|
|
Re:Francúzska légia - 17/07/2010 10:39
jj to bude najrozumnejsie aj ja tak cem spravit aj cme sa dostat na misie ...aki nie legia to isti
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/07/2010 11:43
matus napísal: jj to bude najrozumnejsie aj ja tak cem spravit aj cme sa dostat na misie ...aki nie legia to isti
no veru legia posledna šanca ako sa stať vojakom heh armada ma take požiadavky nesmyselne ako napr maš cholesterol trochu nad normou a už nemožeš isť a doktorka mi povedala že ako im to može vadiť že to je pohode ešte taka smeť to je len kua ale čo už.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/07/2010 16:06
no jasne su cudny ale tak co ja viem mne vysli setky testy chvalabohu ok a aj fyzicke som spravil len ta 12 minutovka ma zmohla ale inac ok no aj psichicke dali sa ... no ved uvidime drzim ti palce nach ti to vinde tuno na sr
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/07/2010 16:41
Tom este ti cchem dat moj mail ked sa rozhodnes ist napis matus.lazarek@gmail.com kto bude cet ist napiste mi na mail pokecame spolocnost by bodla
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/07/2010 18:48
matus napísal: Tom este ti cchem dat moj mail ked sa rozhodnes ist napis matus.lazarek@gmail.com kto bude cet ist napiste mi na mail pokecame spolocnost by bodla
dobre dobre napišem ti čim viac nas bude tym lepšie
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 10:00
nazdar chlapi mam malo casu tak vas len takto zdravim z castelu z druhej kompanie;;; ked budem moct ozvem sa normalne napisem drzte sa Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 10:03
camerone napísal: nazdar chlapi mam malo casu tak vas len takto zdravim z castelu z druhej kompanie;;; ked budem moct ozvem sa normalne napisem drzte sa
nazdar jasne ozvi sa pokecame
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 12:09
cim viac vas pride naraz tym mensia sanca na uspech... Doporucujem ist solo max dvaja..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 14:37
no jasne to m ije jasne cim menej tim lepsie ale zase sam sa asi velmi neodhodlam ist dakam kde nerozumiem nikomui vies predsa dvaja je to lepsie
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 14:56
mozem sa este opitat pls poradte mi ak oto vlastne teraz funguje v legii hlasi sa tam vela ludi alebo ak oto je pocu lso mze male strediska zatvaraju pre malo miest ci co pls dajte mi vediet dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 15:49
ak niesi odhodlany nikam ani nechod...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 17:42
pocuj a kedy chces ist? ja som nad tim premyslal ze pojdem tiež ale neviem rec.. pis na mechanik231@azet.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 18:58
http://www.youtube.com/watch?v=Tq6fgg4ZioY&feature=related Z ucty voči Samarovi.
A kokotikovia-nepíšte.Toto je fórum o Légii a nie o slohových prácach pubišov. Nie, zuby 80 %, psychická znalost minimálne mojich starých ne-(zatial) legionárov, ktorí vás s radostou pošlú do piče za hlúposti.Počúvajte kokotíkovia rady Samara, Maja, JAA, Camerona(Marek, prídem za tebou do 4.Re). a chlapov čo niečo vydržali, sú v civile(zatiaľ) - na Mareka, Rocco a inych... psst. a choďte spinkať. LE je služba vojne, nie je to kojná.Mám 46 a utriem vás, len to zahučí! Michal/CM/.2REP Honneur et fidélité!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 19:37
No Majko nám zaháľa, tak toto teda nie. Legionár musí byť byť od rána do večera v pohybe.Aby nemysleli na pičoviny.Smííích. Majoslav,a preklad-a už aj.Odhalil si a vyňúral ty hajzlík si našu poloCie, dookola, tak sa snaž! Siú je Sioux, toľká nápomoc--- smííích ...som zvedavý. Ale je to cíbrenie trebárs aj angl, jazyka. Tí si o nás chvíľu myslia, že sme opice, potom kľaknú. Mišo http://www.youtube.com/watch?v=SnJL4ErQK8k&feature=related
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 22:14
Sorry priatelia, ale toto je best duo I ´ve ever heard. Čo som počul. A necenzurovane.. http://www.youtube.com/watch?v=_RLiuPRMJy8&feature=related
pozrite ako Kris kontruje tou gitarou... a tie slova.... bohužiaľ je tam aj orkester. Ale - dvaja country guitar legendy...Drinking bastards, loved /w/by all world. Každý ich zatracuje a pritom ich má rád.
Mišo P.S. Na otazky odpoviem zajtra.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 22:23
Hlavně, jak tak koukám, abys jsi se z toho blaha neposral.Za dva týdny nejseš capable napsat sms. Jinak nazdaááááár Méďo a hoši,hoši.Hovno není v koši. Necky Malý harant a ženská-horší než 3.REI.Přísahám. Z.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 22:26
salut chlapi!!v prvom rade cau michal ,,akurat som dnes rozmyslal,,ze co je s tebou,,a pozri saa CAMERONE som rad ,ze si tam kde si ,,ani nevies,,ako ma ta sprava potesilaa ,,,drz saa tam !michal ty kade letas ty vlku jeden,,takto daleko od smecky (smiiich)napisem ti mail!a co sa tyka toho ,,kto ma koho pocuvat,,hovorim otvorene ,,mna tuna nemusi pocuvat nikto ,,staci ked budete pozornee citat ,,a az potom sa pytat ,,kto ma nieco v hlave to pochopy,,a kto nie,,je mu zbytocne nieco vysvetlovat asi tolko k tomuu !a co je zo samom ??michal nieco si tuna spomynal tak neviem teraz ,,inac ako sa mas ,,karel sa ma ako nevies ?? salut!
|
|