|
|
Re:Francúzska légia - 03/01/2009 20:23
prosim vas ,može mi niekto poskytnúť aspoň nejaku web adresu na prezidenta.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2009 00:36
ahoj tina ja neslužim v legii ale mam nejake tie predsutky voči tebe.kecaš tu o niečom čo sa ti len zda.byť chlapom a tak.stavim sa že okrem stanovačky si v prirode ešte nebola a maš dojem že legia je hra.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2009 14:42
ahojte,chcem vstupit do legie cim skor najde sa niekto kdo pojde somnou do STRASBOURGU??mozte mi poslat aj SMS na 0907368599,dik,majte sa
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2009 21:29
musim sa smiat,ked citam clanky o legii.....tolko nezmyslov a klamstiev,chvalenia,nepodlozenych tvrdeni...chodte tam a dozviete sa pravdu....a skuste ju potom aj realne interpretovat....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/01/2009 00:58
jasne matusko pises kkciny nwm o com preco nenapises nieco ako ze si tam bol alebo ze si tam a viez nieco z prvej ruky a nie ze len nieco obkecas a o nicom fakt take prispevky su najlepsie 
ked mas nieco tak to napis ja som tam nebol ale chcem skusit a ty ....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/01/2009 15:43
Mariusza Pudzianowskeho?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/01/2009 16:31
serus kamarati,ja tiez rozmyslam o vstupe do fr.legie,az by niekto chcel ist so mnou,bolo by fain.moj cestovny plan je bratislava-nice,autobus a z nice vlakom do aubagne.kontakt danierik@azet.sk
Mam info iba s netu,bolo by dobre az by sa niekto ozval,kto tam sluzil na taky maly pokec pred cestov.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/01/2009 11:10
..nazdar, kedy by si chcel ist? Ja by som siel. Mas nejake lepsie info?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/01/2009 13:38
Skuste hadat co to vlastne sposobilo..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/01/2009 21:46
bol som iba na brane v aubagne v roku 2002,pri marseille samozreime.zil som v marseille jeden mesiac ako bezdak pretoze nebola sanca na pracu aprave jedern chalan s legie nam mal pomoct ale nestalo sa.to mesto je vstupna brana afriky plne arabov-maroko,algeria Ta brana vyzerala fain- taka otvorena. mam iba maly problem s vahov.mam sto kilogramov a neviem ci by som spravil nejake zhyby,ale pocul som ze sa da pomoct.vsak toje iba taka vysoka skola,pet rokov
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/01/2009 21:49
ty si tam bol?bracho
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/01/2009 21:50
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/01/2009 23:04
1REC ak ma človek problem z očami teda slabšie dioptrie je to problem alebo nie za odpoved vopred dakujem ,,,,,,,,,
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/01/2009 23:07
1REC som tak počul ešte že zo zrakom žiadny problem lebo sa len čita pri zdravotnej prehliadke možeš potvrdit alebo nie ...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/01/2009 00:10
Existuje urcita pripustna hranica /velkost dioptrii/ ktoru ked presiahnes tak ziadnu sancu na vstup nemas. Kolko to je ti povedat neviem, ale ak dokazes zit bez okuliarov a zaroven precitat s tych 5m u lekara tie pismena tak by to nemalo byt az taky problem. Na vysetrenie zraku do nemocnice idu len ty ktory sa priznaju ze maju problem zo zrakom, ze nosia okuliare alebo maly problemy u normalneho lekara pripadne zdravotnika pri zakladnej skuske zraku. /ved to poznate zakrijete si jedno oko potom druhe a citate pismena acislice na urcitu vzdialenost/ Takze ak mate problem zo zrakom a chcete do L.E. tak radsej to nepriznavajte. Ale poznal som zopar jedincov co sa dostali do L.E. a mali okuliare, ale urcite to nebolo az take zavazne, pretoze ich nenosili vzdy.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/01/2009 11:48
1REC dakujem za odpoved vieš ja som len čital že niekolko legionarov sa naučilo ihned posledne riadky..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/01/2009 00:20
hlavne si nic neberte zosebou doklady pred odchodom si zropte novu opcianku a cestujte na staru novu nechajte doma lebo ak dostanete dovolenku tak oni vam vase doklady nedaju a tak vam ich niekto posle a vi mozete opustit francuske hranice bez akych kolvek problemou lebo legionar ma prisne zakazane opustat francusko a ak tu vazne chcete ist tak chotte ku parasutistom a vobec nieje pravda ze je nas tu vela vedsina do roka utecie
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/01/2009 00:34
ahoj tina fakt bi si tu chcela ist ved su tu chalani ktory to nezvladaju kurnik ja bi som ta chcel spoznat ale co ja som tu a ti tam
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/01/2009 17:30
chcel by som vediet zakolko rokov moze ist francuzky legionar do duochodku a ako tazky je ten prvy rok ci dva
|
|