Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 7 8 9 10 11 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
lmikikiki

Re:Francúzska légia - 20/01/2009 20:47
psycho napísal:
ak tu su volaky ludia co chcu vstupit do legie tak sa mi ozvite.napiste sem alebo na karol201@azet.sklkikikikikigt hyhyhy

1REC

Re:Francúzska légia - 21/01/2009 14:42
Vysluhovy dochodok moezes ziskat v L.E. az po 15 rokov a jeden den. Skor to nejde. A prve 3 su tazke roky, potom je to uz podstatne lepsie, po 5 rokoch je to uz raj oproti tomu co je do 5 tich rokov sposobu zitia celkovo.

calvi

Re:Francúzska légia - 21/01/2009 22:54
hej chuju z 1REC netrp jaky raj po 5 rokou len ............ zostane ved to poznas jak to tu chodi

1REC

Re:Francúzska légia - 22/01/2009 01:06
Kto ti kazal ist do veznici na ostrove! Samozrejme ze po 5 tich rokov je to podstatne lepsie, o tom niet pochyb..

Chameleon

Re:Francúzska légia - 26/01/2009 16:03
ahoj...chcel by som sa dostat do Francuzskej legie nemal by ale niekto blizsie informacie o tych z dravotnych testoch mal by tam byt asi stopercentny zdravotny stav?LEbo neviem či sa mi tam oplati chodit uz len koli alergii by ma nemuseli zobrat??Mam aj problem s očami ale ten chcem vyriešit laserovou operaciou ide hlavne o tie alergie je to velky problem?

Rocco
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 26/01/2009 22:18
zdravim vsetkych vojensky orientovanych.dlho som rozmyslal nad vstupom do L.E.mam za sebou vojensku strednu skolu,takze od 14tich vojak srdcom aj dusou.vdaka rodinkarskemu,skorumpovanemu,zženštelemu sposobu vedenia slovenskej armady som odisiel pred 2rokmi.od vtedy sa nedokazem zaradit do civilneho sektoru,tak som sa def.rozhodol pre vstup.chcem ist koncom marca,tak ak ma dakto zaujem ist so mnou,tak 00420604824285.staci sms.je to ceske c.ozvem sa.

Rocco
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 26/01/2009 23:00
este nieco!chodte na www.dobry.zivot.cz,tam je to uplne dopodrobna!a 1Rei nepoznas figarellu?

Rocco
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 26/01/2009 23:10
sorry,1REC aky si mal pocit,ked si presiel gestapom?je to tvrdy vysluch?

filip

Re:Francúzska légia - 27/01/2009 11:30
Ludia ked mám vodičský preukaz mam ho zobrat zo sebou som počul že je to velke plus ?

1REC

Re:Francúzska légia - 28/01/2009 11:13
Jasne zober si zo sebou vodicak, aspon si ho tam hned od zaciatku zopakujes.. , vysluchy na gestape su ake su, normalny pohovor, staci sa drzat od zaciatku svojho pribehu, nic nemenit, nic neprikraslovat, na nic sa nehrat, a neustale zdorazdnovat preco chces do L.E.

lolo

Re:Francúzska légia - 28/01/2009 18:27
Ahoj 1REC
Mam len dve otazky na teba .
1. Ked si vstupoval do legie, vedel si do ktoreho regimentu chces ist ?
2. Preco si si vybral 1.REC
Dakujem

1REC

Re:Francúzska légia - 29/01/2009 08:48
Ked som vstupoval do L.E, nevedel som o L.E. skoro vobec nic, ale od zaciatku som vedel co by som resp. kam by som chcel byt zaradeny, cavaleria ..lahko obrnena technika sa mi vzdy pacila viac ako chodit po svojich.., velku ulohu pri vybere mi zohrala i poloha samostatneho miesta kde sa regiment nachadza /priamo v meste ORANGE/ , nie niekde na ostrove, ci v byvalej raketovej zakladny.. kde naokolo nieje nic.. kam by sa dalo ist po sluzbe, a neulutoval som vyber nikdy. Na vyber mate 4 mesiace, pokial nebudete rozhodny od sameho zaciatku kam by ste chceli ist, a budete pocas 4 mesiacoch pri pohovoroch s vasim velitelom menit vase predstavy, moze sa stat ze budete zaradeny hocikde. Ty ktory maju jasno od zaciatku tak su vassinou zaradeny tam kam chceli.

2.REP

Re:Francúzska légia - 29/01/2009 15:39
Podla teba Dodo S. je teda k......t /nenadávať!!!, pozn. admin/, ked tam zotrval 15 rokov? Ty si asi Calvi na Korzike videl akurat tak na mape,alebo z pocutia ozajstnych legionarov,co za nieco stoja.Kazdy kto tu je tak vidi ake to je, na to ma oci.Samozrejme aj pravo rozhodnut sa ci skonci, alebo bude pokracovat.A ak ma pevnu volu a v hlave mozog a nie piliny a hlavne vie ,co chce dosiahnut, bez problemov predlzi le contrat na dalsich 5 rokov.To asi ty si po piatich rokoch nasral do gati.

1REC

Re:Francúzska légia - 29/01/2009 20:48
Nielen ze sa mylis, ale aj asi nedokazes citat, treba citat aj starsie prispevky aby si bol schopny adekvatne reagovat a nie pisat bludy spojene s urazkami. Jozef Staviščák sice tam bol dlhsie ale to este neznamena nic.. Mohol by som tu menovat niekolko dalsich slovakov ktory su tam rovnako dlho ako on a dlhsie.. ich rozhodnutie. A co tak keby si pisal za seba a nie za druhych...

EBOLA

Re:Francúzska légia - 01/02/2009 02:43
Nazdar Rocco v ktorom utvare si sluzil???? ja som len 2,5 roka na velitelstve ale taketo spravanie sa armady ma znechutilo a moj davny detsky sen byt vojakom hrdym na to ze mozem branit nasu vlast a hrdo nosit uniformu bol zadupany do zeme aroganciou a pokritetstvom slovenskych vojakov od hodnosti voj. az po hodnost plk. gst. a neviem co este som rozhodnuty este vydrzat do 5 odsluzenych rokov a potom idem prec, zhrabnem peniaze za premrhany cas a znicene ambicie, ak by ti to tento rok nevyslo tak sa mi ozvy na EBOLAv@azet.sk a v roku 2011 resp. 12 idem, nechcem riskovat, ostat v armade, ist tam a po nespravenych skuskach cakat na vojenskeho prokuratora ktory mi oznami ze na zaklade XY paragrafov idem sediet na 50 rokov.. vies o ktorych hovorim...

jaa

Re:Francúzska légia - 02/02/2009 18:37
kamo ako to je s tym gestapom,,skus to aspon troska opisat,,dik

Captain

Re:Francúzska légia - 02/02/2009 18:47
Priatelu, najpr by si sa mal naucit slovensku gramatiku...
To nie je for, za mojou zdanlivo hlupou radou sa skryva viac nez sa zda... Uvedom si totiz, ze legia je profesionalna armada a o hlupakov uz davno nema zaujem. Ako kazda vysoko vycvicena armada ma zaujem o bystrych, inteligentnych a vytrvalych ludi... preto si ludi vybera.
Preto ti odporucam najprv sa naucit co najviac doma.. (napr. zacni sa venovat trochu francuzstine), rozsir si svoje vzdelanostne obzory, nebud vymeteny, spravaj sa uz tu ako buduci profik a ked vydrzis pri tejto elementarnej ulohe, budes si isty aj sam sebou ze prejdes vyberom.
A ked tam budes, potom pochopis, o com je skutocny zivot.
Drzim ti palce!
PS: rada do zivota...never nikomu, ver iba sam sebe!
Tu je oficialna stranka: http://www.legion-etrangere.com/

filip

Re:Francúzska légia - 03/02/2009 22:15
V akom jazyku prebieha výsluch ?

1REC

Re:Francúzska légia - 04/02/2009 11:57
Pokial mas na mysli pohovor na gestape tak z nejvacsiou pravdepodobnostou to bude viest s najakym poliakom /nemusi to byt pravidlo/ , naopak polsky uchadzat tam bude mat slovaka.. urcite tam bude niekto kto sa s tebou dohovory, ale nemusi to tak byt.. polsko-slovenka-ruska rec je bezna, urcite pohovor nebudes viest s niekym kto ti nerozumie pripadne by mu nemal kto prekladat.

Rocco
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 07/02/2009 12:38
tak co?ziaden dobrodruh na marec?

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 7 8 9 10 11 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport