Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 5 6 7 8 9 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
1REC

Re:Francúzska légia - 15/12/2008 23:50
Ked vstupis do L.E. tak ti zmenia meno.. datum narodenia. atd. , ku tvojej pravej identite sa mozes dostat az po roku sluzby /pokial nemas nejake problemy pre ktore by to neslo/ zial do 5 rokov ma kazdy legos vedeny ucet na La poste, takze do 5 rokov nieje mozne aby si si nechaval posielat zold na ucet niekam inam.. Proste musis ist do banky /La poste/ vytiahnut peniaze.. ist do inej banky a poslat peniaze na ucet do zahranicia kam chces.. vadcsinou poziadas niekoho kto uz ma vedeny ucet v normalnej banke aby ti urobil transfer.. ucet v inej banke je povoleny az po 5 rokoch sluzby.. velmi vyuzivana je moznost posielat peniaze i z La Poste ale cez Western union .. co ale komplikoval fakt ze je to drahe.. a na slovensku nebolo doteraz zavedene euro.. takze si stracal i na kurzoch zmeny mien. Takze aby som to zhrnul.. Armada ti posiela zold na ucet len v FR.. do 5 rokov sluzby je to La Poste.. po 5 rokoch si ak chces mozes zmenit banku.. ale zold sa neda poslat rovno na ucet do banky v SR.

Pavol sold.

Re:Francúzska légia - 16/12/2008 20:49
Salute 1 REC. Vrelé dik za informacie, ale mam na teba ešte jednu otázočku? Kedže som bol vojak v OSSR tak mám to uviesť ked budú robiť o mne náborovú zložku? Vieš starý idem vo february a bol by som nerád keby ma vrátili pre niečo čo som nemal povedať. Salute

Pavol sold.

Re:Francúzska légia - 16/12/2008 20:53
Salute 1 REC. Vrelé dik za informacie, ale mam na teba ešte jednu otázočku? Kedže som bol vojak v OSSR tak mám to uviesť ked budú robiť o mne náborovú zložku? Vieš starý idem vo february a bol by som nerád keby ma vrátili pre niečo čo som nemal povedať. Salute

1REC

Re:Francúzska légia - 17/12/2008 17:02
Povedz pravdu, ak nechces.. tak si pamataj co si hovoril predtym aby ta nik nenachytal na opakovanych pohovoroch na gestape. A hlavne nerob zo seba RAMBA, takych tam nepotrebuju.

filip

Re:Francúzska légia - 17/12/2008 19:44
1REC možeš mi odpovedat na jednu otázku ja som tak počul že až 80% su najdoležitejšie psychotesty pri vstupe do FL je to pravda alebo nie za odpoved vopred dik.

laciko1410

Re:Francúzska légia - 18/12/2008 00:35
chcel by som sa stat clenom legie a chcem sa dozvediet co najviac

1REC

Re:Francúzska légia - 18/12/2008 14:03
Ci su psychtesty 80 percent prijatia do L.E., tak to asi tazko, najdolezitejsie su to pohovory na Gestape ktore su 3x , ludia ktory su vyberany do L.E. su vyberany podla urciteho modelu.. profilu.. Mohol by som Vam povedat.. co mate povedat.. ako sa chovat.. aby sa vase sance na prijatie zvysili.. ale neurobim to.. nebolo by to spravne..

1REC

Re:Francúzska légia - 19/12/2008 18:11
pls porat mi to

1REC

Re:Francúzska légia - 19/12/2008 18:12
ja sa tam chem dostat proste bit vojakom

filip

Re:Francúzska légia - 19/12/2008 19:14
Počuj 1REC kedy je najvhodnejšie obdobie na vstup do legie .dik ya odpoved

1REC

Re:Francúzska légia - 19/12/2008 20:17
Osobky co keby ste pisalis em pod vasim nickom.. to patri hlavne ludom co sem napisali pod mojim nickom 1REC /ide o dva posledne prispevky pod 1REC/

Na otazku .. kedy je najvhodnejsia doba.. nieje ziadna odpoved.. ale povedzme ze v zimnych mesiacoch.. je menej ludi..

filip

Re:Francúzska légia - 20/12/2008 17:48
1REC ešte jednu otázku na teba ako dlho si bol v legii a čo by si odporčil takým ktorý tam chcú ist za odpoved dik.

1REC

Re:Francúzska légia - 21/12/2008 02:17
Nic v zlom ale co tak si precitat prispevky trosku dozadu, nerad sa opakujem, a pytate sa do okola to iste.

filip

Re:Francúzska légia - 21/12/2008 13:38
Sorry 1REC nejak som nato zabudol .

angel

Re:Francúzska légia - 22/12/2008 13:34
ta pekne daj aspon nejake typy nech sa nam sance zvisia pls na prijatie do legie

alebo da sa to niekde nastudovat ci najst na nete
vies nechcem to skusat ja sa tam chcem dostat

dnh

Re:Francúzska légia - 27/12/2008 22:40
zdravim 1 rec.mam nejake tie laicke informacie o legii,ale potrebuem niečo viac.začnem od začiatku ako by som mal formulovať povolenie prezidentovi,teda ako prečo.dalej aby som neurobil hambu narodu ,čo sa tyka behu nemam problem ,ale silove prvky su zle.podla tochto fora je najdôležitejšia psichyka čo zvladam.na koniec len tolko že každy potrebuje trochu postrčiť.dakujem za odpoveť

angel

Re:Francúzska légia - 29/12/2008 09:01
jj to by sa hodilo , nejake take info ak mozes tak prosim pomoz lebo tiez nwm ako treba napisat tu ziadost prezidentovi
ak vies nejak pomoct tak mi napis na cs_loading@azet.sk

ma

Re:Francúzska légia - 30/12/2008 16:50
[a je tu asppon niekto kto tam uz bol?????[size=4][/size]

Legio Patria Vostra

Re:Francúzska légia - 02/01/2009 18:22
Tina napísal:
Boha ... keby som chlap, tak ma nič nezastaví a spravila by som pre to všetko, aj nemožné .. .. naozaj baba nemá ani najmenšiu šancu sa tam dostať ??? Chlapi ZÁVIDÍM VÁM , tak nech sa tam dostanete všetci čo chcete

nemas co lutovat teda pokial ti vadia hlupaci pretoze tam ich je skutocne dost nenavidel som legiu ale lutujem ze som odisiel

legia

Re:Francúzska légia - 03/01/2009 18:15
kedy sa poplati stupit do legie zime alebo na jar alebo v lete alebo jeseni a kedy sa ich najmenej hlasi pls poradte

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 5 6 7 8 9 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport