|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2011 09:06
Takže keď neviem ani ANGL ..FR :::ANI RUSKY ....tak ...mi to dajú po akom,??dosť ma to zaujíma ...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2011 10:46
mato daju ti to v tvojom jazyku pri najhoršie v českom jazyku a robi sa to už na počitači testy
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2011 12:59
vy ste riadne sracky do legie ani nelezte!!!! kedysi to chcelo odvahu a ist do niecoho nepoznaneho, myslite ze ja som sa zaujimal ake budu vstupne testy a v akom jazyku!!! to vsetko hovori o vasej zbabelosti, ste chudaci, uz nie je vela CHLAPOV, co naozaj vezmu svojich par veci a vydaju sa do nepoznaneho za dobrodruzstvom!!!!! tieto vsetky vase otazky su na grc!!!!! ste obycajne prostitutky a nic viac!!!! citate knihy od staviscaka, potockeho,gazdika ... a kde ste sa docitali, ze sa niekoho na nieco vypytovali? ste chlap tak tam idete, ak ste prostitutka, tak sa budete vypytovat a hlavne si najdete nejaku vyhovorku aby ste tam nemuseli!!!! JEDINE CO VAM TREBA JE VEDIET O KOLKEJ IDE AUTOBUS ALEBO VLAK!!!!!!!!!tak co citite sa alebo nie? to je vsetko, co potrebujete vediet. legia nieje pre zbabelcov a vy len vasimi otazkami dokazujete, ze zbabelcami ste!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2011 15:07
suhlasim s tebou 100% ale napr maťo sa slušne opytal na 2 otazky tak zas cea ked sa da trocha pomoct tak pomožeme a pre ostatnych ludi odporučujem nech si prečitaju cele forum od začiatku maju tu cely pribeh
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2011 15:48
,,Zvíťazíme, ak budeme my Česi a Slováci, vždycky po boku. Keď sa podarí niekomu nás rozdvojiť, potom bude s nami zle. V jednote je sila. Prvou zásadou nášho boja je jednota a svornosť. To si, bratia, pamätajme."
http://www.youtube.com/watch?v=EihyZsxMoPQ
CEA, súhlasím s tebou. Leg, niet obhajoby pre to že sa pýtal. Jednoducho cea to dobre napísal. FCL nie je pioniersky tábor.
A kde že je náš Štefánik? 
Srdečne zdravím Samarovica, Camerona, JAA, 2REP, Jarda, charona a ďalších čo sa rátaju do starej partie.
Držte sa, s pozdravom a úctou zdraví, majo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/02/2011 18:44
majko moj ale ty si robil to iste davnejšie skus sa pozret na fore o par stran do zadu tiež si sa vyzvedal a podobne veci ale ja to berem len chcem povedat že najskor sa pozri na svoju nápravu a potom na druheho salut
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2011 11:10
Ale nájdi mi nejakú podobnú volovinu ako otázka že či tam vadí tetovanie. Kurnik, už aj v kláštore mnísi nosia tetovania. Nehnevaj sa ale je to drblá otázka.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2011 12:13
ahoj chel by som len vedet zajtra rano mi ide autobus no a prichod do strasbourgu ma okolo pol 12 potrebujem sa dozvediet ci ma vezmu aj cez vyken alebo nie??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2011 13:44
matus nikam nechod ,,straas je zavrety ,,a zbytocne ides piatok ,,najlepsie pondelok utorok a pariz!!precitaj si za ten vykend radsej forum,,dobre spavis!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2011 14:44
Ja mám vážny záujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2011 17:41
chalani prečo je strasbourg zatvoreny???
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/02/2011 22:15
to nemyslite vazne strasburg je zatvoreny ja mam uz aj mapu vytlacenu kde mam ist
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2011 15:11
cauko mohol by si ma prosimta ak mas cas kontaktovat na mail kkuubbiikk@gmail.com ? mam pre teba otazku ale su dost osobne dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2011 15:11
cauko mohol by si ma prosimta ak mas cas kontaktovat na mail kkuubbiikk@gmail.com ? mam pre teba otazku ale su dost osobne dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/02/2011 19:03
Ako to je vlastne so Štrasburgom?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/02/2011 11:22
stras je zatvoreny, lebo maju plne zuby sopliakov z vychodnej europy. este raz pre lenivcov: http://www.kepi.cncplusplus.com/FFL%20FAQ.htm ale neulahcim vam to nedam to v slovenskom jazyku, takze vytiahnut slovniky a luskajte.
salut
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/02/2011 11:42
veď ale Stra. neni zavretý ked tam šiel moj sused normálne ho zobrali že tam pracoval a tak kukal telku že nič ine robit nemohol no a nakoniec šiel do pariza tam mal prehliadk uzdravotnu a potom do aubagne tam mal testy tak ja potom neviem ako to je
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/02/2011 16:32
No ja si myslím že ho len tak nezatvoria
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/02/2011 23:03
Veľký, úprimný pozdrav všetkým správnym ľuďom na fóre o LE posiela Michal (predtým 2REP).
|
|
|
Re:Francúzska légia - 01/03/2011 08:47
2REP mohol by si ma kontaktovat cez mail mam na teba nejaku osobnu otazku dakujem. kkuubbiikk@gmail.com
|
|