|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 17:23
Lubo, je to ako hovoríš, vec každého jedného človeka prečo tam ide. Ja mám na to svoj osobný dôvod, ty svoj osobný a tak ďalej. A určite každý z nás má práve v tom svojom názore pravdu. Preto ti ho nechcem vyvracať. Len ti držím palce, možno sa tam niekedy stretneme a dáme nejaké to orosené.
to Boris: Súhlasím s tým čo si napísal. Taktiež pozdravujem aj ja teba. Ak budeš v kontakte s Mišom alebo Neckym tak pozdravuj, lebo nejako sa tu stratili. A človek má aj starosti tak nech dajú vedieť čo a ako. 
S pozdravom
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 18:16
Ja len otazku k legionarom a sviatky. Ako ich travite ci skromne ci stedro ci v legii ci doma. Mna len zaraza ked chodim s rodicmi na nakupy. Ta predstava ze niekto je rad ze ma vobec teplo a nejaku polievku na stedry vecer a v hypermarketoch si ludia ani nevedia vybrat tolko toho maju v kosikoch. Je mi luto ze nie kazdy ma taky luxus a ze by sme mohli byt skromnejsi a spravit nieco pre tych co take stastie nemaju. A Majo suhlasim kazdy ma svoj dovod a dakujem ti. Takisto nikoho nesudim co robi vo svojom zivote a kam smeruje ale ak potom lutuje ze spravil zle tak ho nelutujem lebo si myslim ze sa rozhodol sam a ze si za to moze sam. To sa tyka hl toho ak ludia robia prkotiny.
|
|
|
2REP pre Lubo a staru partiu
|
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 18:23
Tymto vas chlapi moji pozdravujem, neda mi to, ste v mojom srdci.
Lubo-Plne nakupne kosiky neznamenaju aj plne srdce. Teste sa vy zbojnici, idem odpovedat na maily.A ten smiiich??? - kde je??? Hlavy hore, buduci legionari!!!! Svojich neopustim a nesklamem! Michal
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 18:56
Boooha tam, ani si nevieš predstaviť, aký som rád že si sa ozval. Pozri na mail a pochopíš prečo.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:00
ahoj aj ja rozmislam o tom ze tam vstupim...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:26
ani nevies, ako sme im teraz vytreli kocura... bratu! Este tu neni Samaro a russkij tank 95- to bude rosambo. Bratu, mail, je mail...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:27
Chcete vidieť pár telefonátov? Máte ich mať. A garantujem, že tu sa vyjadrí zajtra, pozajtra veľa ľudí , čo doteraz mlčali. To viete, „mesiáš“ je mesiaš. Smííích. Že Milanko? Keďže mi vieru v Boha nevygumovali komunisti ,eštebáci a podobná háveď, Légia ma do toho nenútila, napíšem len jedno- ver v čo chceš, rob čo chceš, choď kam chceš-len buď človekom a nie hyenou. Val-ér. Gratulujem. To len tak mimochodom. Už nepíš sem. Buldozéry sú momentálne v kurze. A momentálne tam pre vysokoškolákov nemáme miesto ) Ktosi sa tu zúfale pýta Milana, ktorý neodpovedá, či 2eREG, alebo 2eREI- odpovedám ja (tebe) čím vládneš synku- okrem provokácie? Smíích.
P.S. : Samarooo, kde je moj ljubimyj russkyj tank T-95?? Amerikanskije govna už teraz serú bobky ))) Inak bratu, je aj novšia verzia, ale to máš asi v merku. Smííích. Ak nie, dám link na mail. MIG-HAIL.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:39
dúfam, že nečítate dnes maily: -! Smííích.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:41
Ponáhľaj sa lebo ja už ho očakávam.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:48
Ponjal Majo? Samaroooo i russkij tank!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:51
Majko, akú máte vládu? Dobrú? Mišo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:52
Vládu? ja nemám vládu. A jediná vláda ktorú budem mať bude légia. Inak na pandrláčikovia z parlamentu? Hotový chuji.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:54
Dufam ze si sem neprisiel kuk ale aspon na dva Pravda pravda najlepsie je maj plne srdce aj kosik. A ten smiech treba treba pri tom co za posledny tyzden sa mne udialo uz neverim na nahody. A russkaja masina T95 najlepsi tank sucastnej doby.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:56
Aspon vidis naco je byt pre armadu dobre aby bola apoliticka. Ci pravy ci lavy ci iny vsetci su na ....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 19:56
Miso napísal: Aspon vidis naco je byt pre armadu dobre aby bola apoliticka. Ci pravy ci lavy ci iny vsetci su na .... 
To malo byt odomna pardon
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 20:12
som tu vykopavka.Cln, co sopliakom dava rozumy. Vivat 2.RE....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 20:16
Od 1.12.2010 posobi Michal c. na Gestape.Tak sa teste. Inak cela LE klesa. Smiiiich.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/12/2010 20:24
Nerozumiem prečo Gestapo.
|
|