .Srry Majko Som dôstojník. Mišo http://www.youtube.com/watch?v=tbL-BoHUG6U
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:53
To ja viem, práve preto som si tým nebol istý. Lebo šak si to tu písal. Ale tak vieš, ono to tam mohlo byť pomenené aj identity a aj hodnosti ako to väčšinou býva u spec. ops. Kto vie.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 19:55
Pamätáš, čo som ti raz písal? Keď tu nebudem ja, veď to ty. Nezahanbil si forum.Ostal si verný. Honneur! Michel.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/07/2010 20:00
Len tu ticho ostalo po všetkých. A ty tu budeš. Je to rozkaz. použijem tvoj smích. Ja nemám tvoju predvídavosť ktorá už odhadla mnoho charakterov aj tu na fóre. Tak by si sa mal niekedy ukázať chlape.
|
|