|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2010 08:53
zdarec, sem byl, co potrebujes vedet??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2010 15:34
uz to tam nie je ako byvalo na tej cea aj na gris.boli dni ked sa tam chlastalo a spievalo po slovensky ano ramasovalo sa ale sa aj zilo.teraz na srr kokot narkunas litva soa, blby sergent reinhard nemec nula!, jebnuty mlady sergent comte francuz uplna nula ako mlady legionar stale nariekal,jediny cch boudet francuz to bola sranda. na milane najvacsi sifon v legii s ciernymi zubami uplna troska a teraz sergent sinclair francuz.ten chudak mal len jedine stastie ze opravil dom vtedajsiemu adu cserepovi a ten ho za to urobil co najrychlejsie caporalom a sergentom.dva hovada caporali a to yamanaka japonec co mu vobec nie je rozumiet a chierin rus kokot zo sibira.jedine bobi poliak je tam dobry.cest libertovi poliak soa!adu strasny kokot bonapart sved vsetko ma nahaku!na ste balicky poliak s soa gomezom super debil tandem. no a nasi dvaja slavni rodaci bab... a pav... chodte do klubu a pri jednej bednicke piva s clubmanom slovakom sa trocha poinformujte ako to tam bejvavalo veselo. posledne promo co robil libert sami juhoamerican co nevedia zrobit ani par traction hamba! takze vsetci co sa chystate do slavnej institucie serte na rep uz to tam nestoji za nic!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2010 17:42
2REP aj ja som Jaro Kurva ale som sa nasral zase pici aj s konfekcnymi velkostami
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/10/2010 20:44
to kto tu napisal takto o cea? je mi jedno kto to bol ale nebol tu vcera::: pretoze sa v klube hovorilo iba slovensko cesky... ja mam na haku ostatne kompanie ja som v cea... to je moja kompania a za nou si budem stat. a ten poliak uz je sch a je dobry rano sme s nim mali combat localite... v afganistane robil kurva dobre...rusi mi rozpravali.
inac zdravim Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/10/2010 00:48
a to Libertovo promo este neskoncilo! je to tak ako to je a nic na tom nikto nezmeni! Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/10/2010 23:19
Majo Majo studoval som si nieco od tej 216 strany as po tu 220 a ten LV no mam dost ... skvele reakcie
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/10/2010 20:10
Objasni svoju myšlienku prosím ťa.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/10/2010 08:05
chcem sa prihlasit do legie ale neviem ako moj nik alesko_92 poradite mi ako
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/10/2010 21:52
Pred este par rokmi,bol 2rep rasistickym regimentom.Ale to vie len malo kto,ze iny chlapci ako biely dezertovali za kratku dobu.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/10/2010 10:26
Pred pár rokmi bolo všetko inak. Za pár rokov bude zasa všetko inak. Záleží len na tom, akí ľudia odchádzajú a akí prichádzajú do radov légie.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/10/2010 21:46
Salut chlapi,
Srdečne vás pozdravujem, teda konkrétne starú partiu a ostatných správnych chlapov čo tvoria zdravé jadro tohto fóra. Aj keď mi momentálne takmer nič nechýba, je mi trochu za vami smutno a keď som si prečítal maily, ostalo mi poriadne smutno. Asi aj pocit previnenia, že som sa vám dlhšie neozval. Po dlhšom čase teda aj tu, aj keď vidím, že je to tu také, aké je. A radšej to nekomentujem. Situácia dokazuje, že niektoré veci a niektorých ľudí treba ignorovať a vyrieši sa to samo. Načo míňať energiu na komunikáciu s hlupákmi? Z telefonátov a mailov viem, prečo sa tu v poslednej dobe neobjavujú ani ostatní kamaráti, ale múdry pochopí aj sám a hlupákovi je to zbytočné vysvetľovať. Na maily vám samozrejme odpoviem.A ako rád... len na to treba správnu chvíľu. Odbiť človeka 2-3 vetami, to radšej nič.
Camerone- keby som napísal, že som na teba ja hrdý, možno by to vyznelo hlúpo a to nechcem, napíšem to takto -LE je na teba hrdá! A k tomu ...(veď vieš, čo mám na mysli) ti zo srdca gratulujem.Myslím, že si to právom zaslúžiš.Takže bon courage!- mon frère d´arme, a len tak ďalej. Tu konkrétny viac nebudem.
Jardo-predpokladám, že si Jaro-Jaroslav, ale mám ťa za rozumného chlapa a pochybujem, že by si tu provokoval s nejakým psom do LE.Tie konfekčné veľkosti som ale nepochopil, excuse-moi.
Nech vám nezabudnem odovzdať pozdrav od Neckyho, nie sme teraz spolu, ale voláme si a píše mi také srandovné maily, že idem do kolien. Takže všetci správni, hovada nie, máte tu pozdrav od nášho nezmara.
Majko, na ten rasizmus v 2.regimente si reagoval múdro, niet čo dodať. Keď som bol prvykrát v Repe (1993), situácia bola iná. To by chlapec pozeral... Ale nejdem to rozoberať. Lebo zas by bol milión otázok o ničom. Kto bol, alebo je v Repe, ten vie o tom svoje, ostatných to nemusí zaujímať! Takže sa držte a pozdravujte „rodnú hrudu“. Čo som počul, je tam teraz dosť chaos, ale ten je po celom svete.
Srdečne pozdravuje
Michal (2REP)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/10/2010 18:58
Chcem sa opítať ako to tam funguje s tými psychotestami?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/10/2010 20:58
Jednoducho. Dajú ti ich a ty ich vypracuješ.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/10/2010 01:21
zdravim vas mam 19 rokov a idem tam v marci ale stale sa neviem rozhodnut čo je podla vas lepšie aj platovo aj celkovo vyhody nevyhody medz 2rei a 2 reg dakujem vopred
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/10/2010 21:11
A ak sa ja môžem opýtať. Nemáš ty náhodou iniciály L. M.?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/10/2010 13:23
Nie Majo, ja nie som LM, som Erik.Len citam forum a vidim ze 2REP je sportovec tak ma napadlo ze ci nie je medzi nimi.Lebo ti chlapi su tiez sportovci a boli na sutazi Iron Man za 2.REG. Takze nehladaj v tom nic zle.Zdravim. A 2REP dufam ze som ta nenastval.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/10/2010 14:48
Ja som sa len pýtal. Všetko OK. Teda z mojej strany.
|
|