|
|
Re:Viete že... - 26/01/2009 12:00
Teda dochádza tu k porušovaniu ľudských práv a k vystaveniu osôb do ohrozenia životov a teda do všeobecného ohrozenia! Absolútne bezočivo konajú politici, novinári, ap. proti životom ľudí.
|
|
|
Re:Viete že... - 28/01/2009 22:06
Čo si tiež pamätám je že zo Slovenska odíde aj KIA.
|
|
|
Re:Viete že... - 01/02/2009 15:11
Politici trvajú na terajších zákonoch a pritom tie zákony vás priviedli do kríz. Privodili globálne otepľovanie a z toho chrípky na ktoré sa umiera (sú suché od teplôt a nadmerného žiarenia slnka), množstvo záplav a katastrof pre veľké zmeny teplôt, roztápanie ľadovcov a uhynutie množstva polárnych zvierat, ap.. Nehovoriac o ďalších a ďalších škodách... Toto je dielo ľudstva v 21 storočí! Že by na nich vplývalo niečo nenormálne? Že by politici?
|
|
|
Re:Viete že... - 05/02/2009 17:08
Dnes som oslovil premiéra ČR ale už na prístupe sekretariátu vidno že ani tam to nebude iné. Mafiánska politika proti ľuďom je minimálne v celej EÚ. A keď dôjde k vojne politici čo úplne sklamali všetkých budú asi aj potom tvrdiť že oni za nič nemôžu a oni len konali pre ľudí aj keď zjavne teraz konajú proti odstráneniu všeobecného ohrozenia a podporujú mafiánov, protekcionizmus, zneužívajú pritom automaticky právomoci, ap.. Teda oni konajú proti a zavinili všetko čo dnes ohrozuje ľudí. Takto sa správajú k vynálezcovi perpetuum mobile, takto si nevážia poznatky. O Slovákoch som mal lepšiu mienku, ale teraz vidno čo ste za národ.
|
|
|
Re:Viete že... - 05/02/2009 17:12
A čo vám ponúka premiér na Slovensku? Chodte sa zadĺžiť a oni vám potom nezoberú dom.
|
|
|
Re:Viete že... - 24/02/2009 17:26
Takže ako som čakal mafiáni politici konajú priamo proti životom ľudí a zakrývajú svoje nekalé činnosti a zneužívanie právomocí aj v medzinárodnom rozsahu. Konajú nevšímavo a nepreverili ani fakt. to je totalitné konanie a zavinili tým všeobecné ohrozenie! Pokiaľ až siah kríza a tie bankové prevody ktoré terajšiu krízu zavinili. Takéto praktiky proti potláčaniu ľudských práv sú už len totalitné praktiky. Admini na internete a na fórach konajú tak isto a sami konajú proti záchrane životov ľudí a snažia sa ma umlčať a to už je jednoznačne konanie proti právam všetkých. Najskôr bojovali ako mafiáni len tak postupne. Začali ma označovať za nenormálneho aj keď oni sami porušujú zákony a to je prvý krok. Druhý krok bol že nalákali ostatných ktorým umožnili nadávať na mňa a doslova ich k tomu provokovali keď ich príspevky neodstránili a toto bolo druhé ich konanie proti demokracii. A potom mňa vylúčili s fóra čo je protiprávne! Namiesto toho aby konali pre záchranu životov urobili všetko preto aby chránili totalitnú moc! Sú to zradcovia demokracie! A konajú protizákonne! Už majú na svedomí množstvo obetí! Ja mám stále nápady na záchranu životov a oni konajú proti ľudským životom lebo by už boli vinný ak by to museli preveriť! Takéto ich zámerné konanie je už očividné! Takto konajú aj novinári. TOTO JE PRAVDA!!! OZNAMUJEM ADMINOM!!! Ak tu platí jedine násilie nie je tu demokracia!
|
|
|
Re:Viete že... - 24/02/2009 17:52
Takto umlčujú pravdu! Každý čo tak učiní je vinný a previnil sa proti slobode prejavu! Tak odpovedajte admini. Čo podľa vás konáte a pre koho? Zatajujete pravdu! Bojovali by ste takto aj za HITLERA, ap.?????????????????????
|
|
|
Re:Viete že... - 24/02/2009 21:29
Za komunizmu by to boli agenti provokatéri. Takzvaná ŠTB. Ak nekonajú pre záchranu životov tak prečo, alebo pre koho? Tak odpovedajte!
|
|
|
Re:Viete že... - 24/02/2009 22:02
Tak ako píše Martin Plakinger a osočuje ma že ja si robím reklamu na výrobky. Podľa neho je záchrana životov reklama. Pripadá vám toto ako reklama na výrobky? Ja žiadam aby bol vyriešený rozpor v zákonoch aby neumierali ľudia a on to že napíšem aby neboli klamaný a hlúpi berie akože ja mu nadávam a snažím sa ho nejako poškodiť, lebo som napísal pravdu? Toto čo tu píšem je sťažnosť a jediná možnosť ako vám to oznámiť že konáte v rozpore zo zákonmi a ak daný stav ponecháte takto umrú ľudia a len preto že ste ich vystavili do ohrozenia a zabránili im spoznať pravdu! Ste len vrahovia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je mi z vás na grc.
|
|
|
Re:Viete že... - 24/02/2009 22:03
Tak ako píše Martin Plakinger a osočuje ma že ja si robím reklamu na výrobky. Podľa neho je záchrana životov reklama. Pripadá vám toto ako reklama na výrobky? Ja žiadam aby bol vyriešený rozpor v zákonoch aby neumierali ľudia a on to že napíšem aby neboli klamaný a hlúpi berie akože ja mu nadávam a snažím sa ho nejako poškodiť, lebo som napísal pravdu? Toto čo tu píšem je sťažnosť a jediná možnosť ako vám to oznámiť že konáte v rozpore zo zákonmi a ak daný stav ponecháte takto umrú ľudia a len preto že ste ich vystavili do ohrozenia a zabránili im spoznať pravdu! Ste len vrahovia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je mi z vás na grc.
|
|
|
Re:Viete že... - 24/02/2009 22:10
Ďalšie fórum na Markíze. Admini ponechali všetko možné a človek by sa tam mohol aj zblázniť a to som konal ako mi prikazuje zákon a písal som o záchrane životov ľudí. Samozrejme nadávky len čo tam niečo napíšete. Keď som tam napísal aby admini konali tak nekonali. Ale keď som sa začal brániť sám a darilo sa mi tak mi znemožnili tam písať! Žiadna demokracia len agenti provokatéri!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 25/02/2009 16:53
Ja sa tu v tomto štáte sťažujem na porušovanie ľudských práv a ak nekonáte v čom sa odlišujete od totalitných režimov? V ničom a ste totalitný ak nie horší.
|
|
|
Re:Viete že... - 26/02/2009 20:46
Už je totalitný aj tým AZET. Prekazili mi už niekoľko dôležitých mailov bez upozornenia. Tak ako dnes. Chcel som napísať do relácie v SRo kde dávali o železničných priecestiach že mám nápad na záchranu životov. Nedalo sa. Údajne robia údržbu a to sa mi nestalo za celý čas ako som na internete. tak nech ľudia umierajú a nech to majú na svedomí!
|
|
|
Re:Viete že... - 26/02/2009 21:00
Tak som im to poslal SMS kou. A nečítali to ale to som aj čakal. napísal som im: ja som vymyslel nový nápad na záchranu ľudí a informoval som o tom vládu, NR, políciu, úradníkov a čo urobili? Nič iba všeobecné ohrozenie!
|
|
|
Re:Viete že... - 26/02/2009 21:51
Teraz si rozdelia financie na drahé alternatívne zdroje len aby oni zarobili. Minú miliardy na hlúposti a rozkrádanie. Začnú stavať veterné elektrárne, spaľovacie elektrárne, ap. len aby oklamali ľudí ktorých ponechávajú oni umierať. Vrahovia mafiánsky sú to.
|
|
|
Re:Viete že... - 27/02/2009 01:33
S tým Azet dúfam že sa mýlim, ale ako by inak politici mohli sledovať ako sa správam?
|
|
|
Re:Viete že... - 27/02/2009 20:58
Mohli by ak by chceli aj pomáhať.
-----Povodna sprava-----
Prijata: 27.02.2009 13:13 Pre: "ÚRAD Predsedu vlády" <frantisek.hatar@vlada.gov.sk>; PREZIDENT SR <informacie@prezident.sk>; "ROZHLAS SRo SLOVENSKÝ" <slovensko@rozhlas.sk>; TV MARKIZA CELA <spravodajstvo@markiza.sk>; TV STV <spravy@stv.sk> Predmet:
A ešte mám dotaz! Dúfam že skutočne nechcete tie autá zošrotovať a že ich darujete chudobným rodinám!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To bude ďalšia úspora pre Slovensko. Až takto to bude mať zmysel. Ale podmienka bude že oni to auto už nemôžu predať! To je môj ďalší nápad pre chudobných!Takto by ste tie peniaze ktoré dáte na krízu neminuli, ale ich vlastne dáte na zvyšovanie životnej úrovne chudobných ľudí.
|
|
|
Re:Viete že... - 28/02/2009 17:44
A ešte musím napísať že Martin Plakinger použil vo svojej reklame neoprávnene môj nic a bez môjho vedomia si robí reklamu čo je trestné! A navyše jeho slová považujem za ohováranie. On tam robí reklamu sebe a zneužíva na to nick iného. Aj za to budem žiadať odškodné! To čo urobil on je porušovanie reklamy!
|
|
|
Re:Viete že... - 28/02/2009 17:47
A takto stále tvoria všeobecné ohrozenie!
|
|
|
Re:Viete že... - 02/03/2009 16:45
Takže včera som napísal polícii sťažnosť a zároveň som ich informoval o všeobecnom ohrození. Uvidíme či je to ešte polícia, alebo skorumpovaná organizácia ktorá nedodržuje to čo o sebe píše? Aj toto majú napísané na ich stránkach:
Policajný zbor Slovenskej republiky
* spolupôsobí pri ochrane základných práv a slobôd, najmä pri ochrane života, zdravia, osobnej slobody a bezpečnosti osôb a pri ochrane majetku, * odhaľuje trestné činy a zisťuje ich páchateľov, * spolupôsobí pri odhaľovaní daňových únikov, nezákonných finančných operácií a legalizácie príjmov z trestnej činnosti, * vykonáva vyšetrovanie o trestných činoch a skrátené vyšetrovanie o trestných činoch, * vedie boj proti terorizmu a organizovanému zločinu,
|
|