|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 00:07
Nemám, ale asi viem kto to bol. Nebol jeden z nich z Levíc? Či to nevieš?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 00:42
No, tam on určite nebol. Tak na malú potrebu išiel. Dobre som sa pobavil. Nepríjemné síce ale mohol sa priznať. Určite robili voloviny. Ako to býva stále. No nie?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 15:18
http://www.youtube.com/watch?v=ccRLFLjxDrI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=B9f5BQHF96M&feature=related Podľa môjho martinského vkusu má yxové nohy, asi málo jazdila na koni, ale hlások má super. Tak borci, kto dá preklad hymne de RF? A netrúfajte si, lebo vás vycvičím na posledných 9 –tich slokách . Viete, .... o zarm sitvajan....počúvajte to... chorus... Zase ma JAA ukľudnil.Robko, neboj, dáme to pivko konečne. Pre mojich- kurva však už to tých pár dní vydržte, do pitvora!Čo ste furt ako tie , prepytujem... Skôr odpovedzte sami sebe, kde je teraz 27.BRD-tirreurs de PPA v hodnosti Col.TSR a kde sa operuje a v ktorých krajinách bez vedomia "NEJAKEJ VLADY" Kurva,zase budem mať zaracha... Mišo (C.M.)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 15:40
Inak o tom horolezectve-popri vojen.škole som robil aj akrobatické lyžovanie v BB, bola to za socíku jediná škola, a mali sme tam aj také hodiny ako je liezť po skalách aj podobné veci, čo ma popravde nenadchlo, lebo od mála som liezol na Maguru sám a žeby som počúval n ejakého kapitána, čo trepe, to na to mám dosť tvrdú gebuľu.U nás, konkrétne v pluku sa dosť lozí, a Karel možno by vám potvrdil, že nie sme sráči, keď všetky BS..... robia práve parašutisti u nás. Dôstojnícka stáž 2 roky na Calvi mi nedokázala, že sme vrany. Takže- na pivo do St.Christol. Slováci! Mišo-C.M.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 17:30
http://www.youtube.com/watch?v=pdHWRMql38A&feature=related tak čo? Marek, nenadúvam sa tu, nemám prečo, ale som rád, že si pred odchodom dal ..... 2 Cie- no... dúfam že nepropagujem a aj tak viem, že si napísal v žiadosti 2éme REP. Ja osobne by som Kysučana videl v Alpách a v 2. REG. Ale- c´est la vie... Mišo
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 19:38
ahojte! pisem zase len narychlo samozrejme dakujem zajtra pozajtra testy nedela pondelok utorok red marche uz sa neviem dockat
pariz je krasne mesto mali sme tam remise kepi blanc les invalides perfektne
malo by byt aj video na youtube ak ho najdem dam ho tu len prosim o chvilu strpenia
ahojte vsetci
marek.... momentalne som ... Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/07/2010 22:46
Zdar vsetkym. Som sa tu dlho neukazal. Nasiel som si zamestnanie v PP ako barman tak teraz velmi nemam moc pristup na internet. Som tu ubytovaný na takom internáte lebo domov to mam 130km daleko tak sa mi neoplati dochadzat. Cez svoje volne dni trenujem este viac ako doma kedze nemam na izbe PC ani TV tak zabijam nudu sportom. Inak.. Rozmyslal som ze si kupim knihu Francuzcina pre samoukov za 13€ s CD tak preco by nie Ak by boh dal a by z motyky vystrelilo na dalsi rok by som skusil tu legiu. No nechcem tam ist ako hlupa truba Aspon nejake tie zaklady francuzciny by sa mi zysli a este aj s tym preningom sa zlepsim... No aspon dufam...
Pozdravujem vsetkych spravnych ludi...
Tomek
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 01:15
Chlape ak je to tá červená kniha formátu A5 tak odporúčam. Vážna vec to je.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 01:19
Chlape, drž sa, dúfam že si našiel to čo si hľadal. Čoskoro sa tam hádam vidíme. Všetci.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 01:20
Michal, myslím si že človek čo má za sebou polovicu toho čo ty, si môže dovoliť aj omnoho viac. úcta moja k tebe. S plnou vážnosťou a pokorou. Drž sa aj ty.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 02:43
ok, pochopil som. maš to, čiže lepšie-máte to tu mať.Ale hlavne potom, keď ty sám tu nebudeš ťahať fízlovky, a nebudeš ťahať info cez jebnutý Facebook. Majo ty maš 19 a ja 46. trochu rozdiel, nie?Merek B. je rád , že je rád, neni to tak Camerone? Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 02:47
Neviem či toto myslíš v zlom alebo v dobrom teraz.  Ale nebudem sem ťahať nikoho už ja radšej po mojej skúsenosti. A z facebooku info neťahám. Nie je aké.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 15:12
No tak bol som pozriet v knihkupetstve a mali tam niekolko knih. Neviem ktoru mas na mysli ty ale bola tam nejaka myslim ze to bola cervena. Neviem aky to bol nazov tej knihy... Myslim ze to bolo po Francuzsky za 3 tyzdne ale nie som si isty. Mozes mi prosim poslat link s obrazkom tej knihy co myslis ty? Ak to nie je problem pre teba samozrejme...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 15:53
Oplatí sa to aj s CD. 3 CD sú k tomu. je to nákladnejšie ale mne to pomohlo. Málo som sa tomu zatiaľ venoval. Prešiel som zatiaľ len 2 lekcie ale vedel by som už povedať kto som čo som a na čo som tu. 
http://www.martinus.sk/?uItem=67521
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/07/2010 15:55
Vymysleli atómovú pálenku. Testovali ju Američan Rus a Slovák. Pol deci vypil Američan, spadol a zostal ležať. Vypil Rus striaslo ho a povedal charašó. Vypil Slovák a povedal: to je hnus, ešte to len vymysleli a už to riedia vodou.
|
|