|
|
Re:Viete že... - 20/12/2008 17:57
No a zasa. Práve som dopozeral na STV2 Enviro. Dávali tam o reciklácii pet fliaš. Ako si chudáci bavorákový podnikatelia nevedia predstaviť ako by sa to dalo vyriešiť. Toto som už vyriešil v roku 1998 a poslal som to na ministerstvo a projekt mi vrátili. (Samozrejme že som im tam nenapísal všetko lebo by to ukradli) Tak oni to nemajú vyriešené ešte ani dnes. S týmto som pred rokmi chcel začať podnikať ale ako píšem mne projekty vrátili a oni nevyriešili nič až po dnes. To je len jedna z ďalších pozoruhodností podnikateľov a politikov. Oni nevedia ako ale berú dotácie, ap. a ten čo vie ako tomu projekty vrátia.
|
|
|
Re:Viete že... - 22/12/2008 16:57
Tak teda ako vám to pripadá spravodlivé? Že jeden ktorý niečo vymyslí pre všetkých nemá právo podnikať lebo by zarobil? Ale veď sú podnikatelia ktorý nevymysleli nič a zarábajú. Že jeden by vám mal napísať ako vypadá Perpetuum mobile, lebo novinári vás neinformovali? Ale veď ich platíte za to aby vás informovali. Že jeden čo mu porušujete práva ak konáte ako konáte by vám mal zachraňovať životy a vy sa budete dívať a ešte by ste drzo chceli aj ten nápad ukradnúť. Vám nikdy nezáležalo na iných. A skutky potvrdzujú že vy nemáte záujem o záchranu životov ľudí a nekonáte podľa zákonov, ale ste len hľadiaci si svoj biznis, ap. a iným sa snažíte ublížiť aj za cenu životov.
|
|
|
Re:Viete že... - 23/12/2008 00:52
To je svinstva. Vraj sloboda. Politici, novinári, podnikatelia sú už proti ľuďom a národu a ich nehorázne, konanie proti ľuďom, proti spravodlivosti, proti životu, ap. je už tak vehementné že ani súdy už nekonajú a nie je možné sa tu ani súdiť. To je svinstva. Protištátne konanie kde politici otvorene konajú proti občanom a je jedno či porušujú zákony a či občania umierajú a pritom nie je žiadny dôvod aby občania museli umierať tragicky. A to sa týka všetkých aj na internete všetko ste použili proti záchrane životov. Teraz keby sa zmenila politika tak vy sa posertiete od strachu z toho čo všetko ste napáchali.
|
|
|
Re:Viete že... - 23/12/2008 01:11
Politici už zavinili svojimi rozhodnutiami globálne otepľovanie, svetovú krízu, porušujú ľudské práva, nekonajú pre záchranu životov a to úplne otvorene ako keby sa nič nedialo. To by som chcel počuť tie dôvody prečo tak konajú. Len ich pred súd zbabelcov!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 30/12/2008 14:04
Toto som chcel napísať na odpoveď redaktorom v časopise 21 STOLETÍ v ich fóre kde používajú recenziu aby mohli konať proti právam všetkých. Ďalší vrahovia!!! Si len ďalší čo ponechal svoje deti, rodinu, ap. bez pomoci. Máš diktátorský problém ako Hitler, ap.. Napísať niečo podobné ako si to napísal ty na toto čo píšem ja je ako keď tvojim deťom odtrhne nohy a ty sa budeš na tom smiať ako im ich odtrhlo. SI DEBIL?
|
|
|
Re:Viete že... - 30/12/2008 16:16
Ak nemáte poznatky na záchranu svojich detí ako chcete zabrániť aby sa im nič nestalo? Aby neboli tam kde vybuchne plyn, aby neboli chorý, aby sa nestali účastníkmi dopravnej nehody, aby mali šancu dostať sa z horiacej budovy, aby sa neocitli na mieste kde je povodeň, aby sa neocitli ... Tých možností ako vidíte je mnoho kde sa im niečo môže prihodiť a ak nekonáte pre ich väčšiu bezpečnosť a niečo by sa im prihodilo tak je to aj preto že neboli použité poznatky pre záchranu životov. Teda sami len tým že nekonáte, konáte proti ich životom. Vychováte ich a príde jedna povodeň, požiar, nehoda, ap. len preto že ste nekonali proti zbohatlíkom: politikom, novinárom, ap. zarábajúcich nie na tom aby vám pomohli ale aby vás obrali a podporujú podnikateľov len preto aby ich mal kto voliť.
|
|
|
Re:Viete že... - 05/01/2009 00:53
Takže trochu sa to na fóre 21 století zmenilo. už to nie je také hrozné.
|
|
|
Re:Viete že... - 06/01/2009 01:38
Splnia sa ďalšia vec ktorú som predpovedal novinárom keď Rusi privreli ropovod. Vtedy ma to napadlo že som to už videl. A to že Rusi urobia potrubie popod more a presne som napísal že do Nemecka (to som si pamätal). Nenapísal som presne aj do ktorej krajiny!!! Ďalšia splnená predpoveď.
|
|
|
Re:Viete že... - 07/01/2009 21:49
Prepáčte za chybičky malo to byť napísané takto: Splnila sa ďalšia vec ktorú som predpovedal novinárom keď Rusi privreli ropovod. Vtedy ma to napadlo že som to už videl. A to že Rusi urobia potrubie popod more a presne som napísal že do Nemecka (to som si pamätal). Napísal som presne aj do ktorej krajiny!!! Ďalšia splnená predpoveď.
|
|
|
Re:Viete že... - 11/01/2009 21:02
Aj toto vypnutie plynu som videl. A viem že bude vypnuté dlhšie. myslím že okolo 40 dní, ale už si to presne nepamätám. Len viem že už nebudete vedieť čo urobiť a prečo to Rusi robia. Tak sa na to pozrime.
|
|
|
Re:Viete že... - 14/01/2009 14:21
Teraz Fico išiel do Ruska lebo som ich o tomto informoval. Popísal som to ma fórach TV markíza. Novinári sa už robia múdri, ap.. Toto som písal novinárom a politikom. A EÚ údajne ostala až po ďalšej odstávke zarazená a teda im to oznámili čo som napísal. Všimnite si tie dátumy písal som to v čase ke´d hovorili že Rusi púšťajú plyn. Mali ste sa BOHA báť keď som vám písal čo konáte a ako porušujete moje práva. Viem to od neho osobne a on mi ukázal aj zánik ľudstva. preto som to musel riešiť a cestovať v čase. Toto nie je hra a ani už niekoľko predpovedí sa potvrdilo do bodky. Samozrejme ak som im napísal ako sa to stane môžu to zmeniť. Ale hriešny ste už všetci za to ako ste sa správali a že ste nepomohli zachraňovať životy. Teraz podľa spravodlivosti tam hore môže ktokoľvek urobiť to isté vám. Píšem o všetkých ľuďoch sveta. A to som sa čudoval prečo sa BOH obrátil na mňa. Už sa nečudujem lebo vidím aký ste. Tema: Správa týždňa:Gazprom pustí plyn cez výkend. MFAAA 09.01.2009, 19:35 Plyn bude odstavený približne vyše mesiaca (40)dní(?). Budú sa s vami zahrávať a monitorovať ako sa správate. Takto sa rieši svetová kríza. Už s vami robia ako z debilmi. Tak ako sa správajú politici k vede. Tiež Slovenský politici konajú proti vám a nepovedali vám o novom zdroji energie. Ponúkol som im stály zdroj energie už pred niekoľkými rokmi a oni nekonajú ani dnes. Mohli ste mať najlacnejšiu a najekologickejšiu energiu na svete a nebola by ani kríza. Čo myslíte prečo vznikla? Pre tie vysoké ceny ropy nízke platy a malý obeh peňazí. Tým že budete špekulovať o iných plynovodoch sa bude asi dvíhať cena. Oni vám ho potom dopravia ale zo západu MFAAA 09.01.2009, 21:50 Ak bude plyn odstavený približne vyše mesiaca (40)dní(?). Budú sa s vami zahrávať a monitorovať ako sa správate. Takto sa rieši svetová kríza. Už s vami robia ako z debilmi. Tak ako sa správajú politici k vede. Tiež Slovenský politici konajú proti vám a nepovedali vám o novom zdroji energie. Ponúkol som im stály zdroj energie už pred niekoľkými rokmi a oni nekonajú ani dnes. Mohli ste mať najlacnejšiu a najekologickejšiu energiu na svete a nebola by ani kríza. Čo myslíte prečo vznikla? Pre tie vysoké ceny ropy nízke platy a malý obeh peňazí. Tým že budete špekulovať o iných plynovodoch sa bude asi dvíhať cena. Oni vám ho potom dopravia ale zo západu.
|
|
|
Re:Viete že... - 14/01/2009 14:26
MFAAA 11.01.2009, 22:05 Možno to nebude 40 dní ale v každom prípade som vám dokázal predpovedať že to bude dlhšie. A že vás budú takto naťahovať. Ak to potrvá približne ten mesiac ste pripravený??????? Budú vám púšťať plyn aby ho odskúšali. A budú to pozorovať. Ale neskôr. To natiahne ten čas. Už to bolo dávno čo som to videl a tak si to už presne nepamätám, ale dokázal som už predpovedať lebo som to videl aj viac vecí. Ja nežartujem. A verte že ak plyn pustia skôr bude to zasa len moja zásluha. A to lebo som to tu napísal. Dá sa meniť osud ak poznáte skôr čo by ste mali urobiť.
Téma: GREENPEACE: Spustiť V1 by bol politický i bezpečnostný hazadr. MFAAA 11.01.2009, 16:09 To že to treba natlakovať ja viem akurát neviem načo mi to píšeš. Ja som písal o niečom inom. Písal som o tom že toto nebolo posledné odstavenie plynu. Pusti trochu a dodávka pôjde do Bluharska. A zasa to odstavia lebo sa bude strácať plyn. Takže dúfam že aspoň zásobníky tu doplnia.
|
|
|
Re:Viete že... - 14/01/2009 14:27
Presne toto sa dialo a deje.
|
|
|
Re:Viete že... - 18/01/2009 13:14
Politici sami priznali že ani netušili o čo tu išlo a boli by konali tak ako som písal. Tým že som im a aj novinárom toto poslal mailom som to dokázal zmeniť. Takto sa dá meniť osud. Všimnite si ako boli politici neinformovaný a ako si akože nevšímajú vynálezcu Perpetuum mobile. Ja som im pomohol. Lenže čo oni neukradli a nezneužili pre svoje udržanie pri moci? A ešte navyše sa zasa vrátili do starých známych koľají a znovu konajú proti ľuďom a propagujú centrálne energie, energie závislé na palivách, ap. len aby zarobili oni. Koľko štát minie na tie palivá ich vôbec nezaujíma. Či je ohrozená bezpečnosť a keby sa v JE zasa niečo stalo boli by občania nie len bez elektriny ale aj v nebezpečenstve výbuchu JE!!! A oni konajú takto ležérne prečo? Čo by povedali ľuďom ak by v JE k niečomu došlo? Že to nezavinili oni lebo oni o tom ani nevedeli že by to mohlo nastať? BUMMMMM.
|
|
|
Re:Viete že... - 18/01/2009 13:38
A ešte niečo. Videl som aj toto. (Nie to Bummm toho sa nemusíte báť ak zasa niečo nezmenili) A teda ak išli za mnou v čase bol som tam akože zasa po nich (pred nimi) a videl som čo robia(To len tak ak by to niekto chápal o čom všetkom píšem.) Som rád že som dokázal aby nespustili JE lebo by im to vykrikovali všade a platili by penále, ktoré by v týchto krízach chýbali. Ušetril som vám. Ja som vymyslel Perpetuum mobile. Dokázal to niekto vysvetliť politikom, novinárom, ap.? Aspoň spomenúť v TV že prečo takto konajú? Aj podľa tohto viem aký ste a aký režim je tu. Bojíte sa čoho? Toho že ja by som to mal a že by oslovili mňa? Vy by ste iba povedali čo ste čítali na internete a mohli by ste tým iba získať. Bola by lacná energia, neznečisťovala by životné prostredie, nehrozil by žiadny výbuch ako teraz, zdroj by malo každé mesto a nemocnica, a veľa, veľa iných výhod.
|
|
|
Re:Viete že... - 18/01/2009 20:45
Pozrite si ako politici teraz konajú zasa pre svoje zisky a zasa len oni presadzujú svoje riešenia. ja som ponúkal Perpetuum mobile a nekonajú a zasa sa snažia aby elektrina bola vytváraná na jednom mieste a ak by k niečomu došlo Slovensko bude bez elektrickej energie. Totalitné a mafiánske správanie sa politikov. Takto konajú proti záchrane životov a proti Slovákom.
|
|
|
Re:Viete že... - 21/01/2009 12:35
Len včera som napísal do SRo aby ľudí nezavádzali na míňanie financií aj teraz v kríze a znovu som im napísal že ponúkam Slovensku najlacnejší zdroj energie Perpetuum mobile, ale že je potrebné vyriešiť rozpor v zákonoch a oni dnes navádzali ľudí aby investovali do drahých technológií ako sú terajšie alternatívne zdroje. je to zneužívanie právomocí a zámerné konanie aj za cenu životov Slovákov. Propagujú aby ste platili peniaze do zahraničia za technológie a tým sa dostali ešte do väčšej krízy. Už ste ako štát zadĺžený za takéto ich konanie vyše 3 miliardy eur..
|
|
|
Re:Viete že... - 22/01/2009 23:00
Pozrite si práve na STV2 vysielajú oblbovanie ľudí. Jedna poslankyňa je tam ako hlupáčik a ministerka a ten ekonóm (ktorý už mimochodom vie že som vymyslel PM lebo som to do ich relácie písal a nie len odtiaľ). Čo sa vám snažia nabulíkovať je že ich firmy treba dotovať a kríza pominie. Majú to riadne zorganizované aby len oni zarobili a takto zneužívajú médiá na klamanie verejnej mienky. Doteraz vám títo istý sľubovali niečo iné a sami prispeli ku kríze.
|
|
|
Re:Viete že... - 23/01/2009 19:45
Dnes išiel Kaliňák k rozvodneným riekam pre ľadové kryhy. Riešim vo svojich nápadoch aj takéto problémy. A politik si išiel robiť preferencie a pritom ak by boli konali keď som ich oslovil vôbec nemuselo dôjsť ani len k vyliatiu riek. Nie je to postavené na hlavu ako sa správajú? Tak domy sú vytopené škody napáchané a ešte minú na výbušniny aby ľad rozbili a ak by boli konali a oslovili ma vôbec k tomu nemuselo ani dôjsť. No nie je to úžasné a potom že prečo vznikla kríza?
|
|
|
Re:Viete že... - 25/01/2009 01:36
Že sa Boha nebojíte.
|
|