Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
Zdeno z MT

Kartágo tours ma podviedlo - 17/07/2009 21:06

Kúpil som zájazd do TUNISKA ostroj Djerba do hotelu Garden Park, predali mi ho ako 4* oficiálne to je 3* a reálne 2 *
S programom AI. Na každý drink som čakal min 10 min
Hrôza
Na moju reklamáciu odpísali že je všetko OK a že maličká chyba v katalógu predsa nič neznamená, aj keď v zmluve sami napísali, že katalóg je nedeliteľnou súčasťou zmluvy.
Ten podvod im nedarujem!

Lea

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 11/06/2010 18:10
Kartago Tours ma viac spokojnych klientov, ako nespokojnych, my sme s nimi dovolenkovali uz dva krat, a vzdy sme mali sluzby zabezpecene, ake sme si objednali.

Isis

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 31/07/2010 20:46
Prečo si, milí cestovatelia, nepozriete pred kúpou zájazdu viaceré nezávislé zdroje? Net je plný recenzií, kde máte informácie "z prvej ruky", existujú aj webstránky hotelov, s množstvom fotografií a informácii...a určite je hotel ponúkaný aj inými cestovkami, kde by ste si zmenu v kategórii určite všimli. Treba len trošku polistovať na nete a spraviť si pred kúpou malý prieskum. To sa naozaj vyplatí... Na podobné omyly (či podvody) zo strany cestoviek by ste potom nenaleteli.
Osobne mám ale s Kartágom tiež (už trikrát) dobré skúsenosti, aj keď určite majú aj svoje chyby a sem-tam im asi niečo nevyjde. Dovolenka je vždy tak trochu lotéria...

Mipo

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 26/09/2010 10:43
Kartágo tours je podvodná ck,môžete si pozerať popisy a recenzie hotelov koľko chcete ,keď po prílete dostanete informáciu o tom ,že Váš hotel nie je zaistený a pôjdete do iného hotela.Stalo sa 17/4/2010 v Antalyi,bez ospravedlnenia s ponukou kompenzácii,ktoré neboli.Opakujem Kartágo nekoná seriózne.Pracovníčka CK p.Fojtíková 3 dni pred odletom na priamu otázku,či je všetko v poriadku priamo odpovedala ,že áno.Taktiež urobila aj pracovníčka CK na letisku pred odletom t.j. 2,5 hod pred tým ako nám to oznámili na príletovom letisku.Sú to klasický podvodníci.

Mipo

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 26/09/2010 10:45
Kartágo tours je podvodná ck,môžete si pozerať popisy a recenzie hotelov koľko chcete ,keď po prílete dostanete informáciu o tom ,že Váš hotel nie je zaistený a pôjdete do iného hotela.Stalo sa 17/4/2010 v Antalyi,bez ospravedlnenia s ponukou kompenzácii,ktoré neboli.Opakujem Kartágo nekoná seriózne.Pracovníčka CK p.Fojtíková 3 dni pred odletom na priamu otázku,či je všetko v poriadku priamo odpovedala ,že áno.Taktiež urobila aj pracovníčka CK na letisku pred odletom t.j. 2,5 hod pred tým ako nám to oznámili na príletovom letisku.Sú to klasický podvodníci.

ROXORO

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 04/10/2010 10:59
čítam a nerozumiem. Tento piatok som dorazil z Turecka. Užil som si super dovolenku, celé lietadlo s Kartago cestovky bolo spokojné, všetci dobre naladení, zábava, všetko úplne pohoda. Posledný večer sa nám síce ochladilo ale inak bola celá dovča absolútna bomba super. A to sme boli s Kartagom. To, čo tu píšeš mipo že Kartago je banda podvodníkov je silná reč. Akože ja síce nechcem zastávať niekoho, a už vôbec nie nejakej komercie a pomáhať v dobrom mene, ale tvoj postoj absolútne nechápem. Neviem čo presne mohlo byť tak zlé, upresni, z ktorého hotela si prešiel do ktorého hotela a čo tam bolo zlé? nesťažuješ sa dúfam že si z *** prešiel na ***** a mal si ešte lepšie?

PS: pls aký je to ten klasický podvodník?

MIPO

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 15/10/2010 16:23
Klasický podvodník je ten,ktorý nevymyslí nič nové ale požíva už metódy zažité alias klasické.To je napríklad tajiť do poslednej chvíle zmenu síce z 5 hv . hotela stojaceho 4 roky do 5 hv. rezortu staršieho s nižšou katalógovou cenou.Určite by Vám na pohode nepridalo keby ste si starostlivo vybrali hotel Vám vyhovujúci,prečítali ste si o ňom niekoľko recenzii a odporučili Vám ho priatelia a po prílete Vám oznámia ,že idete do iného hotela .Cestou k tomuto hotelu by sa Vám isto spievať nechcelo.Bolo nás viac ,niektorí po príchode do hotela ubytovanie vôbec neprijali a vrátili sa späť ,časť zostala .Keby som si bol vybral hotel, v ktorom som bol,vedel by som do čoho idem a nemal by som výhrady napr. k tomu ,že hotel je absolútne prispôsobený rodinám s deťmi a tie to dokonale využívali, čo im vôbec nevyčítam , ale ja som si vybral hotel kde som hľadal kľud,ktorý bol v katalógu deklarovaný.Ťažko ho hľadať tam kde je viac ako 300 detí od 1 mesiaca po 3 roky.Všade plač, ktorému sa nedalo vyhnúť ,čo je pre deti prirodzené Plač v noci,plač na pláži ,plač na bazénoch,špinavé stoly po prvej várke ako keby všetci rodičia chceli deti utíšiť hranolčekmi s kečupom....Rezort(pár činžových domov podobajúcich sa farbou na hromadné garáže) mal našťastie pekný park a pláž ale od hotela mal ďaleko .Hotel do ktorého som mal zaplatené bol od tohto 2 km, bol som sa tam pozrieť a prevádzkar tohto hotela mi bol ochotný tieto priestory ukázať.Bol to rozdiel.Čo bolo zarážajúce o tom ,že by mali nejaký problém nič nevedeli a dokonca mali voľné kapacity.Dovolenku sme si aj napriek tomu užili ale tieň zostal. ROXORO na okraj kde som použil slovo banda,nikde .Váš zosmiešňovací tón ( o 3hv a 5 hv)Vám vydrží do vtedy kým sa Vám niečo také nestane a ak sa na takéto niečo nebude upozorňovať zastihne to človeka nepripraveného ako mňa.Chodím na dovolenky niekoľko rokov a vždy som si myslel,že sa sa to nemôže stať.Teraz viem,že môže a budem na to pripravený.Ani ja by som nemal výhrady keby nie tohto. Stačilo tak málo , aby CK Kartago s nami jednala o niekoľko hodín včaššie a nevytvárala stres tam kde ozaj nepatrí.Zo skupiny ktorej sa to prihodilo určite patrím , k tým čo sa so situáciou vyrovnali
nežiadal som o návrat ,nemenil som izbu , nespisoval reklamáciu,nežiadal kompenzáciu ako robila väčšina účastníkov, len som sa rozhodol o tejto skutočnosti informovať čo najväčší okruh o čom som dopredu písomne informoval aj CK .

verner

Re: - 24/11/2010 11:07
No aj neviem, bol som s Kartagom neraz a vždy som bol maximálne spokojný a to sa pokladám za náročného klienta.

Lea G.

Re:Lea... - 28/11/2010 09:45
Včera sme sa vrátili z dvojtýždňovej dovolenky v Hurghade, cez Ck Kartágo. Sme veľmi spokojné so všetkými službami, počnúc nákupom zájazdu, cestovaním, presunmi z letiska na hotel a späť a aj s hotelom a službami v ňom. Všetko išlo ako po masle, perfektná organizácia, veľmi milá delegátka Petra Abdallová. Možno sme mali šťastie, ale CK Kartágo sa nedá nič vytknúť.

Milča

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 04/01/2011 16:21
Vrele súhlasím s Isis. S Kartágom sme cestovali už dvakrát a chystáme sa spolu s nimi aj tento rok. Od príchodu na letisko v Bratislave až po príchod na letisko v Hurghade pri odchode sme boli so službami absolútne spokojní. Je ale asi naivné si v dnešnej dobe myslieť, že to , čo si prečítam a vidím v katalógu je svätá pravda. Žiaľ, tie časy sú už dávno preč. Internet a "kolegovia dovolenkári" nám však určite pomôžu správne si vybrať. A ešte, ak si nájdete "svoju" pracovníčku cestovky, určite Vám aj ona dobre poradí.
"Dôveruj, ale preveruj!" hovorili už naši predkovia.
Cestovaniu zdar, priatelia!

Tomáš

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 03/02/2011 20:00
Zaujímavé

Jana Ševčíková

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 17/05/2011 19:37
Nás také ošidili,vědomě nám prodali zájezd s tím,že už dopředu věděli,že nám to o den zkrátí,změní místo odletu i den a ke všemu to na místě prasklo,byly nám odebrány náramky za služby all,abychom nic nemohli čerpat,protože nám bylo řečeno,že CK Kartago nám zájezd zaplatila jen do....při balení kufrů jsme byli vyloženě vybízení k opuštění pokoje s tím,že už němáme zaplaceno a odlet nám posunuli o 300km vzdálenou destinaci,takže ještě ke všemu jsme strávili celou noc na cestě s dětmi.Bylo to v březnu,kdy situace nebyla zrovna nejlepší,a proto jsme volili Marsa Alam,abychom nemuseli absolvovat nějaké zdlouhavé transfery.Neumíte si ani představit,jak jsme byli unaveni a vynervovaní,poprvé jsme se z dovolené vrátili vyčerpaní a náš úspěch reklamace u CK po sepsání reklamačního listu na místě podespaného delegátem?nulová,odpověď zněla promiňte a poslali nám směšné bakšišné 20Euro.To je teda gentlemanské gesto od tak velkého gigantu jako je CK Kartago.....
Byli jsme s něma poprvé ale jelikož zůčastnění klienti toto prý zažili už několikrát,sepsalo se hned na místě na CK trestní oznámení,snad aspoň v tomto směru budeme úspěšní a výsledek bude pozitivní pro klienty.Pokud je možnost,doporučuji jakoukoliv jinou CK.Velice rádi cestujeme,ale musím říct,že tato CK mi vzala veškerou chuť do budoucnosti na zakoupení jekéhokoliv zájezdu.Dovolenou považuji za odměnu za předešlou vykonanou práci a né za trest.

dobraborka

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 17/05/2011 20:24
plně souhlasím,nejsou vůbec seriózní,chovají s ke klientům jako k malým dětem a zneužívají svého postavení,ani se neobtěžují reklamace řešit,měla jsem již jednou problém na dovolené s ubytováním,ale dostali jsme ubytování náhradní,sice nižší kategorie,ale celou částku za dovolenou jsme dostali vrácenou po návratu z dovolené,tomu říkám solidní jednání se zákazníkem!!!takže si myslím,že vše je o domluvě a přístupu

Peta

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 23/05/2011 14:31
My chodime s ck Kartago uz viac ako 10 rokov a zatial sme sa ani raz nemuseli stazovat. Vsetko bolo tak ako to mali napisane v katalogu a ako sme si to zaplatili.

Tento rok ideme s nimi zase.

Killer

Re:Kartágo tours ma podviedlo - 10/05/2012 22:57
Mipo pravdu máš....Kartago su špekulanti...stalo sa mi to iste co tebe v Tunise,mali sme 4* hotel,vsetko prebiehalo ok,po prilete nam onamili ze zial hotel ktory mame zaplateny je obsadeny a musime do ineho...boli asi 4 hodiny rano a ja som bol unaveny ako das,ale delegatke som povedal nech sa dobre vyspi na rano......tak som sa nechal ukecat na iny hotel.ale hned rano som okamzite volal delegatke,volal som do centraly na slovensko,stazoval som sa v hoteli kde som mal byt ubytovany,a to priamo u manazera hotela,delegatku som zvozil pod ciernu zem,neskutocne som vynadal Slovenskej centrale.Dal som im dorazne vediet ze ja som tu panom a toto vsetko pojde doma do medii a zvozim ich pod ciernu zem,pojde to do Markizy,do Jojky,pojde to do novin.Ze pridu o tisice zakaznikov....a zrazu FUUUUK...vsetko hned bolo,zrazu sa naslo volne miesto v hoteli kde som mal byt ubytovany,dokonca s vyhladom na more,a dokonca nie obycajna izba ale suita....zrazu okolo mna skakali vsetci poslickovia,nosili mi drinky kazdu chvilu.........a takze som mal super dovolenku...Takze ludia nedajte sa bojujte za svoje prava ,nedrzte hubu ale otvorte si ju a spravte riadny vietor.....myslite si ze by sa Nemec alebo Anglican dal takto obabrat ? isto nie,narobil by tam takisto bordel...Lenze delegati dobre vedia ze my Slovaci sme celi dosrati a cusime.... TAK NEBUDTTE DOSRATIa NEBUDTTE TICHO....

::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport