Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 9 10 11 12 13 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
jaa

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 17:48
2.rep-,,mas dobry pohlad na vec,,asi tak ako jaa,,ale urcite viacej skusenosti ,,tak vies presne ,o com rozpravas,,chcem sa ta opytat na to gestapo??!podla mna je najlepsie byt sam sebou od sameho zaciatku,,lebo vazne oni si ta vyskusaju s kazdej stranky,,hm??

1REC

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 18:43
Ta milá osoba ktorá dezertovala po prvej misii v tej reportáži a bola v pozadí a v popredí mal medaile, už keď pretŕčal tam odznak 1 escadrony z 1 RECu tak mohol i pretŕčať odznak na berete z 1 RECu a nie žltý odznak z Le 1er Régiment étranger nech to ma i nejakú dôveryhodnosť. Najlepší bol i tak ten slovak-madar to sa ako dlho učil čo ma povedať.. to si mohli už aj niekoho dôveryhodnejšieho nájsť, ale to je normálne bolo to zostrihane a vytiahnuté z i neho ..

book

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 19:16
ten dokument na dvojke som videl uz treti krat. 1.REC 2.Rep - vy co ste tam boli a viete ake je to skuste napisat co tam bolo nepravdy, alebo co tam bolo zle povedane? aby sme si mi co sme tam neboli a chceme tam ist vedeli urobit lepsiu predstavu o tom ako to tam vyzera - aby sme neverili somarinam.

vdaka

book

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 19:22
este jedna otazocka.

aka je sanca ze ked ma zoberu do LE tak sa dostanem do 2.REP ?
ze vraj tam idu len najlepsi.

(neviem co to "najlepsi" znamena takze neviem ci budem patrit k najlepsim zaujemcom alebo k najhorsim)

mimochodom ked uz hovorim o tych najlepsich, som pocul od niektorych ktori tam isli, boli namakani jak hovado aj zdravotne v poriadku (a samozrejme aj psychicky) a ze nepresli - dali im paprier ze uz nikdy viac. a naopak v tej istej skupine s nimi boli fyzicky ovela slabsi a ich si vybrali.

filip

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 19:48
2.REP ale ked preukážem že mám zváračský preukaz tak to ihned neznamená že ma budú tlačit ktomu aby som to vykonával v legii.

book

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 19:48
2.Rep

podla teba aky by mal byt ten spravny motiv ist do legie - pisal si ze ti co tam idu za dobrodruzstvom sa najcastejsie stavaju dezertermi. aky by mal byt podla teba ten spravny motiv na cestu do LE.

(to preto sa pytam aby som zistil ci ja mam spravny motiv. teda ja som rozhodnuty a chcem to skusit, ale chcem poznat aj nazor ludi ktori vedia o com to je. lebo pochopitelne kedze som este nebol v LE tak neviem co vsetko to obnasa - okrem tvrdej driny. a na tu som pripraveny)

vdaka za odpoved

book

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 19:51
chlapi este vas co ste tam boli sa chcem spytat.

ked porovnate LE s OS SR alebo napr. s US Armed Forces.

aky je rozdiel? da sa o legionaroch naozaj povedat ze su najlepsi?

plati teraz o legionaroch to co platilo v casoch Cameronu alebo Dien Bien Phu?

book

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 19:53
filip, kedy tam chces ist? ja koncom leta

filip

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 21:19
book ja niekedy v zime ale naisto

Rocco
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 21:26
Take detinske otazky...sa necudujte,ze vam neodpovedaju,ved je to trapne...nech to kazdy kto chce skusi a bude vediet co a jak!neda sa to ani citat,nechapem jak take hluposti mozu niekoho napadat.a tie gramaticke chyby..strasne

filip

Re:Francúzska légia - 13/02/2009 21:34
rocco ja som určite nemal detinskú otázku ohladom papierov a vodičáku takže to sa mi nezdá detinské.

mm

Re:Francúzska légia - 15/02/2009 00:05
Zdravím vás ľudia, ešte stále sa rozhodujem nad tým či ísť či neísť ale risk je zisk a hlavnou vecou je ,že sa neviem zaradiť do bežného života tak kto ide v zimných mesiacoch nech sa ozve.

za skorú odpoveď

Ďakujem

filip

Re:Francúzska légia - 15/02/2009 00:38
mm ja idem v zime

mm

Re:Francúzska légia - 15/02/2009 20:15
Filip v aky mesiac presne??? trenujes aj fyzicku???

filip

Re:Francúzska légia - 15/02/2009 21:07
trenovat tak trocha niak to neprehánam a kedy konkrétne to neviem .

jaa

Re:Francúzska légia - 18/02/2009 00:13
to kde ste vsetcii??2rep....??zijes??

camerone

Re:Francúzska légia - 18/02/2009 11:17
Nenahravali ste si niekto ten dokument Legionari z STV2...? Vdaka

filip

Re:Francúzska légia - 18/02/2009 14:35
cameron máš to aj na youtoube dám ti sem odkaz chceš?

filip

Re:Francúzska légia - 18/02/2009 14:40
http://www.youtube.com/watch?v=pf7vlFLL6wA&feature=related

2.REP

Re:Francúzska légia - 18/02/2009 16:21
Salut vsetci.Jaa-zijem,ale su aj povinnosti,neda sa stale byt na nete.
Filip-prepac kratko-nemaj strach, ze kvoli zvaracskemu preukazu ta hned daju zvarat,alebo k zenistom aj ked profesia to nie je zla.Ako som spominal-papiere si zober,ale hned to nevytahuj,zisti situaciu, rozhliadni sa, dvakrat meraj a raz rez.A neodporucam ti chodit do LE v zime, Pyreneje su krute,chod na jar,zaciatkom leta, skor sa adaptujes.
A serte uz na to ci su tie otazky detinske,alebo nie,tu to je jedno-pytat sa je lepsie, ako mlcat a potom lutovat,ze som sa nespytal dokial je cas.
1.REC-suhlasim s tvojim nazorom na reportaz, aj ja som mal podobny komentar-je to sprosta ucelova propaganda niecoho v prospech niekoho.Ten Madar tam fnukal, ze im nedali spat, v noci ich budili.Nakopal by som ho do riti,to nie je legionar,ale srac.Komusi som tu spominal o vyrovnanosti psychiky a uvedomeni si do coho ide.Tomu Madarovi to evidentne nedoslo ani teraz, kde je a co je.Ktosi tu chce,aby sme sa k tomu vyjadrili.Skusim to neskor,pozriem si to detailne este raz.Rezonovalo mi tam viac veci.
Book-spravne otazky-uz to nie je to,co za Cameronu. OS SR a Amici sa nedaju porovnat s LE, ale tiez zalezi na tom,u ktoreho regimentu sluzis.Netvrdim, ze prave na Calvi su najlepsi,to vobec,je to individualne a vzdy sa to odvija zase len od toho aky kto je a ako k tomu pristupuje.Aj v regularnej armade su dobri( napr.Marines)...Na otazku aky je ten spravny motiv ist do LE najdes odpoved len sam, ale nieco z teba mozno bude,lebo si pripraveny na drinu, priprav sa aj na to,ze musis ostat vo vnutri sam sebou,straz si svoje dobre vlastnosti a nenasavaj zle len za cenu toho, aby si sa niekomu podobal,alebo vyzeral ako "tvrdy chlap".A opakujem, pevna vola a CIEL-ten by mal mat kazdy.Tvoj ciel zatial je tam ist a byt v 2.REPe.Treba to hovorit,zdovodnit a vsade uvadzat-na gestape pocinajuc a vsade potom.Vacsinou to vyjde.Ak prejdes sitami.Ale len sila bujaka,kondicka desatbojara a odvaha Janosika este neznamenaju, ze budes v LE.To su len fyzicke danosti, ktore su vyhodou, ale nie zakladom.A rychlo sa mozu stratit.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 9 10 11 12 13 . . . 336 337 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport