|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 22:47
http://www.youtube.com/watch?v=_iYA7BPT_iE rýchlo Robko, lebo jeden príspevok už mi " záhadne odišiel" Necky už má prázdne gule, ale na *SVK pôjde. Vyjebaná slovenská klávesnica! Napíšem radšej zajtra, plno kok.... Inak pohoda, každú chvíľu som teraz ako handra.Veď sa postarali, aby som"reprezentoval". Vyjebanci! Mišo
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 22:51
Zdravým Vás chalani ! všetkých správnych s partie !
http://www.youtube.com/watch?v=Tq6fgg4ZioY&feature=related veľmi ti ďakujem ! 2REP
Camerone nech žije ,u mňa si macher !!!
Nazdar JAA všetko v porádku Majo ! kde si boha bohového
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 22:53
Inak efektné, ale málo účinné,je to proti jednému. Ja osobne používam Bruce Lee´s nunchaku in action, obrana proti piatim min. Kua, teraz som borec, čo?? Smíích. Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 22:56
No duch po polnoci... to už je zvykom, Porad letim pre demi sec, necx sa spamätám.... Samaro-zabíjaš v lufte... Aj žiješ???
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:01
nieco na zasmiatieeee he .. http://www.youtube.com/watch?v=Hu60Xal2T_g&feature=player_embedded co na to poviteeee ??? tak bude to stretkooo ??aspon tak som to pochopil,,sak aj ty"michal ,by si mal mat uz dovolenku konecnee?? (smiiich)samoo a ty akoo sa mas ? my mozmee aj zajtra stretnut,,idem do ba na skoook,,by som sa kludne stavil cestou u vaas ,,
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:11
Inak v 46 som sa naučil fajčiť. Haiti.Geneviéve fajčí ako fabrika, nikdy jej popolnik nesmrdel z úst, ako to tieFrancúzky robia..A ešte sa aj potápa.Idealisti, čo si myslia, že zachránisa svet, chechecha.+Jeden výskum a bude po zelených. len idealisstov je vela. Zralokov na vas... počkajte 29.7., Príjde aj korytko, neboj sa to si nenecha nujsť. Jemu je hej-cicivil. Som na sračky........................Michal
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:13
Majko, naš včielik majik doletel...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:18
hahaha cau majo,,odpadnem,,ake prirovnaniee ty musis vyzeraz misooo )
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:19
Chlape, tebe dnes nejak veselo.  Čo dobrého tam pri tebe stojí v obale skleneného charakteru? Alebo to je len taká nálada super?
Vieš čo mi to trvalo kým som doletel? Som tu hodnú chvílku nebol.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:25
Odporúčanie: Dobrá vec na nohy, na strom priviazať nejaké stlmenie podobné tvrdosťou box. vrecu, a kopať, kopať kopať. Brutal sa dá nacvičiť technika kopu a aj silovo to ide nahor. No pozor, strečing aj pred aj po pokiaľ nie ste rozťahaný lebo sa môžete tak dobre potrhať.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:27
Obal oceľového charakteru.... hamlet´ s question-to drink or not to drink. Smííích. Marek ešte nemá vyhraté, ale mám z neho radosť. postupne mi odídete všetci,ale to je zákonitosť vývoja. Necky odišiel a ja ....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:30
Majo!!! žiadny legionár nie je brutálny! Raz! a navždy!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:30
Michal, vieš, v podstate ti odídeme. Ale v podstate ti aj prídeme. Hneď potom spravíme nejakú action na legionársky spôsob všetci pokope. Ako sa patrí.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:33
To brutal malo byť ako super, alebo rýchlo. Také synonymum. Nebolo to také ako si to zobral. Ja to tak používam. Napríklad že voda bola brutál studená.  Nenarážal som na pravý význam.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:37
O kvalitách légie svedčí skoro každé jedno oficiálne video armee de terre. Viac ako polovička propagačných záberov je vždy z dielne legionárov. Takže aj oni chcú ukázať tých najlepších ľudí a charakter skupiny. Sú najlepší. Nikto ma nepresvedčí.  To sú ľudia. Ani stroje, ani vojaci ale ľudia plniaci úlohy vojaka. Legionára. Dúfam že súhlasíte. 
Zo schválnosti si pozrite nejaké na youtube.com
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/07/2010 23:50
Michal, ty by si mohol vedieť. By som potreboval nejaké užitočné rady o horolezectve. Chcem začať trénovať skaly trochu. Mohol by si niekedy ak by bolo treba?  Ďakujem
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 00:05
Majo pár dní späť som zaregistroval v telke správu že nejaký mladý horolezci niečo nacvičovali pod Zoborom a zdrbali sa do rokliny ,záchranári mali robotu . Nemáš v tom prsty ?
|
|