Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
maja

Spanielsko - 27/01/2011 20:36
Ahojte,toto leto idem zo svojou rodinkou na dovolenku do malgrat de mar hotel rosa nautika ale po tom čo som si prečitala na tejto stranke mam velke obavy či som si vybrala tu spravnu cestovku.Som z nitry a dufam že aj odvoz bude odtialto a po tom co som sa dočitala tak im zvyšok penazi vyplatim až jeden den pred odchodom alebo si najdem neja [img] ky iny zajazd a urcite od inej cestovky.

Lenka

Re:Spanielsko - 16/02/2011 10:39
a s akou cestovkou ides?

DovolenkaCostaBrava.sk

Re:Spanielsko - 29/03/2012 23:59
Chystáte sa s priatelmi alebo rodinou na dovolenku a hladate ubytovanie? Navštivte našu stránku a vyberte si z naších ponúk. Týždenný prenájom dovolenkových apartmánov, bytov, domov, víl na Španielskom pobreží Costa Brava v prímorskom mestečku Lloret de mar a blízkom okolí, Naše ponuky nájdete na www.dovolenkacostabrava.sk alebo www.dovolenkacostabrava.com.

DovolenkaCostaBrava.sk

Re:Spanielsko - 30/03/2012 00:00
Chystáte sa s priatelmi alebo rodinou na dovolenku a hladate ubytovanie? Navštivte našu stránku a vyberte si z naších ponúk. Týždenný prenájom dovolenkových apartmánov, bytov, domov, víl na Španielskom pobreží Costa Brava v prímorskom mestečku Lloret de mar a blízkom okolí, Naše ponuky nájdete na www.dovolenkacostabrava.sk alebo www.dovolenkacostabrava.com.

::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport