|
|
Spanielsko - 27/01/2011 20:36
Ahojte,toto leto idem zo svojou rodinkou na dovolenku do malgrat de mar hotel rosa nautika ale po tom čo som si prečitala na tejto stranke mam velke obavy či som si vybrala tu spravnu cestovku.Som z nitry a dufam že aj odvoz bude odtialto a po tom co som sa dočitala tak im zvyšok penazi vyplatim až jeden den pred odchodom alebo si najdem neja [img] ky iny zajazd a urcite od inej cestovky.
|
|
|
Re:Spanielsko - 16/02/2011 10:39
a s akou cestovkou ides?
|
|
|
Re:Spanielsko - 29/03/2012 23:59
Chystáte sa s priatelmi alebo rodinou na dovolenku a hladate ubytovanie? Navštivte našu stránku a vyberte si z naších ponúk. Týždenný prenájom dovolenkových apartmánov, bytov, domov, víl na Španielskom pobreží Costa Brava v prímorskom mestečku Lloret de mar a blízkom okolí, Naše ponuky nájdete na www.dovolenkacostabrava.sk alebo www.dovolenkacostabrava.com.
|
|
|
Re:Spanielsko - 30/03/2012 00:00
Chystáte sa s priatelmi alebo rodinou na dovolenku a hladate ubytovanie? Navštivte našu stránku a vyberte si z naších ponúk. Týždenný prenájom dovolenkových apartmánov, bytov, domov, víl na Španielskom pobreží Costa Brava v prímorskom mestečku Lloret de mar a blízkom okolí, Naše ponuky nájdete na www.dovolenkacostabrava.sk alebo www.dovolenkacostabrava.com.
|
|